İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
MS, Windows Phone'u terk etmeden bekleyebilen en son kullanıcısına ödül verecekmiş :P

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve emz
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Ben bile terk edeceğim artık. Lg beni bekle :)

Flody

Flody

Üye
benim telefonum
:D

En son Cyan güncellemesi olarak biliyordum ben ? :) Preview sürümmü bu ? Cyandan sonra deniliyorda geçtimi cyan be ? :) hala mevcut sürüm o diyorlar

Rainesto

Rainesto

Üye
En son Cyan güncellemesi olarak biliyordum ben ? :) Preview sürümmü bu ? Cyandan sonra deniliyorda geçtimi cyan be ? :) hala mevcut sürüm o diyorlar

O bir hataydı ekstralara güncelleme geldiğinde öyle gösteriyordu

Flody

Flody

Üye
Hatasız sistem olmaz
- Microsoft
O zaman bizde şöyle deriz bir zamanlar Microsoft vardı telefon üretmetmeye çalışıyordu 3 kuruş para ile ama ne oldu ? b* yoluna Gitti :D deriz artık

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
Daniel rubinhonun haberine göre yakın bir zamanda 8.1.14203 sürüm numaralı güncelleme developer prewievlere verilebilir. Tabi yanlış anlamadıysam haberi :) . Bu güncelleme ile anlık live tile ve pil tasarrufu uygulaması daha fonksiyonel olacak. Bazı sorunlar görmüştü arakdaşlar son güncelleme ile pil tasarrufunda. Bu güncelleme ile tam uyumlu hale gelebilir sistemle uygulama.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
YkPkY

YkPkY

Üye
Klüp isyanda,içelim :D

YkPkY

YkPkY

Üye
Lumia kullanıcılar meyhanesi

• Beğen
Tepkiler: emz, suyunsesi ve Rainesto
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
MS, Windows Phone'u terk etmeden bekleyebilen en son kullanıcısına ödül verecekmiş :P
onda da "hala terk etmedin mi sen buraları? Al şu Apple'ı da bak yoluna, hediyemiz olsun" derler :D

cemil baba

cemil baba

Üye
Arkadaşlar telefonu sıfırladığımda, yedekleri yüklemezsem mesajlar yüklenir mi yüklenmez mi? Hesabı bağlayınca rehber gibi yüklenir diye düşünüyorum ama emin değilim.

cemil baba

cemil baba

Üye
Ayrıca telefonu uyandırmak istediğimde sürdürülüyor yazısı geliyor. Bunu nasıl düzeltebilirim, telefonu sıfırlamadan düzelir mi? Cihaz merkezinin bazı sorunlara neden olduğunu okudum burada. Bunun onunla alakalı olabilir mi?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Arkadaşlar telefonu sıfırladığımda, yedekleri yüklemezsem mesajlar yüklenir mi yüklenmez mi? Hesabı bağlayınca rehber gibi yüklenir diye düşünüyorum ama emin değilim.
telefonu sıfırladığınızda eski kullandığınız hesabı bağlarsanız yedeği geri yüklemeseniz bile rehberiniz otomatik gelir, ama mesajdan emin değilim.

cemil baba

cemil baba

Üye
telefonu sıfırladığınızda eski kullandığınız hesabı bağlarsanız yedeği geri yüklemeseniz bile rehberiniz otomatik gelir, ama mesajdan emin değilim.

Rehberin geleceğini biliyorum ama mesaj düşündürüyor. Yedekleri de geri yüklemek istemiyorum, diğer klasörüyle beraber yüklüyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Daniel rubinhonun haberine göre yakın bir zamanda 8.1.14203 sürüm numaralı güncelleme developer prewievlere verilebilir. Tabi yanlış anlamadıysam haberi :) . Bu güncelleme ile anlık live tile ve pil tasarrufu uygulaması daha fonksiyonel olacak. Bazı sorunlar görmüştü arakdaşlar son güncelleme ile pil tasarrufunda. Bu güncelleme ile tam uyumlu hale gelebilir sistemle uygulama.
Evet 14203 sürüm numaralı bir güncelleme gelecek. Bu da dün güncellenen pil tasarrufu uygulamasının açıklamalarında ortaya çıktı. Artık pil tasarrufu uygulaması live tile'ı gerçek zamanlı olarak gösterim yapacak fakat bu özelliğin çalışması için 14203 güncellemesi yapılmış olması gerekiyor. Ayrıca pil tasarrufu uygulaması 14203 güncellemesinden sonra hızlı ayarlara da atanabilecek.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Umarım anlık live tile, bizim zaten düşük oranlardaki pillerimiz için olumsuz sonuç doğurmaz.
Bu arada benim pil tasarrufu Ali Kemal'in dediği gibi güncelleme bekliyor galiba. :) Şarjdan yeni çektim, bana son şarjdan beri geçen süreyi 2 gün veriyor :D Tahmini kalan süreyi de 1 günden fazla vermiş. Çok eğlenceli bir işletim sistemimiz var. :zong:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Üst Alt