Haber Minecraft - Pocket Edition Oyunu Mağaza'da (Güncelleme: 10/12/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kullanımın doğru abi. Yabancı kökenli sözcüklere yazı dilinde ek getirilirken Türkçe okunuşuna göre getirilir :oke:
Benim de öyle aklımda kalmış. Yoksa ben de yazımıma çok dikkat ederim :)

• Beğen
Tepkiler: narnia16 ve ogzhnoTr
lazye

lazye

Üye
Kullanımın doğru abi. Yabancı kökenli sözcüklere yazı dilinde ek getirilirken Türkçe okunuşuna göre getirilir :oke:
Biraz abartiyoruz bence bu kadar açıklamaya gerek yok herkes ne demek istediğini anladı :)

• Beğen
Tepkiler: narnia16 ve ogzhnoTr
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Güzel haber minecraft'ı telefonumda görmek isterim ama ücretsiz olursa yoksa bilgisayarda ücretsiz oynadığım oyunu niye paralısı alayım telefona...

pirenuri

pirenuri

Üye
Bizim Türk milleti muhalefet olmaya niye bu kadar meraklı ya ?
Neyse @Sensation türk haber sitelerinde falan ücretsiz geleceği ve yakın zamanda yayınlanacağı yazıyor. Bunun için herhangi bir net bilgi yok değil mi ?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ve bir de Windows Phone için özel yani sadece Windows Phone da olan araçlar eklenecekti oyuna bu da doğru mudur?

@Safak

@Safak

Üye
Arkadaslar mojang oyunu wp icin cıkarcakta 8 ayda bi guncelleme oda ilk ios geliyor microsoft hic degilse 3ayda getirir hem ilk bize gelir mojang bence bi baska sebebi ise oyun sektorunde bi elinin olması ...

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve ogzhnoTr
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bizim Türk milleti muhalefet olmaya niye bu kadar meraklı ya ?
Neyse @Sensation türk haber sitelerinde falan ücretsiz geleceği ve yakın zamanda yayınlanacağı yazıyor. Bunun için herhangi bir net bilgi yok değil mi ?
Maalesef yok.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi benim yukarıdaki soruya bir cevabın, yorumun, düşüncen var mı acaba?:)
Dediğinizin olması için oyunun Windows Mağazasında da olması lazım ayrıca evrensel olmalı :oke:

• Beğen
Tepkiler: emz, Serhan ve lazye
yeminli06

yeminli06

Üye
Abi benim yukarıdaki soruya bir cevabın, yorumun, düşüncen var mı acaba?:)

Kardeş pcde orginal minecraft hesap istiyorsan eğer 10 liraya var ben aldım güvenilir bir site paypal ilede çalışıyorlar zaten o hesapla premiumlu serverlarada girebiliyorsun belki yasaktır diye site paylaşmayım bakmak istersen özelden yaz siteyi atarım ben sana

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: haber için

beats

beats

Üye
Hort! :)

Minecraft - Pocket Edition 15₺ fiyatıyla mağazaya teşrif etmişler. Oyuncularına keyif vermesi dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: emz, Murat Alper, Sensation ve 3 diğerleri
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
15 ne demek

skynet

Üye
Oyunun fiyatı boyutundan yüksek :D

• Beğen
Tepkiler: mzcoools, MixRadio, emz ve 2 diğerleri

Emre

Üye
Hort! :)

Minecraft - Pocket Edition 15₺ fiyatıyla mağazaya teşrif etmişler. Oyuncularına keyif vermesi dileğiyle...
Teşekkürler Deneme sürümü yok :ehe

@Safak

@Safak

Üye
Hayirli ugurlu olsun :)

Emre

Üye
Google playda ₺13.49.
teşekkurler microsoft

• Beğen
Tepkiler: emz
Rock Ve Roll