Microsoft ® Office Mobile Artık Belle'li Cihazlarda... (10.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz580

yavuz580

Üye
yok hocam onları hafıza kartına yüklüyorum bazen cye yüklenmesi gerenkeleri cye yüklüyor onun dışında hep hafıza kartına yüklüyorum ben.

---------- Eklendi @ 17:49:25 ---------- Yazıldı @ 17:47:26 ----------

ya hocam telefonu acyoyorum donuyor kalıyor menüye girmiyr calışiyordu ne olduysa hiç bi işlem yapamıyorum anlamadım ki ne oldu birden

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
yok hocam onları hafıza kartına yüklüyorum bazen cye yüklenmesi gerenkeleri cye yüklüyor onun dışında hep hafıza kartına yüklüyorum ben.

ya hocam telefonu acyoyorum donuyor kalıyor menüye girmiyr calışiyordu ne olduysa hiç bi işlem yapamıyorum anlamadım ki ne oldu birden

Arkadaşım sen C: nin içine video veya benzeri birşey kopyalamışsın herhalde yoksa oyun falan yüklemesen ne dolduracak C: yi o kadar :S X-plorer ile bi girip klasör klasör kontrol et boyutlarını C: deki tüm klasörlerin.
Ana klasörlerden 50mb ı geçenlerin içine bi bak biryere kazara video atmışsındır telefon hafızanı şişiriyordur.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

hafıza kartını çıkarıp bırde öyle dene olmazsa soft format atman gerekebilir

'Sefer

'Sefer

Üye
şu desteği Anna'ya verse ölür sanki nokia'nın bu kısıtlamalarına sinir oluyorum her model telefonda illaki bi özellik bi program eksik oluyor arkadaş :vur

yavuz580

yavuz580

Üye
can kartal hocam sanmıyorum video falan ekledigimi ama şöylede bişey oluyor benim E deposuda bir bakıyorum 2 gb sa bir bakıyorum 200 300 mbyt düşüyor bu hafıza kartındada oluyor nedenini anlamadım pek sizce nedne olabiliyorduki

---------- Eklendi @ 17:58:09 ---------- Yazıldı @ 17:56:25 ----------

hocam hafıza kartını cıkarınca düzeliyor pek donma falan olmuyor bebim hafıza kartı 16 gbyt ve sadece 200 mbyt boşvar E dede 1.6gb boş yer var ve kendi kendi kendine düşüyor hcoam anlamadım her defasında farkına vardımda.

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar bu SÜPER oldu yaa ! Başlangıç yazılımı olduğu için basit gelebilir ama güncellemelerle daha da iyiye gidecektir. İşte microsoft anlaşmasının en güzel tarafı, artık office dosyalarını istediğimiz gibi açıp kullanacaaz :) Notebook ve Netbook'ları rafa kaldırma zamanı ... Hemen indirip kullanmaya başlıyorum :aha:

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
telefon hafızasında daha hızlı çalışıyordur büyük ihtimal .s

---------- Eklendi @ 18:06:43 ---------- Yazıldı @ 18:05:37 ----------

çok yavaş yüklüyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
can kartal hocam sanmıyorum video falan ekledigimi ama şöylede bişey oluyor benim E deposuda bir bakıyorum 2 gb sa bir bakıyorum 200 300 mbyt düşüyor bu hafıza kartındada oluyor nedenini anlamadım pek sizce nedne olabiliyorduki

---------- Eklendi @ 17:58:09 ---------- Yazıldı @ 17:56:25 ----------

hocam hafıza kartını cıkarınca düzeliyor pek donma falan olmuyor bebim hafıza kartı 16 gbyt ve sadece 200 mbyt boşvar E dede 1.6gb boş yer var ve kendi kendi kendine düşüyor hcoam anlamadım her defasında farkına vardımda.

soft format at dicem ama yuklemiş oldugun uygulamalar silinecek

ekoks20

ekoks20

Üye
ben yükledim çok güzel ama pdf okuyuc pdf dosyalarını görmüyo:)

yavuz580

yavuz580

Üye

soft format at dicem ama yuklemiş oldugun uygulamalar silinecek

evet hocam o yüzden frmat atamk istemiyorum kaz kez attım tek tek programaları yüklemek kac günümü alıyor oda sevmiyorum insanı yoruyor hcoam bu toplu uygulama yükleme programı diye bişey varmı eger varsa onu kullanırsam format atmayı düşünüyorum telefon biraz toparlanır bende tek tek yüklemekten programları kurtulurum..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

evet hocam o yüzden frmat atamk istemiyorum kaz kez attım tek tek programaları yüklemek kac günümü alıyor oda sevmiyorum insanı yoruyor hcoam bu toplu uygulama yükleme programı diye bişey varmı eger varsa onu kullanırsam format atmayı düşünüyorum telefon biraz toparlanır bende tek tek yüklemekten programları kurtulurum..

öyle bir program oldugunu sanmıyorum ama yedekleme yapabılırsın

uribaju

uribaju

Üye
ben bunu yükleyeli 1 hafta oldu bunun yeni versiyon olduğunu bilmiyordum bilsem söylerdim size :) yüklemesi 45dk falan sürmüştü bu sürüm yeni çıkmadı yani aslında 1 hafta önce çıktı

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
valla ben yükleyemedim gitti he hata verdi..ne telden ne bilgisayardan yükleyemedim.. akinorta sağolsun sıkıntımı halletti :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bu uygulama yüklenirken inş telefon hafızasına yüklemez. zaten 80mb kaldı. 50mb daha yüklenirse teli düşünemiyorum :(

yavuz580

yavuz580

Üye
malesef kardeşim telefon hafızasına yüklüyor benim telefonun hafızası 30mbyt kaldı ben yükleyemiyorum malesef :)
bu uygulama yüklenirken inş telefon hafızasına yüklemez. zaten 80mb kaldı. 50mb daha yüklenirse teli düşünemiyorum :(

Üst Alt