Cyanogen Mod Performans Ayarları Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Cyanogen Mod Performans Ayarları Hakkında
Doğru yere mi konuyu açtım bilemiyorum. Yanlışsa özür dilerim. Galaxy Mini 2'ye cyanogen mod 10.1'i kurdum. Performans ayarlarında işlemci için bir yığın seçenek var:

SavagedZen
interactiveX
smartassV2
interactive
conservative
userspace
powersave
ondemand
performance

Şu an smartassV2'yi kullanıyorum. Ancak batarya ömrü ve performans ortasında bir seçenek olarak hangisini önerirsiniz? Mesela powersave'yi seçtiğimizda, oyun falan açarken işlemci gücü otomatik artar mı, yoksa sürekli düşükte mi kalır?

Cevap için teşekkürler.
 


byAndroid

byAndroid

Üye
Powersave oyun oynayan için önerilmez cihazı yavaşlatır. İşlemci hızını düşürür. Interactive iyidir yada ondemand. Sen zaten bunları teker teker deneyerek farkı görürsün. Performance de kullanma sarz dayanmaz
 
The Pancar

The Pancar

Üye
Ondemand en idealidir,interactive ondemandın daha agresif halidir
 
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Oyun açık değilken işlemci gücünü düşüren; oyun oynanadığında ise yükselten olarak ondemand mı öneriyorsunuz sonuç olarak?
 
snapdroid

snapdroid

Üye
İnternette herbirinin nasil calistigi yaziyor. Tavsiye baska hir kernel ile zenX kurmak. Eger zenX secebilirsen islemci islem yapmazken tek cekirdek kullanir, az pil harcar, islem yapilacaksa birden hizi artirir. Senin kernelde yanlis hatirlamiyosam interactiveX ekran kapaliyken hiz kisitliyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994


Üst Alt