Microsoft ® Office Mobile Artık Belle'li Cihazlarda... (10.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arda mesaj gondermeme sorunu var

doctorrr

doctorrr

Üye

onları kaldırıp dene istersen belkı çakışma oluyodur
aslında şöyle bişi oldu usta ben pixi enablersı yükleyemeyince canıma tak etti direk microsoft apps 2.0 ı yükledim yüklendi ama şimdi tam yüklendi mi emin değilim..

cyber

cyber

Üye
Yüklenmiyo bu ne ya

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aslında şöyle bişi oldu usta ben pixi enablersı yükleyemeyince canıma tak etti direk microsoft apps 2.0 ı yükledim yüklendi ama şimdi tam yüklendi mi emin değilim..

yüklemede sorun olmadıysa yuklenmiştır bır sorun olsa zaten hata verirdi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eyvallah:) ne demek

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben sorunsuz yükledim 25 mesajda 1 kere hata verdi o da zaten swype unlock kurduğumdan beri oluyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
suit ile yükledim epey uzun sürdü ancak açılır açılmaz lync başlamıyor :) ve bu aylardır var dediğiniz microsoft apps idi.. bu microsoft apps 2.0

m.edip

m.edip

Üye
arkadaşlar nokia facebook sayfasıda microsoft office mobile ın hazır olduğunu söyledi peki indirilmeye sunuldumu acaba ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
ben sorunsuz yükledim 25 mesajda 1 kere hata verdi o da zaten swype unlock kurduğumdan beri oluyor

diğer arkadaşlar da sorun yaşadı microsoft apps yükleyenler de yüklemeyenler de..şebeke kaynaklı bir problem olduğunu düşünmeye başladım..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar nokia facebook sayfasıda microsoft office mobile ın hazır olduğunu söyledi peki indirilmeye sunuldumu acaba ?

millet kullanmaktan bıktı sen nerdesın konunun 1.sayfasına bak istersen

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bilmem arada olması normaldir bence ilk microsoft apps çok sorun veriyordu sürekli sürekli

SilentOne

SilentOne

Üye
kurmadan once hiç sorun yoktu şimdi bela yine başladı

m.edip

m.edip

Üye

millet kullanmaktan bıktı sen nerdesın konunun 1.sayfasına bak istersen

öncelikle dalgalı üslubun için sağol. ben microsoft apps i demiyorum onu bende yükleyip silmiştim nokia nın facebook sayfası yeni paylaşıyo hazır olduğunu demek ki yeni çıkmış.

catdog136

catdog136

Üye
Yüklemeye değmez, smart office devam :D

TheMadness

TheMadness

Üye
suitenin temp dosyasından alıp fixlemek lazım. N8 gelsin yaparım düzeltirim.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
madness bi de E hafızasına yükleyebilme ihtimalimiz varmı hepsini ?

Üst Alt