Dexter Morgan
Üye
nasıl atacağız telefona eksi yöntemler işe yaramıyorUnlock cular buyrun:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nasıl atacağız telefona eksi yöntemler işe yaramıyorUnlock cular buyrun:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeş bu xap değil, bunun xap olanını nereden bulacağız? Yada appx i nasıl yükleyeceğiz?Unlock cular buyrun:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Unlock cular buyrun:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İnternette bile yok nasıl kurulduğu. Biri cevap versin...Aynen ya. Appx nasıl kurulacak? Xap atarken iyiydi de ben bunu nasıl atacağımı bilmiyorum. Ne yapmak lazım?
Arkadaşlar nasıl kurulduğunu bende bilmiyorum wphub da gördüm paylaşayım dedim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

. Okuyup deneyin. Biri turkçeye çevirip anlatsın. Bunu xap yüklemeden farkı ne?Altta yazıyormuş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
. Okuyup deneyin.
![]()
Biri turkçeye çevirip anlatsın. Bunu xap yüklemeden farkı ne?

Bu iyi degilWin 8 pc alıp sdk 8.1 kurdukdan sonra sdk deployer ile kuracakmışız![]()

Bende zaten 8.1 var, orijinal olmasına gerek yok dime? O.oWin 8 pc alıp sdk 8.1 kurdukdan sonra sdk deployer ile kuracakmışız![]()
Bende zaten 8.1 var, orijinal olmasına gerek yok dime? O.o

Telefonun mobil interrnetinden giriyorsan internet paylaşımını aç wifi olarak gir ?Sanmam. Benim için kötü yanı İnternet yok. İnternet bulup indirmem lazım bunları. Bende 8.1 pro var ama İnternet yok. Asıl acı bu![]()
Telefonun mobil interrnetinden giriyorsan internet paylaşımını aç wifi olarak gir ?
Akşam bırak sabaha iner o. Bence öyle yap sorun olmaz250 mb sınırsız. 250' den sonra hızlı 128 kb/sn. Babamın telde 4gb var. Maksimum 1,5 kullanırım. Ne kadar lazım?
Akşam bırak sabaha iner o. Bence öyle yap sorun olmaz

Bende zaten 8.1 var, orijinal olmasına gerek yok dime? O.o