fedata
Üye
Hepsin den önce dil desteğini koparmak lazım adam dangeliştirici ile irtibat halinde olabilen arkadaşlar sizdenbi ricada bulunacağım.bende bu uygulamayı aldım fakat örnek vermek gerekirse eski tlf(androidde) airdroid die Bi uygulama vardı onda telefonun hotspot özelliğini açıp verilen adresi girip telefona erişebiliyordum.yalnız bu da naptıysam o yöntemi kullanıp uygulama arayuzune erişemedim.deneyebilirseniz ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.bunjn Bi çözümü yok mu illaki Bi modeme mi ihtiyaç var..
Hepsin den önce dil desteğini koparmak lazım adam dan
Hepsin den önce dil desteğini koparmak lazım adam dan
1.82gb 720p hd mp4 rıddıck 2 filmini sorunsuz şekilde açtı ve ileri geri almada sorun yokprogramı daha yeni deneme şansım oldu pc de bazı media playerın zor açtığı vidyoları sorunsuz açtı çok hoşuma gitti yavaş yavaş seviyeyi yüksektip en son 3d filim deniyeceğim yorum güncellenecektir
2,18gb mkv 1080p vidyo test ettim sorunsuz alt yazı ile beraber açıyor ancak türkçe harflerde sorun var onuda özgür arkadaşımız çözümünü söylmeişti ben daha demedim onu küçük boyutlu 3d bulmam lazım şimdi bu arada çogu biçimi denedim hepsini açıyor şu ana kadar hiç takılma olmadı1.82gb 720p hd mp4 rıddıck 2 filmini sorunsuz şekilde açtı ve ileri geri almada sorun yok
ben alt yazı için bir şey yapmadım aynı isimli olduğu zaman direk açıyor galiba birde menuye gittiginizde aniden durdurup geri geldiğinizde devam etmesi veya kapatıp uzun bir süüre sorna aynı vidyoyu açtıgınızda kaldıgınız yerden devam etmeside cabası bu arada alt yazı için renk seçenekleride gelicek mi bununla ilgili bir şeyşerde yapılırsa wp için media player programı sorunu tamamen çözülmüş olur bence tabii ufak sorunlar dışında onlarda güncellemeler ile çözülürÇözüm önerisini aslen @Sensation arkadaşımız yapmıştı.
Ben sadece onun söylediğini test ettim. İşe yarıyor.
Türkçe karakterlerin düzgün görünmesi için, altyazı dosyasını telefona atmadan önce not defteri ile açıp farklı kaydet deyin. Farklı kaydederken karakter kodlamasını ANSI yerine "Unicode" olarak seçin.
Eğer kaydederken yanlışlıkla .txt olarak kaydederseniz ve bu uzantıyı göremiyorsanız, klasör seçeneklerinden "bilinen dosya uzantılarını uzantılarını göster" diyerek uzantıyı görünür yapın ve ardından yeniden .srt olarak değiştirin.
Artık film dosyasının yanına atıp türkçe karakterleri sorunsuz görüntüleyebilirsiniz.
4gb mkv vidyo denedim sorunsuz ileri geri her türlü denedim açıyor 5gb üstü vidyom yok malesef ali abi deniyemiyorum ama bir tane 3d filim deniyecem birazdanben alt yazı için bir şey yapmadım aynı isimli olduğu zaman direk açıyor galiba birde menuye gittiginizde aniden durdurup geri geldiğinizde devam etmesi veya kapatıp uzun bir süüre sorna aynı vidyoyu açtıgınızda kaldıgınız yerden devam etmeside cabası bu arada alt yazı için renk seçenekleride gelicek mi bununla ilgili bir şeyşerde yapılırsa wp için media player programı sorunu tamamen çözülmüş olur bence tabii ufak sorunlar dışında onlarda güncellemeler ile çözülür
yuh diyorum daha başka bir şey demiyorum ilk olarak özgür arkadaşımdan benim yazılarımı düzenlemesini ve tek bir mesaj haline getirmesini istyorum daha sonra 4,23gb mkv full hd 3d vidyo açtı bu program ve kasmadan daha ne olsun diyorum herkez indirsin hiç bir sorun yok programla ilgili deneme yapılmıştır bu arada bunu daha önce başka tellerde deneyen varmı bilmiyorum varsa model olarak yazarsa sevinirim çok küçük bir düzeltme yapıyorum ileri sararken çok nadir az bir kasma var oda düzeltirlir diye düşünüyorum bu arada telde 3d izleyen olmuyacagını düşünerek güzel bir program açması bile yeter4gb mkv vidyo denedim sorunsuz ileri geri her türlü denedim açıyor 5gb üstü vidyom yok malesef ali abi deniyemiyorum ama bir tane 3d filim deniyecem birazdan
Siz İlgileniyor iseniz sıfır sıkıntıO konuyla ilgili irtibattayım merak etmeyin.
Geliştirici çeviri için gerekli dosyayı gönderir göndermez işe koyulacağım.
Siz İlgileniyor iseniz sıfır sıkıntı
2,18gb mkv fu ll hd vidyo test ettim sorunsuz alt yazı ile beraber açıyor ancak türkçe harflerde sorun var onuda özgür arkadaşımız çözümünü söylmeişti ben daha demedim onu küçük boyutlu 3d bulmam lazım şimdi
Çözüm önerisini aslen @Sensation arkadaşımız yapmıştı.
Ben sadece onun söylediğini test ettim. İşe yarıyor.
Türkçe karakterlerin düzgün görünmesi için, altyazı dosyasını telefona atmadan önce not defteri ile açıp farklı kaydet deyin. Farklı kaydederken karakter kodlamasını ANSI yerine "Unicode" olarak seçin.
Eğer kaydederken yanlışlıkla .txt olarak kaydederseniz ve bu uzantıyı göremiyorsanız, klasör seçeneklerinden "bilinen dosya uzantılarını uzantılarını göster" diyerek uzantıyı görünür yapın ve ardından yeniden .srt olarak değiştirin.
Artık film dosyasının yanına atıp türkçe karakterleri sorunsuz görüntüleyebilirsiniz.
4gb mkv vidyo denedim sorunsuz ileri geri her türlü denedim açıyor 5gb üstü vidyom yok malesef ali abi deniyemiyorum ama bir tane 3d filim deniyecem birazdan
indirmeden derken ben pc den aktarıyorum vidyolarıİndirmeden filmi izleyemiyoz demi
İndirmeden filmi izleyemiyoz demi
indirdim ama denemedim.Galiba uygulamayı henüz denemediniz siz.
Bu uygulamada online izlemiyorsunuz.
Bilgisayarınızdaki filmi ve altyazı dosyasını wifi aracılığıyla telefona atıyorsunuz.
Telefona atmadan online izleme diye bir şey yok.
birde kart onay vermediği için deneme surumunu aldım bu surumde ne eksik .Galiba uygulamayı henüz denemediniz siz.
Bu uygulamada online izlemiyorsunuz.
Bilgisayarınızdaki filmi ve altyazı dosyasını wifi aracılığıyla telefona atıyorsunuz.
Telefona atmadan online izleme diye bir şey yok.
bende de deneme sürümü var eksikliğini görmedim şuan her türlü biçimi açıyorindirdim ama denemedim.
birde kart onay vermediği için deneme surumunu aldım bu surumde ne eksik .
iyi o Zaman .bende de deneme sürümü var eksikliğini görmedim şuan her türlü biçimi açıyor
Geliştiriciden haber bekliyorum.
Birkaç güne kadar dil dosyasını hazırlayıp göndereceğini söyledi.
O göndersin, çeviriyi aynı gün yapıp yollarım işim yoğun olmazsa.
Ondan sonraki 5-6 gün içinde de mağazaya türkçe dil eklenmiş olarak düşer
para kesildimiÇok iyi yaaa
Yok hacı daha önce satın aldın genemi indirmeye geldin dedi bende he dedim indirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?