Microsoft ® Office Mobile Artık Belle'li Cihazlarda... (10.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

saynesim

saynesim

Üye
eyvallah

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
henüz denemedim ancak word excel power point gibi ''beklentimiz'' olan programları eklemişler ve suite haline getirmişler.. lumia biraz zor 680 mhz işlemci 256 mb ram de nasıl çalışacak :)

brifing

Üye
5 dakika kaldı diyor sabahtan beri aynı yerde duruyor deli eder adamı bu nokia suit:angry:

SilentOne

SilentOne

Üye
şimdi biz office 2.0 ı mı kurucaz

_ardaa

_ardaa

Üye
Yükleyen var mı merak ettim içeriğini gerçi n8 için daha sonra yayınlanacakmış ne alakaysa.

yavuz580

yavuz580

Üye
hacom bende yok c7 için yokmu acaba baktımda güncelleme yok diyor ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
microsoft app'in gelişmiş ve ''sıkıntısız'' versiyonu olmasını temenni ediyorum :) 1. nesillerden c6 ve c7 ye geldi

_ardaa

_ardaa

Üye
microsoft app'in gelişmiş ve ''sıkıntısız'' versiyonu olmasını temenni ediyorum :) 1. nesillerden c6 ve c7 ye geldi

Yükledin mi nasıl bir şey birkaç ekran görüntüsü alma imkanımız var mı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: Suyaka, CanKartaL, 'Sefer ve 1 kişi daha
yavuz580

yavuz580

Üye
hocam c7 yede var diyorsun ama ben şimdi baktım yoktur ama neden acaba şimdi yükeleyince bu önceki yükledigimizi kendi silp üstünemi yüklüyor acaa ?? ben,m telefon hafızasında 35 mbyt kaldıda :?

brifing

Üye
ben yukledim arkadaşlar biraz uzun sürüyor 15-20 dakika arası zannedersem sürdü.. word çok basit olmuş bence quick office inki daha kapsamlı gibi geldi bana excel de yine aynı şekilde ama biraz daha pratik görünüyor. ikiside kasmadı açarken. hatta pdf olanları bile office mobile üstünden görüntüledi onu anlamadım.. power pointe gelince sadece sunuma bakabiliyorsunuz. yeni oluşturduğunuz sadece excel ve word dosyası var. onun dşında one note,broadcast ve lync yine gelmiş hala ne işe yaradığını bilmesekte:ehe

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
SilentOne

SilentOne

Üye
bnde indirdim kuruyor şimdi

asrabi

asrabi

Üye
telefondanda güncellenebiliyor

yavuz580

yavuz580

Üye
usta ya bende c7 kullanıyorum bende neden yok ya :(

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde var hehehe:D

yavuz580

yavuz580

Üye
evet suitede yok teldende baktım yazılım güncellemeye ordada yok acaba hafıza dolu diye olabilirm benim hafıza 35 mbyt kaldıda ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
evet suitede yok teldende baktım yazılım güncellemeye ordada yok acaba hafıza dolu diye olabilirm benim hafıza 35 mbyt kaldıda ?
Herkese aynı anda gelmez biraz bekleyin gelir. Ayrıca yüklemeden önce en az 70 MB yer olsun.

doctorrr

doctorrr

Üye
deneyek bakalım nası bişi memnun olan bi arkadaş varsa gelsin beri!

Üst Alt