Microsoft Nokia'yı Aldığına Göre Windows Phone'un Geleceği Ne Olur?

Sponsorlu Bağlantılar

narnia16

narnia16

Üye
Çoğu insan ucuza satıldığını düşünüyor ancak ben katılmıyorum. Nokia'nın zaten bir dünya borcu vardı ve kimsenin hesaba katmadığı bir şey daha var. Nokia lisans ücreti olan bir işletim sistemini ücretsiz kullanmakla kalmayıp üstüne bir de yığınla para alıyordu. Bunu da hesaba katın lütfen.

Benim tek üzüldüğüm nokta çoğu insanın aklında Nokia batıyordu MS satın aldı kurtuldu tek başına ayaklarının üstünde duramadı algısı oluştu.

• Beğen
Tepkiler: ferit.61

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Çoğu insan ucuza satıldığını düşünüyor ancak ben katılmıyorum. Nokia'nın zaten bir dünya borcu vardı ve kimsenin hesaba katmadığı bir şey daha var. Nokia lisans ücreti olan bir işletim sistemini ücretsiz kullanmakla kalmayıp üstüne bir de yığınla para alıyordu. Bunu da hesaba katın lütfen.

Benim tek üzüldüğüm nokta çoğu insanın aklında Nokia batıyordu MS satın aldı kurtuldu tek başına ayaklarının üstünde duramadı algısı oluştu.

para olarak çok ucuza gitti bellide sadece elinde bulundurduğu patentlerden çok para kazanabilirdi.Ustune şirketler filan en değerli halde satılması gerekliydi..Ama en son dediğine katılıyorum

narnia16

narnia16

Üye
para olarak çok ucuza gitti bellide sadece elinde bulundurduğu patentlerden çok para kazanabilirdi.Ustune şirketler filan en değerli halde satılması gerekliydi..Ama en son dediğine katılıyorum

Patentler konusunda hakkınız var :oke: Birazda Microsoft'un katakullisine geldiler bu konuda :)

blackcemre

Üye
siteye bakın ne yazıyor

0343434

0343434

Üye
[/URL][/IMG]
Artık haberi çıkmış daha umutlanmaya gerek yok bence yakında tüm Nokia ile ilgili bölümleri ya kapatırlar ya da ismini değiştirirler.Blackberry kapanmadı dediğime şimdi pişmanım...

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Yahu değişsin kardeşim ne olacak, elimizdeki telefonlar patladı sanacak millet. Güzel bir gelişme diyelim önümüze bakalım çok duygusallaştı burası yahu :D

narnia16

narnia16

Üye
NokiaTune melodisinin adını da MicrosoftTune yaparlar artık :kop:

ÖEY

ÖEY

Üye
Nokia bizim milleti rakı sofrasına mahkum etti adeta yahu :kop::kop: N'aptın sen Nokia :D:D

sekajmer

sekajmer

Üye
Neden satmışlar ? Açıklama yok mu?

marist

marist

Üye
Elimde hala nokia var :(

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence Çok daha iyi olacak eminim harika yazılımlı telefonlar güzel modeller gelice nokia ismi kalsa ne olur kalmasa ne olur

KacakMazot

KacakMazot

Üye
onu bunu bilmem ama ben sahsen sevindim en azindan iflas bayragini cekmedi nokia o daha uzucu olurdu :D. buyuk bir bolumu satildi belki ama sonucta nokia ile ms yine devam edicekler. benim merak ettigim sey yeni cikacak cihazlarin markasi ne olacak yine eskisi gibi nokia mi yoksa Ms mu ??? eriksonu hatirlarsiniz sony ile birlesti onalrda bir muddet devam etti ve ayni nokia gibi once ortak sonra ivir zivir satildi derken en sonunda komple aldi ve isminide sony olarak degistirdi. buyuk ihtimalle nokiada boyle olucak gibime geliyor sizce???

ferit.61

ferit.61

Üye
Bizim için önemli olan ürün ve güncellemelerde sıkıntı olmaması. Gerisi çok önemli değil diyeceğim ama sonuçta Nokia ismine ve tarihine bakarsan az da olsa kullananlarda duygusal bir tepkime yapacaktır. İflas bayrağı çekmedi Nokia ama hani Nokia battı diyenler bir nevi haklı çıkacak. Biz demiştik bak satıldı

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Nokiasoft / Micronokia :P

yunusiyunus

Üye
Güzel isim olmuş vesselam "Nokiasoft" :)
Ben de olumlu düşünüyorum satılmasından ama yine de yüreğim sızlamadı değil hani :( arkadaşlarım bile fark etmiş üzgün oluşumu

gladyator499

Üye
Arkadaşlar neden takıyorsunuz ki, Nokia markası hala var ve satışına devam ediyor. Sahibinin kim olduğu önemli mi ? Sahibi a kişisi olmamış da microsoft kişisi olmuş o önemli değil. İntel işlemci firması da Mcafee Virüs programını satın aldı şimdi mcafee piyasada uçuyor... Öyle düşünün daha fazla destek geleceğini düşünmek lazım. Sahibi daha zenginse her zaman iyidir. Nokia İsmi değişmesin yeter onu da değiştirmez zaten.

Üst Alt