MOBİL TV Star-Atv-Kanal D-TRT "VODAFONE CEPNET" ile sorunsuz açılır [50 KANAL]

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
trt3 dosya bulunamadı diyor abi dierleri calısıyor

dostum linkte sorun yok bir süre sonra düzelir diye tahmin ediyorum daha sonra tekrar dene
ayrıca mesaj kutun dolmuş pm attıktan sonra mesaj kutunu boşaltmayı unutma

adil123321

Üye
abi mesaj kutusunu boşalttım birdaha kanalı acmayı denedim dosya bulunamadı.sunucuya baglanılamıyor yazdı şansa bak diğerleri açmıştı

• Beğen
Tepkiler: serdargungordu
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
abi mesaj kutusunu boşalttım birdaha kanalı acmayı denedim dosya bulunamadı.sunucuya baglanılamıyor yazdı şansa bak diğerleri açmıştı

dostum ben mesaj kutusunu sana pm atamadiğim için boşalt dedim :) neyse düzelir heralde olmazsa biraz daha araştiririz illaki vardir çalişan bir link

- - - Eklendi - - -

LİNKLERİDE KONUYA EKLEDİM KONU DÜZENLENDİ AYRICA KONUMU BEĞENMEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
NEREDE EMEĞE SAYGI :off:

adil123321

Üye
abi kusura bakma mobil lite sürümündeyim eve gideyim begenicem :)

- - - Eklendi - - -

trt 3 delirtir adamı abi ya :(

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Arkadaşlar
öncelikle BEĞEN​
butonunukullanırsanızmutlu
olacağımı ilk başta belirteyim

(hani sanatçılar alkışlarla yaşıyorum derya işte öyle bir durum) :P:

neyse konummuza dönelim... konumuza sadece​
MOBİL İNTERNET İLE SORUNSUZ ÇALIŞAN KANALLARI EKLİYORUM

YORUMLARINIZLA BU KONU ÜSTE​
TAŞINACAK
BENİM BU KADAR UĞRAŞIMA KARŞILIK SİZDE BİR YORUM EKLERSENİZ SEVİNİRİM​
burada
bir emek var arkadaşlar " ES GEÇMEYİN"...​

12000 hit alan bir konuda 1 tane beğeni normalmi sizce LÜTFEN EMEĞE SAYGI

İsterseniz bu Sayfayı orjinal tarayıcıdan açıp "seçenekler-devamı-anasayfa yap" derseniz tarayıcıyı ilk açtığınızda tv niz hazır olacaktır sonra
logolara tıklayıp tv izlemeye başlayabilirsiniz
vodafone-turkcel-avea sorunsuz çalışıyor

TV İZLEMEK İÇİN LOGOLARA TIKLAYIN

----------------------------------------------
TRT KANALLARI

3G AÇIP IZLEYIN

3G AÇIK İZLEYİN

3G AÇIK İZLEYİN

3G AÇIK İZLEYİN

3G AÇIK İZLEYİN

3G AÇIK İZLEYİN

TV İZLEMEK İÇİN LOGOLARA TIKLAYIN

ÖNEMLİ : (bağlantı hatası alırsanız 'ayarlar-uygulama ayarları-videolar'___kullanacağınız bağlantıyı seçin)...

YENI KANALLAR EKLENDI CEPNET ILE SORUNSUZ IZLENEBILIYOR...
DIĞER MODELLER IÇIN ALTTAKI LINKLERE BAKABILIRSINIZ

forumda diğer tv seyretme konuları mevcut CEPNET ile sorunlu açıldığı için lütfen burada paylaşım yapmayın ve konuyu karmaşık bir hale getirmeyin

YENİ EKLEDİĞİM TV KANALLARI LİNKLERİ "HİDAYET O2" ARKADAŞIMIZ BULMUŞ BİZİMLE PAYLAŞMAYI UYGUN GÖRMÜŞ KENDİSİNE BURADAN TEŞEKKÜR EDİYORUM

ALTERNATİF TV KONU LİNKLERİ
kaliteli yayınların bulunduğu konu (wifi gerekir) linki = HD TV KANALLARI TIKLA İZLE

antensiz tv =

S60v5 için konu linki TV RAM UZANTILI DOSYALARI
Akın orta nın Türkiye Televizyonu adlı programı var sende olanlinkleri onun prosuna ekleseniz ve güncelleseniz süper olur...

• Beğen
Tepkiler: serdargungordu
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

Akın orta nın Türkiye Televizyonu adlı programı var sende olanlinkleri onun prosuna ekleseniz ve güncelleseniz süper olur...

ben mesaj atıp söyledim ama cevap bile yazmadı, yani onun keyfine kalmış ister koyar ister koymaz

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
trt kanallari eklendi

silentwolf

silentwolf

Üye
niye olmaz olasıca trt3 hic bir programda hic bir baglantıda hic bir linkte calısmıyor acılmıyor :@:@:@

sapoga

sapoga

Üye
kardes bişey sorucam kanalların resmine tıkladıqımda otomatik linke yönlendiriyor onu nasıl yapıyosun bi anlatırmısın ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
kardes bişey sorucam kanalların resmine tıkladıqımda otomatik linke yönlendiriyor onu nasıl yapıyosun bi anlatırmısın ?

dostum konuyu pc'den alıntı ile cevapla butonuna tıkla nasıl yaptığımı görebilirsin ama yinede çözemezsen pm at anlatırım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güzel konu...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Üst konu artık emeğe saygı ;)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve yaren_dede
hidayet02

hidayet02

Üye
Abim Konu Sabitlenmiş Tebrik Ederim:)

Zaten Böyle Bir Konu Her Zaman Yararlıdır. Çünkü Günümüzde Televizyon Zaruri Bir İhtlyaç Haline Geldi. Olmazsa Olmazlarımızın Arasına Girdi.

Birde Bu Kadar Hit Alan Konuların Az Beğeni Alması Beni Üzüyor.

EMEĞE SAYGI EN AZINDAN YORUM YAZMASANIZDA BEĞEN BUTONUNA BASMAK O KADAR ZOR OLMASA GEREK...

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İsabetli bir karar olmuş. :oke:

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Abim Konu Sabitlenmiş Tebrik Ederim:)

Zaten Böyle Bir Konu Her Zaman Yararlıdır. Çünkü Günümüzde Televizyon Zaruri Bir İhtlyaç Haline Geldi. Olmazsa Olmazlarımızın Arasına Girdi.

Birde Bu Kadar Hit Alan Konuların Az Beğeni Alması Beni Üzüyor.

EMEĞE SAYGI EN AZINDAN YORUM YAZMASANIZDA BEĞEN BUTONUNA BASMAK O KADAR ZOR OLMASA GEREK...

yorum için teşekkürler dostum... senin konu kadar olmasada çorbada tuzumuz bulunsun tv seyredemeyen kalmasın :)

- - - Eklendi - - -

İsabetli bir karar olmuş. :oke:

teşekkürler dostum
yorumlarına değer verdiğimi biliyorsun bu konumdada yorumunu görmek sevindirdi beni

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
hidayet02

hidayet02

Üye

yorum için teşekkürler dostum... senin konu kadar olmasada çorbada tuzumuz bulunsun tv seyredemeyen kalmasın :)

Estağfurullah Abim Benim Konu Yokken Senin Konu Vardı:) Hem Sen Farklı Kesime Bende Farklı Kesime Hitap Ediyorum:)

Bence Senin Konu Daha Yararlı, Çünkü Kotalı Kullanıcılar Daha Çok:)

Üst Alt