Haber Moliplayer Pro Mağazada! ( Güncellendi: Artık Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Müziklerim kısmı neden boş acaba telefonda şarkı var ?

Müzikleri uygulamanın klasörüne taşımanız gerekiyor. Bu uygulama yalnızca kendi bünyesinde yer alan klasörlerin içindeki video ve müzikleri görüyor.

serecans

serecans

Üye
arkadaşlar bende uygulamada video açtığım zaman video da çok ufak takılmalar oluyor ve ara sıra programdan atıyor sizdede öylemi ?
telefon 925

4MaGuS

4MaGuS

Üye
deneme sürümünde ne gibi bir kısıtlama olduğunu anlamış oldum bu gün belirli bir gün veya vidyo izleme süresi tanıyor size şuan satın alın diyor yoksa izletmiyor silip baştan kurup denemek lazım bir

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Müzikleri uygulamanın klasörüne taşımanız gerekiyor. Bu uygulama yalnızca kendi bünyesinde yer alan klasörlerin içindeki video ve müzikleri görüyor.
Telefonu bağladım pc ye MoliPlayer isimli bir klasör göremedim müzikleri atmak için ne yapmam gerekiyor ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Telefonunuzda MoliPlayer'ı açın -> "Wifi Aktarım":stres:
uyku serserimi kafa gitmiş ondan aklıma gelmedi kusura bakma wifi ile aktardım müzikleri harf sırasına göre dizilmiyor karışık güncelleme ile düzelir umarım :)

ademoz05

ademoz05

Üye
wifi aktarım ile 2 tane 1080p dizi attım. programın içindeyken 2 sefer reset attı. tesadüf mü program kaldırmadı mı anlamadım :)

kursat99

kursat99

Üye
Özgür Abi altyazıyı göremiyorum. Dosya isimlerini aynı yaptım. Başka bir şey daha mı var?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Özgür Abi altyazıyı göremiyorum. Dosya isimlerini aynı yaptım. Başka bir şey daha mı var?

Bende herhangi bir problem olmamıştı.
Kullandığın altyazı dosyasının uzantısı nedir?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
wifi aktarım ile 2 tane 1080p dizi attım. programın içindeyken 2 sefer reset attı. tesadüf mü program kaldırmadı mı anlamadım :)
son güncellemeden sonra bende de arada atıyor yeni gelecek güncellemelerde sorun çözülür diye düşünüyorumbu arada deneme sürümünün süresi bitti kaldırım tekrar kurdum şuan sorunsuz çalışıyor bakalım ne kadar daha devam edicek :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

MoliPlayer'ın Lumia 1520 üzerinde kullanımını gösteren güzel bir video...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
1520'ye de ayrı bir hava katıyor:)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ya bence vlc falan hikaye bunu geçeceğini pek düşünmüyorum açıkçası ben birde pc de ne kadar etliki bir program ki gom veya km olsa biraz daha güvenilir olur diye düşünüyorum ancak bu programda aradığınız çoğu şey var ve diğerleride geliyor yavaş yavaş aslında telefonda bir medya playerdan ne beklenir diye düşünmek lazım herşeyi demeyin bazı eksiklikler olucaktır her zaman bence mesela aklıma şuan gelen en yararlı özellik vidyoyu oynatma hızını ayarlama gibi bir şey eklene bilir birde şu alt yazı rengi ayarlama (renk ayarlama sornaki güncellemede gelicekti galiba ancak hız ayarı ile bilgi yok birde vidyoların belirli bir kısmına bizim belirlediğimiz kısaca x,y kordinatlarına yaklaşmada eklenebilir) çok uzun oldu biraz

blackss

Üye
yahu beta yı indirdim beğenirsem ucretlisini alırım dedim ama telefondaki video ve müzikleri görmüyor sizce nedendir ? Lumia 925 kullanıyorum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
yahu beta yı indirdim beğenirsem ucretlisini alırım dedim ama telefondaki video ve müzikleri görmüyor sizce nedendir ? Lumia 925 kullanıyorum.
sadece camera roll dosyasına atılan vidyoları görebiliyor her türlü biçim açıyor dosya sınırlamasıda ms nin işi vidyolar klasöründen malesef açmaya izin verilmiyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Ya kamera rulosu klasörüne atacaksınız ya da wifi üzerinden uygulamanın kendi klasörlerine...
Bilgisayardan diğer yerlere (Videos, music vb klasörlere) kopyaladıklarınızı görmez.
Erişim kısıtlaması nedeniyle 3. parti uygulamaların buralara erişmesine izin verilmiyor.
MoliPlayer'dan kaynaklı bir şey değil.

blackss

Üye
Anladım teşekkür ederim dostum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
bende de aynı sorun var, çözebilirseniz buraya yazar mısınız?

Bir süredir uygulamayı kullanmaya fırsat bulamadım.
Bir iki gündür de ses gitmemesi sorunu nedeniyle servisteydi telefonum.
Yedekten geri yükleme işi bitsin bir deneyeyim.
Altyazılı izlemeye çalıştığınız filmin formatı nedir? (mp4, avi, mpeg...)

Üst Alt