Microsoft ® Office Mobile Artık Belle'li Cihazlarda... (10.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft ® Office Mobile Artık Belle'li Cihazlarda... (10.04.2012)
az önce facebook da nokia suomi sitesinde microsoft office mobile'ın piyasaya sürüldüğü haberi geldi..sayfa linkini de paylaşmışlar..güncellemeyi nokia suite ile alabileceğiz..türkiye'ye ne zaman gelir bilemiyorum ama 1 hafta içinde gelir tahminimce..buyrun site..

translator ile çevirip okuyun türkçeye..fince-türkçe aynı dil ailesinde olduğu için daha anlaşılır çevriliyor :)

bu da ingilizcesi

• Beğen
Tepkiler: Sensation

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
e6 yla n8 yok :ağlarım:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
​n8 de yazılım güncellemeden aratıyorum daha microsoft apps de çıkmıyor şubattaki sürüm..uyumluluk süreci olsa gerek

az önce baktım c6-01 de microsoft apps 2.0 adı altında güncelleme görünüyor

cyber

cyber

Üye
Bende yüklenmiyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
şu an herkes güncelleme yapıyorsa serverlarda yoğunluk vardır normal..bellede olduğu gibi.

larten123

larten123

Üye
peki ne işe yarıyor bu

dücane

dücane

Üye
N8, E6 ve Nokia 500 bu güncellemeyi daha sonra alacaklar...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

faruk26kuraf

Üye
kuran varmı

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
şu anda yüklüyorum ben..bakalım neymiş. :)

cyber

cyber

Üye
Forumda paylaşsanız iyi olcak

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşlar demedi demeyin bizim belleli telefonlara lumia yazılımı gelirse şaşmayın bu güncellemeden sonra

slant1111

slant1111

Üye
lumia mı şaşırdın sen heralde .d

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yükleme baya uzun sürdü ama sonunda yüklendi. Telefon hafızasına kurulduğu için baya yer kaplıyor.

vasilisa36

vasilisa36

Üye
ben bunu kuralı baya oldu telefonu kasmaktan başka yararı olmadı zararı mı deseydim:) telefon c 7

brifing

Üye
yüklüyorum bende bu lync 2010 gibi bi işe yaramayan microsoft office değildir bildiğimiz word ü excel i power pointi olan office se çok süper bişey olur. bakalım yukluyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hay maşallah yine gittı mb'lar:)

brifing

Üye
Yükleme baya uzun sürdü ama sonunda yüklendi. Telefon hafızasına kurulduğu için baya yer kaplıyor.
sensation bu önceki lync 2010 gibi yukarıdaki arkadaşın dediği gibi o programın guncellemesi fln olmasın? içerikte word excel power point var mı?

Üst Alt