NOKiA S3 BELLE TV KANALLARI iZLE

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
programı sil dostum işine yaramıyorsa

ggokhan008

Üye
tesekkùrler

• Beğen
Tepkiler: Fikotr74
PriveT

PriveT

Üye
Nokia 701 calisiyor, tesekkurler :)

yss_55

Üye
eywallah saolasınızz

vserbest

Üye
tesekkurler... Bu iyi oldu guzelde calisiyor nokia500 kullaniyorum.c6 icin dosyayi indrdm acti

exalted55

exalted55

Üye
Turkcell tv+ çıktı mertlik bozuldu :) daha bunlara ihtiyaç kalmadı ayda 5 liraya 24 saat heryerden izliyorum yinede tşkler.

• Beğen
Tepkiler: polat_67

trebez

Üye
Turkcell tv+ çıktı mertlik bozuldu :) daha bunlara ihtiyaç kalmadı ayda 5 liraya 24 saat heryerden izliyorum yinede tşkler.
dediğin paket nokia c7 içinde geçerli mi yoksa sadece turkcell telefonları için mi?

tan sel

Üye
hocam bunlar güncel mi değilse rica etsem güncellermisin.yada güncellerini nerden buluruz..star-kanaltürk-skytürk açılmıyor..bir fikriniz var mı bu konu ile ilgili tavsiyeniz.şimdiden teşekür ediyorum...

demiralp_47

Üye
jk tv çalışmıyor onu düzeltebilirmisin

onur.t

Üye
arkadasım 3g ile izleyemedikten sonra hiçbir anlamı yok

jatvalca

jatvalca

Üye
güzel teşekkürler

• Beğen

Fikotr74

Üye
    Konu Sahibi
editlendi. silinecek mesaj

Buhara15

Üye
kardeş semerkand tv yokmu ?

Fikotr74

Üye
    Konu Sahibi
kardeş semerkand tv yokmu ?

@buhara15 malesef yok. çünkü bildiğim kadarı ile semerkand tv şu an için mobil destekli bir yayın henüz daha yapmaya başlamadı..

---------------------------------------------------------------------------------------------------

TRT sorunları düzeltilmiş,yeni trt linkleri eklenmiş dosyalar eklenmiştir.

arslanla

arslanla

Üye
TRT sorunları düzeltilmiş,yeni trt linkleri eklenmiş dosyalar eklenmiştir.

(C6-01 ve DENGi MODELLER) (11.05.2012 - TS 07:00 )

linkler kırık:(

Fikotr74

Üye
    Konu Sahibi

ilk ve son mesaj a yeni dosya eklenmiştir

Bu arada zayıf bağlantılar için KANAL D 'nin alternatif Düşük kalite mobil linki eklenmiştir. Bazı mobil linkler PC DE Çalışmayıp sadece nokia AKILLI TELEFONDA ÇALIŞMAKTADIR. akabinde Linkileri bozuk zannetmeyesiniz diye belirteyim dedim. MESELA trt mobil linkleri ile kanal d mobil linki gibi..

bestprence27

Üye
elinize sağlık çok iyi valla

• Beğen
behzat

behzat

Üye
tesekürler elleriniz dert görmesin
bazıları baglanmıyor ama baglananlar
yeter wifi olması bile yeter

• Beğen

ahmet212347

Üye
harika

• Beğen

kordanadam

Üye
n8 kullanan arkadaşlar bütün linklerin basında mms yazıyor ama öyle değil aslında. İçinde apple geçen trt'ler planet kanalları ve number 1'ın başundaki mms'leri rtsp yapın. Anna var bende bellede de öyledir sanırım. Bi de biri uygulamalarından izlediğimiz kral pop tv ve cnn türk yüksek hızlı bağlantının rtsp adreslerini bulabilir mi trt'lerde olduğu gibi.

Üst Alt