MOBİL TV Star-Atv-Kanal D-TRT "VODAFONE CEPNET" ile sorunsuz açılır [50 KANAL]

Sponsorlu Bağlantılar

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
TRT 1 de olaydı ıyıdı ha....

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
TRT 1 de olaydı ıyıdı ha....

arada bir araştırıyorum ama bu linkleri bulmak çok vakit alıyor bulursam eklerim
1. Sayfada diğer konu linklerini verdim wifi kullanarak izleyebileceğiniz adresler var içlerinde

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

MrTech

MrTech

Üye
GÜNCEL 25.05.2012
CEPNET ile takılmadan sorunsuz seyredebilirsiniz (diğer kanallar takıldığı için eklemiyorum zaten sitede mevcut)

LİNKLERE TIKLAYARAK TV SEYRETMEYE BAŞLAYABİLİRSİNİZ

vodafone turkcel avea denendi sorunsuz çalışıyor

isterseniz sayfayı tarayıcınızın yer imlerine veya opera kaydedilmiş sayfalara yada masa üstü kaydedip sadece kanal linklerine tıklatarak tv seyredebilirsiniz
direkt tv açılıyor cepnet ile takılmadan seyredebilirsiniz

ÖNEMLİ : (bağlantı hatası alırsanız 'ayarlar-uygulama ayarları-videolar'___kullanacağınız bağlantıyı seçin)...

YENI KANALLAR EKLENDI CEPNET ILE SORUNSUZ IZLENEBILIYOR...
SYMBIAN3 ve DENENDI
DIĞER MODELLER IÇIN ALTTAKI LINKLERE BAKABILIRSINIZ

forumda diğer tv seyretme konuları mevcut CEPNET ile sorunlu açıldığı için lütfen burada paylaşım yapmayın ve konuyu karmaşık bir hale getirmeyin

ALTERNATİF TV KONU LİNKLERİ
symbian3 için web tv uygulaması link = WEB tv

kaliteli yayınların bulunduğu konu (wifi gerekir) linki = HD TV KANALLARI TIKLA İZLE

antensiz tv =

anıl baran - açtığı konu linki TV RAM UZANTILI DOSYALARI

hocam 5130da neden olmuyor.3gp uzantılı oldugu halde.

handci04

handci04

Üye
sağol

hidayet02

hidayet02

Üye
Helal Valla Abi Konunla İlgileniyorsun, Logolarda Ayrı Bir Hava Katmış Ellerine Sağlık :tşk:

15097

15097

Üye
saol kardes internet paketim oldugunda deneyebilirim :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
hocam eyvallah.fakat bunlar 5130'a olur mu ?

link verdiğim konuya gir dostum mms olan linkleri kullanıcaksın altta nasıl yapacağın yazılı ama garanti veremiyorum denemedim
olumlu yada olumsuz yorumunu o konuya yapabilirsin umarım yardımcı olabilmişimdir

Öncelikle Realplayer'ı Açıp Ordan Akış Bağlantı Seçip Seçeneklerden Yeni Bağlantı'yı Seçiyoruz. Hafıza Kartını Seçip Wep Adresi Bölümüne 1'inci Sayfadaki MMS Linklerini Yaz. İsim Bölümünede Kanal İsmini Yaz. Kaydet ve Akış Bağlantılarından Oluşturduğumuz Bağlantıyı Seçtiğimizde Tv Açılacaktır...

Not: Realplayer-seçenek-ayarlar-akış-şebeke-erişim noktası wap gprs Olması Gerekiyor... Misal Avea Wap Gprs, Vodofone Wap Gprs ve Turkcell Wap Gprs Gibi...

sapoga

sapoga

Üye
mrb beni diğer yorumlardan hatırlarsın ben sorunun nedenini buldum telefon sadece h264 yayınları destekliyor bu yüzden bazılarını izleyip bazılarını izleyemiyorum ama yine bir sorunum var h264 ile yayın yapan çok az kanal var gibi sen arastırıp linklerini yazarsan sevinirim. (vodafone gt-s5620)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
mrb beni diğer yorumlardan hatırlarsın ben sorunun nedenini buldum telefon sadece h264 yayınları destekliyor bu yüzden bazılarını izleyip bazılarını izleyemiyorum ama yine bir sorunum var h264 ile yayın yapan çok az kanal var gibi sen arastırıp linklerini yazarsan sevinirim. (vodafone gt-s5620)

dostum zaten bu konudaki kanallar h264 ve kanallarda reyting alan kanallar, sen hangisini açamadın yada hangisini açabiliyorsun onu yazsaydın
konu içindeki kanallar düşük kalitede yayın yapan adreslerle çalışıyor ve 2G ile açılıyor yani 3G kapalı olduğunda sorunsuz izlenebiliyor

sapoga

sapoga

Üye
atv kanal d dream sky turk ve a9 u izleyemiyorum gerisi sorunsuz açılıyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konu güncel ve tüm kanallar çalışıyor show tv ekliyorum ama 3g yada wifi gerekli sanırım arada takılıyor
rtsp://yayin.canlitv.com/showtv

- - - Eklendi - - -

KONU GÜNCELLENDİ

hidayet02

hidayet02

Üye
Abi Ellerine Sağlık Dahada Güzel Oldu Böyle:)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

55lim

Üye
eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

Üst Alt