Sensation
Emekli Yönetici
Öyle bir şey söylenmedi.Beklesek bedava olur mu acaba ?
Hani bedava vereceklerdi ya ?![]()
Öyle bir şey söylenmedi.Beklesek bedava olur mu acaba ?
Yıl Başına özel indirim yapar inşallah 5₺ 4₺ gibiBeklesek bedava olur mu acaba ?
o zaman satın alırız yaparlarsa ama ben yine de umutlu değilimYıl Başına özel indirim yapar inşallah 5₺ 4₺ gibi
unlock yapınca da güncellemeler gelmiyor. Gerçi zaten 4-5 ayda bir güncelleme atarlarUnclock?![]()
söylenilmese de bir sürü haber okumuştum ben bedava olacakmış diyeÖyle bir şey söylenmedi.
neyse satın alacağız artık
Yalan haberdi onlar, resmi bir açıklama olmadı.o zaman satın alırız yaparlarsa ama ben yine de umutlu değilim
unlock yapınca da güncellemeler gelmiyor. Gerçi zaten 4-5 ayda bir güncelleme atarlar
söylenilmese de bir sürü haber okumuştum ben bedava olacakmış diyeneyse satın alacağız artık
bi de multiplayer oynamayı denersek androidli bir cihazla oynayabilir miyiz ? deneyen birisi yazarsa iyi olur![]()
Lanet olası Google play store da neden hala mojang yazıyor. Microsoft'un olmadı mı bu şirket.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Haha microsoft kendi ayagina sıkıyor yok boyle birsey![]()

Ayen 10₺ Falan Yapsaydı İyi olurdu.Haha microsoft kendi ayagina sıkıyor yok boyle birsey![]()
Bencede hem satin aldi hemde daha pahaliya satiyor akil sir almiyor bari ayni fiyata vereydinAyen 10₺ Falan Yapsaydı İyi olurdu.
ama bence yilbasi indirimi falan yapacakalar gibime geliyor...Olsun En Azından 15.49₺ DeğilMicrosoft kendinden beklenileni yaptı