İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Umarım anlık live tile, bizim zaten düşük oranlardaki pillerimiz için olumsuz sonuç doğurmaz.
Bu arada benim pil tasarrufu Ali Kemal'in dediği gibi güncelleme bekliyor galiba. :) Şarjdan yeni çektim, bana son şarjdan beri geçen süreyi 2 gün veriyor :D Tahmini kalan süreyi de 1 günden fazla vermiş. Çok eğlenceli bir işletim sistemimiz var. :zong:
Hocam bende resmi sürüm kurulu şarjdan yeni çıkardım telefonu ve değerler de bir anormallik yok :) Sanırım pfd olanlarda sapıtıyor uygulama

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Düzeltme yapıyorum, şimdi yeniden baktım da şarjdan beri geçen süre 2 gün 5 saat, tahmini kalan süre 22 gün 6 saat. :zong:

Aaaa Whatsapp'ta dokunulmazlık elde etmiş Hahaha. En azından Whatsapp'ı kaldırıp yeniden kurabilirim. :)

hookword

hookword

Üye
Arkadaşlar glance screen e yazı yazıyorduk ya ben onu bulamadım nasıl oluyordu o veya o özellik kalktıysa yapabileceğin bir uygulama var mı ?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Düzeltme yapıyorum, şimdi yeniden baktım da şarjdan beri geçen süre 2 gün 5 saat, tahmini kalan süre 22 gün 6 saat. :zong:

Aaaa Whatsapp'ta dokunulmazlık elde etmiş Hahaha. En azından Whatsapp'ı kaldırıp yeniden kurabilirim. :)

Whatsapp'ı yeniden kurmama gerek kalmadı. Telefonun sistemden yedeklemesini yarıda kesip iptal ettikten sonra dokunulmaz hale geçen ve telefonu yeniden başlatmama rağmen düzelmeyen Whatsapp, yedeklemeyi yeniden açıp yüzde yüz tamamladığımda kendiliğinden düzeldi.

caner1010

Üye
Arkadaşlar glance screen e yazı yazıyorduk ya ben onu bulamadım nasıl oluyordu o veya o özellik kalktıysa yapabileceğin bir uygulama var mı ?
Windows Phone için "Kilit Ekranı Notum" uygulamasına göz atın
Bende bu var.hiç kullanmadım ama belki sizin işinizi görebilir

YkPkY

YkPkY

Üye
Umarım anlık live tile, bizim zaten düşük oranlardaki pillerimiz için olumsuz sonuç doğurmaz.
Bu arada benim pil tasarrufu Ali Kemal'in dediği gibi güncelleme bekliyor galiba. :) Şarjdan yeni çektim, bana son şarjdan beri geçen süreyi 2 gün veriyor :D Tahmini kalan süreyi de 1 günden fazla vermiş. Çok eğlenceli bir işletim sistemimiz var. :zong:
kimsenin zoruna gitmesin.bi gıcıklıkda ben yapayım :bleh:

gözlerim yaşardı:zong:o_O:naughty::aha:
bunalıma girdim,meyhaneye giriş yaptım,kullanıcı adım ve şifremle:bira2::cigara:

hookword

hookword

Üye
Windows Phone için "Kilit Ekranı Notum" uygulamasına göz atın
Bende bu var.hiç kullanmadım ama belki sizin işinizi görebilir
Teşekkür ederim ancak aradığım özellik böyle bir şey değil. Şimdilik resim koyarak hallettim.

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Demir almak günü gelmişse windowstan
Androide giden bir gemi kalkar bu limandan :bye2:

Kalbim sizinle sevgili pencereseverler :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: serkan5466, emz ve cemil baba
serkan5466

serkan5466

Üye
Arkadaşlar merhaba ben telefonu alalı 6 ay filan oldu ve benim şarj aletimi kardeşim bozdu ve bu yüzden bende nokianın başka şarj aletini kullanıyorum ilk şarj aleti en fazla 6 saatte şarj ediyordu fakat öbür şarj aleti 2.30 saatte %100 yapıyor.ilk başta bi sorun yoktur diye umursamadım fakat sonradan bi sorun oluştu.sorun şu bataryanın en alt kısmında vurduğumuzda yavaşça kapanıyo ve kendini yeniden başlatıyo ben de güncelleme diye bişi yapmadım fakat bir kaç gün sonra daha da kötü oldu. Vurduğumuzda kapanıyo ve açmak içinde iki kere basıyorum kilit düğmesine ve açıldığında %100 olan şarjı %80 lerde filan oluyo bende teli sıfırladım ancak yine devam etti bi çözümünüz varmı arkadaşlar yardımcı olanlara da teşekkür ederim.

emz

emz

Üye
Bataryada yada şarj soket bölümünde arıza oluşmuş olabilir. Garantiye vermen en kesin çözüm olur. Ücretsiz hallederler.

serkan5466

serkan5466

Üye
Bataryada yada şarj soket bölümünde arıza oluşmuş olabilir. Garantiye vermen en kesin çözüm olur. Ücretsiz hallederler.
Sizce şarj aleti sorun yapmış olabilirmi telefona
Sanırım son çare o kaldı

emz

emz

Üye
Sanırım son çare o kaldı

Olabilir. Şöyle ki soketi arızalamış olabilir ve o da buna neden oluyor olabilir. Doldu sanıyordur elektriği kesiyordur ama boştur. Ayrıca bataryada bozulmuş olabilir. O da durduk yere boşadı sanıyor olabilir. Bir de forumda olacaktı konu ama mobilden bulamıyorum şu an. Batarya kalibrasyonunu denerseniz etki edebilir. Ama olmazsa mecburi servis.

gucberk

Üye
Sanırım son çare o kaldı

Sarj ettıgınız sarj cıhazının kısa vadede pıle o kadar zarar vermesıne ımkan yok. Sarj cıhazının pıle zarar vermesı durumu bir yıldan uzun süre kullanımdan sonra söz edilebilır.

serkan5466

serkan5466

Üye
Arkadaşlar bide youtube dan müzik indirmek için program söylermisiniz
Sarj ettıgınız sarj cıhazının kısa vadede pıle o kadar zarar vermesıne ımkan yok. Sarj cıhazının pıle zarar vermesı durumu bir yıldan uzun süre kullanımdan sonra söz edilebilır.
Peki ya bu kadar kısa sürede nasıl şarj ediyor

gucberk

Üye

Orjinal şarj cihaz pılı 3 volt ile besledıgını var sayalım ve altı saat şarj süresi olsun. Kullandığınız diğer şarj cihaz da pilı 6 volt ile besledıgını varsayalım bu durumda altı saatli şarj süresi 3 saatte duser ve 1000 sarjlık pil ömrünü 500 şarja düşürür ki bu da günde bir kez şarj etseniz neredeyse iki yıla yaklaşan toplam pil ömrüne denk gelir.

dakamon

dakamon

Üye

Emniyet genel müdürlüğüne yazı yazmıştım Windows Phone uygulaması için. Ona cevap gelmiş. :D

• Beğen
Tepkiler: serkan5466, Esendağlı, YkPkY ve 2 diğerleri
luckysleven

luckysleven

Üye
Buralarda bir yerde bu yaziyi okuyan varsa 1320 ile nexus4 takasi yapabilirim. 1320 2 aylik daha nexusunda garantiside olmali..

caner1010

Üye

Windows Phone için "Tube Mp3 Downloader" uygulamasına göz atın

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Vay be bir zamanlar Lumia 900 varmış bende:ehe

• Beğen
Tepkiler: serkan5466 ve osmanmert94

Üst Alt