bulutsuzgece
Üye
Müziklerim kısmı neden boş acaba telefonda şarkı var ?
Müzikleri uygulamanın klasörüne taşımanız gerekiyor. Bu uygulama yalnızca kendi bünyesinde yer alan klasörlerin içindeki video ve müzikleri görüyor.
Müziklerim kısmı neden boş acaba telefonda şarkı var ?
Telefonu bağladım pc ye MoliPlayer isimli bir klasör göremedim müzikleri atmak için ne yapmam gerekiyor ?Müzikleri uygulamanın klasörüne taşımanız gerekiyor. Bu uygulama yalnızca kendi bünyesinde yer alan klasörlerin içindeki video ve müzikleri görüyor.
Telefonu bağladım pc ye MoliPlayer isimli bir klasör göremedim müzikleri atmak için ne yapmam gerekiyor ?

uyku serserimi kafa gitmiş ondan aklıma gelmedi kusura bakma wifi ile aktardım müzikleri harf sırasına göre dizilmiyor karışık güncelleme ile düzelir umarımTelefonunuzda MoliPlayer'ı açın -> "Wifi Aktarım"![]()

Özgür Abi altyazıyı göremiyorum. Dosya isimlerini aynı yaptım. Başka bir şey daha mı var?
.srtBende herhangi bir problem olmamıştı.
Kullandığın altyazı dosyasının uzantısı nedir?
son güncellemeden sonra bende de arada atıyor yeni gelecek güncellemelerde sorun çözülür diye düşünüyorumbu arada deneme sürümünün süresi bitti kaldırım tekrar kurdum şuan sorunsuz çalışıyor bakalım ne kadar daha devam edicekwifi aktarım ile 2 tane 1080p dizi attım. programın içindeyken 2 sefer reset attı. tesadüf mü program kaldırmadı mı anlamadım![]()

sadece camera roll dosyasına atılan vidyoları görebiliyor her türlü biçim açıyor dosya sınırlamasıda ms nin işi vidyolar klasöründen malesef açmaya izin verilmiyoryahu beta yı indirdim beğenirsem ucretlisini alırım dedim ama telefondaki video ve müzikleri görmüyor sizce nedendir ? Lumia 925 kullanıyorum.
yahu beta yı indirdim beğenirsem ucretlisini alırım dedim ama telefondaki video ve müzikleri görmüyor sizce nedendir ? Lumia 925 kullanıyorum.
Özgür Abi altyazıyı göremiyorum. Dosya isimlerini aynı yaptım. Başka bir şey daha mı var?
bende de aynı sorun var, çözebilirseniz buraya yazar mısınız?