Haber Moliplayer Pro Mağazada! ( Güncellendi: Artık Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Evet, birkaç düzeltme'den sonra artık satın alınabilir ...

beats

beats

Üye
Aynı wi-fi ağına bağlı ise dlna ağını pcnin media playerından (mp11-12 ile) kullanabilirsiniz, örneğin mp12 de akış yap/medya akışını aç/gelen pencerede açıp tamam deyip/medya akış ayarlarını da belirledikten sonra tamam deyin hazır oluyor media playerın açık kalması gerekiyor tabi, samsungun allshare, acerın clearfi vb. gibi dlna uygulamalarını da kullanabilirsiniz

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Aynı wi-fi ağına bağlı ise dlna ağını pcnin media playerından (mp11-12 ile) kullanabilirsiniz, örneğin mp12 de akış yap/medya akışını aç/gelen pencerede açıp tamam deyip/medya akış ayarlarını da belirledikten sonra tamam deyin hazır oluyor media playerın açık kalması gerekiyor tabi, samsungun allshare, acerın clearfi vb. gibi dlna uygulamalarını da kullanabilirsiniz
siz galiba pc üzerine baglayıp denediniz bana aslında tv de görstermek sitiyorumda samsunt smart tv var normalde buna benzer farklı programlarla yapıyorum ancak full hd vidyolarda hızı yavaşlıyor bunu kullanarak artıtırım diye düşünüyordum bu arada dediğinizi deniyeceğim pc üzerinde tv üzerinde deneme şansınız olduysa veya yapılabiliyorsa onuda açıklaarsanız sevinirim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Yakında yeni bir güncelleme gelecek: v1.3.0.7

v1.3.0.7’deki değişiklikler

1.[Eklendi] Bazı video sitelerinden video indirme ve oynatma.

2. [Eklendi] İnternet videoları için indirme yöneticisi.

3. [Eklendi] Oynatma sırasında videoları çimdikle yakınlaştırma ve kaydırma (Yalnızca SW modunda).

4. [Eklendi] Oynatma sırasında gömülü altyazı seçebilme.

5. [Eklendi] “Yakınlardaki videolar “ sayfasını kapatabilme

6. [Düzeltildi] Yavaş yükleme sorunu.

7. [Eklendi] Bazı dillerdeki altyazılar için karakter desteği

8. [Düzeltildi] Duraklatılmış videolarda bazen İleri/Geri yapamama sorunu

9. [Düzeltildi] Ekran kilitlendikten bir süre sonra bekleme modunda karşılaşılan hata.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, Sensation ve OttomaN TigeR
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Yakında yeni bir güncelleme gelecek: v1.3.0.7

v1.3.0.7’deki değişiklikler

1.[Eklendi] Bazı video sitelerinden video indirme ve oynatma.

2. [Eklendi] İnternet videoları için indirme yöneticisi.

3. [Eklendi] Oynatma sırasında videoları çimdikle yakınlaştırma ve kaydırma (Yalnızca SW modunda).

4. [Eklendi] Oynatma sırasında gömülü altyazı seçebilme.

5. [Eklendi] “Yakınlardaki videolar “ sayfasını kapatabilme

6. [Düzeltildi] Yavaş yükleme sorunu.

7. [Eklendi] Bazı dillerdeki altyazılar için karakter desteği

8. [Düzeltildi] Duraklatılmış videolarda bazen İleri/Geri yapamama sorunu

9. [Düzeltildi] Ekran kilitlendikten bir süre sonra bekleme modunda karşılaşılan hata.
çok güzel gelişmeler vlc yalan oldu galiba zaten gerek yokta bu program varken yapımcı ekip süper ya bunlara microsoftdan ödül verilmesi gerekiyor benceprogram güncellendi yeni özellikler gelmiş ancak 3 maddeyi nasıl yapıcagız merak ediyorum denemeye çalıştım olmadı galiba

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
ardacumhur

ardacumhur

Üye
SW modu nedir?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
3. maddedeki parantez içini tekrar okuyun.
dikkat etmiştim ona ama demekki gözden kaçmış denedim çalışıyor tam istediğim bir özellik bu arada bazı kısımlar türkçe değil özgür bey acaba yapımcı ile görüşüyormusunuz bu konu hakkında bazı ayar kısımlarının ne olduğunu bilmiyoruz insanda merak ediyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
dikkat etmiştim ona ama demekki gözden kaçmış denedim çalışıyor tam istediğim bir özellik bu arada bazı kısımlar türkçe değil özgür bey acaba yapımcı ile görüşüyormusunuz bu konu hakkında bazı ayar kısımlarının ne olduğunu bilmiyoruz insanda merak ediyor

Görüşüyorum ama geliştirici biraz geç cevap veriyor.
O yüzden genellikle güncellemeden sonra çevirmek zorunda kalıyorum.
Bir de ingilizceleri çok iyi değil :)
Bu yüzden çeviride hata olabiliyor.

Dil dosyasında bazı yerleri ingilizce olarak tam anlatamamışlar ya da yanlış ifade etmişler.
Bende çeviriyi direk uygulama üzerinde göremediğim için onları yazdığı ingilizceye göre yapıyorum.
Bu yüzden düzeltmeler ve yeni eklenen menülerin çevirisi sonraki güncellemelere kalıyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Görüşüyorum ama geliştirici biraz geç cevap veriyor.
O yüzden genellikle güncellemeden sonra çevirmek zorunda kalıyorum.
Bir de ingilizceleri çok iyi değil :)
Bu yüzden çeviride hata olabiliyor.

Dil dosyasında bazı yerleri ingilizce olarak tam anlatamamışlar ya da yanlış ifade etmişler.
Bende çeviriyi direk uygulama üzerinde göremediğim için onları yazdığı ingilizceye göre yapıyorum.
Bu yüzden düzeltmeler ve yeni eklenen menülerin çevirisi sonraki güncellemelere kalıyor.
acelemiz yok o konuda sadece konuşuyormusunuz diye merak ettim yaptığınız tüm görüşmeler ve yardımlar için teşekkürler beklemeye devam bu arada ileride gelecek güncellemeleri merakla bekliyoruz daha ne olabilir diye şuan en yakın özellik galiba alt yazı rengi yok boyut varda birde bu ses veyaz alt yazılarda zaman ayarı ileri veya geri sarma gibi buda ilerki güncellemelerde gelir sanarım

yunusiyunus

Üye
bu uygulama internet sitelerinde online olarak video izlemeye olanak sağlıyor mu acaba

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu uygulama internet sitelerinde online olarak video izlemeye olanak sağlıyor mu acaba
evet sağlıyor yeni bir özelliği geldi onun içinbirde bu programın içerisinde ilerleyen güncellemelerle gözüken vidyoları müzikleri bluetooth ile gönderme için bir şeyler düşünüyormu acaba buda gelirse iyi olur diye düşünüyorum

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
indirime girsede alsak

sinan430

sinan430

Üye
ben altyazıda koyuyorumda telde güzükmüyor Neden ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
ben altyazıda koyuyorumda telde güzükmüyor Neden ?

Altyazı ve filmi wifi aracılığıyla telefona aktaracaksınız.
Aktarırken her iki dosya (film ve altyazı) için de "bitti" diyene kadar bekleyin.
Sonra telefonda MoliPlayer'ı açıp videoya girdiğinizde altyazılı oynatması gerekir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Önümüzdeki günlerde gelecek v1.3.1.10 sürümündeki değişiklikler

1. Http ve m3u8 URL'li videoları oynatma
2 . Daha fazla tema ve arka plan seçeneği
3. Sistem simgelerini değiştirme seçeneği
4. Bir ses ve videoyu başlangıç ekranına sabitleyebilme
5. Ses oynatımı için kapatma zamanlayıcısı
6. Türkçe dili düzeltmeleri
7. Yavaş oynatarak başlama sorunu giderildi.
8. Çeşitli hata gidermeleri.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
daha önceden söylemiştim ancak tekrar hatırlatmış olayım birde bu vidyolar kısmında en önemli sorunlardan biri büyük ihtimal bluetooth ile yollama birde isimini değiştirme acaba bununla ilgili hiç konuşabildiniz mi özgür bey

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
daha önceden söylemiştim ancak tekrar hatırlatmış olayım birde bu vidyolar kısmında en önemli sorunlardan biri büyük ihtimal bluetooth ile yollama birde isimini değiştirme acaba bununla ilgili hiç konuşabildiniz mi özgür bey

Hayır sorun veya eksikliklerle ilgili görüşmeye pek fırsatım olmadı.
Daha ziyade güncellemelerde arayüze eklenen özellik ve menülerin Türkçeleştirmesi için görüşüyorum. Çünkü ben bir yandan Türkçeleştirirken, o bir yandan yeni menü ve özellikler eklemeye devam ediyor.

Bluetooth ile gönderme derken kastınız nedir? Bilgisayardan telefona veya başka bir telefondan kendi telefonunuza gönderip bu videoları Moliplayer'da oynatmayı mı kastediyorsunuz? Yoksa uygulama içinden bluetooth ile video göndermekten mi bahsediyorsunuz?

Öncelikle bu tür taleplerde bulunurken lütfen sistemin buna izin verip vermediğini göz önünde bulundurun. Bildiğiniz gibi Microsoft şu an 3. parti yazılımların bazı klasör ve özelliklere erişimine izin vermiyor.

Üst Alt