Microsoft Nokia'yı Aldığına Göre Windows Phone'un Geleceği Ne Olur?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
benim kızdığım nokia ulan 925 ve 1020yi çıkardın sonra da satıldın alanların çoğu pişman belki de satılmasına kızdılar kullanıcılar bu kadar da ezilmez ki

sekajmer

sekajmer

Üye
benim kızdığım nokia ulan 925 ve 1020yi çıkardın sonra da satıldın alanların çoğu pişman belki de satılmasına kızdılar kullanıcılar bu kadar da ezilmez ki

aynen 925 ve 1020 bomba gibi geliyorken çekilmesi tuhaf ,1020için yaptığı reklamları görmüşseniz Nokia nın nasıl rekabet ettiğini görmüşsündür . Bende düşünmüştüm ayağa kalkıyor diye meğerse 41 mp yi yapıp kaçacakmış

merlin19

merlin19

Üye

çok ilginç verdiğiniz bilgiler, teşekkürler. Sitelerine girdim kayda değer bir şey bulamadım ancak.

ben dava açıp 8 ay uğraştım n9 için ödemeyi red ettiler bende üst mahkemeye verdim 1499 tl para vereceklerdi vermediler davayı kazandığım halde bende açtım davaları 1.499 yerine 6 bin tl yakın para aldım :D bunlar böyle müşteriler oldukca kimseyi kazıklayamaz

PureFood

PureFood

Üye
ben dava açıp 8 ay uğraştım n9 için ödemeyi red ettiler bende üst mahkemeye verdim 1499 tl para vereceklerdi vermediler davayı kazandığım halde bende açtım davaları 1.499 yerine 6 bin tl yakın para aldım :D bunlar böyle müşteriler oldukca kimseyi kazıklayamaz

doğru diyorsun hocam tüketiciyi kazıklamak asıl amaç olmamalı...

winatci

winatci

Üye
Yediniz ulan nokiayı microsoftçular

blackcemre

Üye
Genel olarak bakarsak,Microsoft tarafından satın alınması windows phone sistemini yükselteceği gibi Nokia‘ın lumia serisini de önemli açından yükseltecektir.Peki kullanıcıların en çok merak ettiği soru olan “Nokia ve Lumia ” isimleri devam edecek mi etmeyecek mi ?Bu sorular üzerinden bir çok spekülasyon çıkmasına karşın,bugün Nokia tarafından resmi bir açıklama geldi işte o açıklamalar :
Nokia ve Microsoft tarafından yapılan anlaşma da Nokia ve Lumia isimlerinin devam edeceğini belirtilmiştir.Nokia ismi Microsoft tarafından 10 yıllık kullanıma sürülecektir.Nokia ve Microsoft benzer ürün ürütme ve kalitesine sahip olan markalardır.İşte bu kaliteye sahip olan markalar da Nokia ve Lumia isimlerini devam ettirecektir.Microsft’un isteğine göre telefon dizayn işini Nokia üretecektir.”

recep288

recep288

Üye
nokia bitermi. ms asla nokia ismini değiştirmez. insanlar hala ismi nokia olduğu için alıyor. wpyi kullanan başka üreticilerin pazar payı belli işletim sistemi insanları cezbetseydi htc ve samsungda yüksek satış rakamlarına ulaşırdı. nokia ismi bugun wpyi ayakta tutan. bence çok iyi oldu bu.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yılların Devi bir anda Kül olamaz bence Var bir şey bu işte :islik

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Siz dua edin, Nokia'yayı Google yada Apple almadı... Düşünsenize Android Nokia'lar iOS Nokia telefonlar.. ;)) Hiç düşünülür gibi değil.
Nokia bir Dünya Deviydi , Gittiği yerde Dünya Devidir. Hayırlı uğurlu olsun..

katil_197

katil_197

Üye
nokia uygulamaları lumia olarak geçecek lumia smartcam felan

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yeni nokia= Newkia :)

man20

man20

Üye
Bence bu muhabbet sıktı :/

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Allah'tan gidip Htc One aldim bende.
Cokta memnunum

KacakMazot

KacakMazot

Üye
maemo 5 ve meego misali beceremedi bu iside nokia :D :(

sekajmer

sekajmer

Üye
Symbian tuttu. Geliştirmedi bitti.
meego süperdi bitirdi
Windows Phone, yenildi!

yeminli06

yeminli06

Üye

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu, PureFood ve alical33
Kergitli

Kergitli

Üye
Arkadaşlar okudukça gülüyorum millet neler yazmış.
Artık Nokia ve Microsoft çok güçlü olacak
Aynı apple gibi donanımını ve yazılımını kendi üretecek. Stabilite harikası olacak
Androidin çinde üretilen cihazları ve sorunlu işletim sistemi iş görmez hale gelecek
Bunları görmek bu kadar zormu?

Üst Alt