yaren_dede
Üye
trt3 dosya bulunamadı diyor abi dierleri calısıyor
dostum linkte sorun yok bir süre sonra düzelir diye tahmin ediyorum daha sonra tekrar dene
ayrıca mesaj kutun dolmuş pm attıktan sonra mesaj kutunu boşaltmayı unutma
trt3 dosya bulunamadı diyor abi dierleri calısıyor
abi mesaj kutusunu boşalttım birdaha kanalı acmayı denedim dosya bulunamadı.sunucuya baglanılamıyor yazdı şansa bak diğerleri açmıştı
neyse düzelir heralde olmazsa biraz daha araştiririz illaki vardir çalişan bir link
abi kusura bakma mobil lite sürümündeyim eve gideyim begenicem
- - - Eklendi - - -
trt 3 delirtir adamı abi ya![]()

Akın orta nın Türkiye Televizyonu adlı programı var sende olanlinkleri onun prosuna ekleseniz ve güncelleseniz süper olur...Arkadaşlaröncelikle BEĞENbutonunukullanırsanızmutluolacağımı ilk başta belirteyim
(hani sanatçılar alkışlarla yaşıyorum derya işte öyle bir durum)
neyse konummuza dönelim... konumuza sadeceMOBİL İNTERNET İLE SORUNSUZ ÇALIŞAN KANALLARI EKLİYORUM
YORUMLARINIZLA BU KONU ÜSTETAŞINACAKBENİM BU KADAR UĞRAŞIMA KARŞILIK SİZDE BİR YORUM EKLERSENİZ SEVİNİRİMburadabir emek var arkadaşlar " ES GEÇMEYİN"...
12000 hit alan bir konuda 1 tane beğeni normalmi sizce LÜTFEN EMEĞE SAYGI
İsterseniz bu Sayfayı orjinal tarayıcıdan açıp "seçenekler-devamı-anasayfa yap" derseniz tarayıcıyı ilk açtığınızda tv niz hazır olacaktır sonra
logolara tıklayıp tv izlemeye başlayabilirsiniz
vodafone-turkcel-avea sorunsuz çalışıyor
TV İZLEMEK İÇİN LOGOLARA TIKLAYIN
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------------------------------------------
TRT KANALLARI
3G AÇIP IZLEYIN
3G AÇIK İZLEYİN
3G AÇIK İZLEYİN
3G AÇIK İZLEYİN
3G AÇIK İZLEYİN
3G AÇIK İZLEYİN
TV İZLEMEK İÇİN LOGOLARA TIKLAYIN
ÖNEMLİ : (bağlantı hatası alırsanız 'ayarlar-uygulama ayarları-videolar'___kullanacağınız bağlantıyı seçin)...
YENI KANALLAR EKLENDI CEPNET ILE SORUNSUZ IZLENEBILIYOR...
DIĞER MODELLER IÇIN ALTTAKI LINKLERE BAKABILIRSINIZ
forumda diğer tv seyretme konuları mevcut CEPNET ile sorunlu açıldığı için lütfen burada paylaşım yapmayın ve konuyu karmaşık bir hale getirmeyin
YENİ EKLEDİĞİM TV KANALLARI LİNKLERİ "HİDAYET O2" ARKADAŞIMIZ BULMUŞ BİZİMLE PAYLAŞMAYI UYGUN GÖRMÜŞ KENDİSİNE BURADAN TEŞEKKÜR EDİYORUM
ALTERNATİF TV KONU LİNKLERİ
kaliteli yayınların bulunduğu konu (wifi gerekir) linki = HD TV KANALLARI TIKLA İZLE
antensiz tv =Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
S60v5 için konu linki TV RAM UZANTILI DOSYALARI
Akın orta nın Türkiye Televizyonu adlı programı var sende olanlinkleri onun prosuna ekleseniz ve güncelleseniz süper olur...
kardes bişey sorucam kanalların resmine tıkladıqımda otomatik linke yönlendiriyor onu nasıl yapıyosun bi anlatırmısın ?
Güzel konu...
gökçen 
Üst konu artık emeğe saygı![]()
umarım bu şekilde daha çok kişi faydalanabilir konudan
Abim Konu Sabitlenmiş Tebrik Ederim![]()
Zaten Böyle Bir Konu Her Zaman Yararlıdır. Çünkü Günümüzde Televizyon Zaruri Bir İhtlyaç Haline Geldi. Olmazsa Olmazlarımızın Arasına Girdi.
Birde Bu Kadar Hit Alan Konuların Az Beğeni Alması Beni Üzüyor.
EMEĞE SAYGI EN AZINDAN YORUM YAZMASANIZDA BEĞEN BUTONUNA BASMAK O KADAR ZOR OLMASA GEREK...

İsabetli bir karar olmuş.![]()
rica ederim/sağolasın.teşekkürler dostum, yorumlarına değer verdiğimi biliyorsun bu konumdada yorumunu görmek sevindirdi beni

yorum için teşekkürler dostum... senin konu kadar olmasada çorbada tuzumuz bulunsun tv seyredemeyen kalmasın
Hem Sen Farklı Kesime Bende Farklı Kesime Hitap Ediyorum