Microsoft ® Office Mobile Artık Belle'li Cihazlarda... (10.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz580

yavuz580

Üye
analdım hocam Allah razı olsun ozman şu önceki gelen güncelleme vardıya ofis onun hepsini silsem olurmu acaaba ?

brifing

Üye
sensation allah aşkına şu one note lync ve broadcast(yayın) ne işe yarıyor bi açıkla gözünü seviyim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar bazı yanlış anlamaları düzeltelim ki boşuna ümitlenme olmasın
birincisi lumia telefon modelidir işletim sistemi degil windows phone işletim sistemidir ki o da arm11 işlemciyi desteklemez sadece snapdragon s1 serisi işlemcilerle çalışır o yüzden s^3 platformunun wp alması imkansız

catdog136

catdog136

Üye
50mb güncelleme ama bilmiyorum.. Yükleyelim bakalım..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Quick Office ve Adobe Reader'i telefonunuzdan kaldırın. Office Mobile ve Smart Office herkese yeter :)

---------- Eklendi @ 17:14:17 ---------- Yazıldı @ 17:11:53 ----------

sensation allah aşkına şu one note lync ve broadcast(yayın) ne işe yarıyor bi açıkla gözünü seviyim.

Microsoft Lync 2010 ile birlikte çalışanlar kendi aralarında anında mesajlaşıp görüntülü konferans yapabilecekler.

Microsoft PowerPoint Broadcast uygulaması sayesinde ise PowerPoint sunumlarınızı paylaşıma açabiliyorsunuz. Bilgisayar üzerinden diğer aygıtlarla PowerPoint sunumlarınızı paylaştırıp ve senkronize edebiliyorsunuz.

alıntıdır

brifing

Üye
Quick Office ve Adobe Reader'i telefonunuzdan kaldırın. Office Mobile ve Smart Office herkese yeter :)

---------- Eklendi @ 17:14:17 ---------- Yazıldı @ 17:11:53 ----------

Microsoft Lync 2010 ile birlikte çalışanlar kendi aralarında anında mesajlaşıp görüntülü konferans yapabilecekler.

Microsoft PowerPoint Broadcast uygulaması sayesinde ise PowerPoint sunumlarınızı paylaşıma açabiliyorsunuz. Bilgisayar üzerinden diğer aygıtlarla PowerPoint sunumlarınızı paylaştırıp ve senkronize edebiliyorsunuz.

alıntıdır
eyvallah üstat one note u unuttun mu yoksa bi ben mi bilmiyorum:)

yavuz580

yavuz580

Üye
hacom şimdi cıktı güncellemelerde suitide şimdi öncekini silsem olurmu yer acmak için telefondan acaba ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
yavuz580

yavuz580

Üye
yani hiç yüklemeyim zaten telefon kafayı yedi bi acıyorum 10dakkada kafayı toplayıp acılıyor deli ediyor beni hocam ya sagol yinede :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
facebook ve twitter da bütün nokia avrupa sayfalarını takip ediyorum..gözüme çarpan bir yenilik oldumu da paylaşıyorum :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
normal kaldırmayla gitmıyor malesef microsoft apps uygulamaları kaldırsan bile zapladıgı yerı bırakmıyor

yavuz580

yavuz580

Üye
nasıl silmem gerek peki hocam silinmesi için?

---------- Eklendi @ 17:30:53 ---------- Yazıldı @ 17:28:54 ----------

hocam ben birde yüklü uygulamaların oldugu yere girmiyr ki acıyorum biraz duryor yüklü uygulamalar taranıyor diyor ve orda atıyor cıkyor programdan neden acaba istesemde silemeyecegim analmadım gitti?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
uygulamayı C'ye kurması kötü olmuş E'ye kurulma yolu cıkmazsa yüklemem ben zaten bunu |-)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nasıl silmem gerek peki hocam silinmesi için?

---------- Eklendi @ 17:30:53 ---------- Yazıldı @ 17:28:54 ----------

hocam ben birde yüklü uygulamaların oldugu yere girmiyr ki acıyorum biraz duryor yüklü uygulamalar taranıyor diyor ve orda atıyor cıkyor programdan neden acaba istesemde silemeyecegim analmadım gitti?

uygulamalarını c yemı kurdun sen

yavuz580

yavuz580

Üye
evet hocam c ye bu ofis programlarını diyorsunuz dimi hocam zaten bunları kendi oraya kurmuyormu.

ekoks20

ekoks20

Üye
arkadaşlar 701 e geldi. şimdi yükleniyor. :) bende smart office quick office pro ve abode reader yüklüydü onların yaptıığ işi yaparmı sizce

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kendi kuruyormus da C çok saçma olmus E varken nye C acaba bilgisi olan arkadas varmı ?? :hmmm

polluxea♪

polluxea♪

Üye
yapar dostum :good:

aydogdu_c7

Üye
Telefondan yükleniyor şuan inşallah memnun bırakır :)

Üst Alt