wpfurkan
Üye
Kaçan kaçanaBeni listeden silebilirsinz kısa sürdü windows maceramız![]()

Kaçan kaçanaBeni listeden silebilirsinz kısa sürdü windows maceramız![]()

MS, Windows Phone'u terk etmeden bekleyebilen en son kullanıcısına ödül verecekmiş :P
soğutma çalışmaları başlasın :Addadbenim telefonum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Preview sürümmü bu ? Cyandan sonra deniliyorda geçtimi cyan be ?
hala mevcut sürüm o diyorlarEn son Cyan güncellemesi olarak biliyordum ben ?Preview sürümmü bu ? Cyandan sonra deniliyorda geçtimi cyan be ?
hala mevcut sürüm o diyorlar
Sistemde hatasız bir şey kalmadı arkadaş. İsmi bile hatalı ya.O bir hataydı ekstralara güncelleme geldiğinde öyle gösteriyordu
Sistemde hatasız bir şey kalmadı arkadaş. İsmi bile hatalı ya.

Sistemde hatasız bir şey kalmadı arkadaş. İsmi bile hatalı ya.
O zaman bizde şöyle deriz bir zamanlar Microsoft vardı telefon üretmetmeye çalışıyordu 3 kuruş para ile ama ne oldu ? b* yoluna GittiHatasız sistem olmaz
- Microsoft
deriz artık
. Bu güncelleme ile anlık live tile ve pil tasarrufu uygulaması daha fonksiyonel olacak. Bazı sorunlar görmüştü arakdaşlar son güncelleme ile pil tasarrufunda. Bu güncelleme ile tam uyumlu hale gelebilir sistemle uygulama.onda da "hala terk etmedin mi sen buraları? Al şu Apple'ı da bak yoluna, hediyemiz olsun" derlerMS, Windows Phone'u terk etmeden bekleyebilen en son kullanıcısına ödül verecekmiş :P

telefonu sıfırladığınızda eski kullandığınız hesabı bağlarsanız yedeği geri yüklemeseniz bile rehberiniz otomatik gelir, ama mesajdan emin değilim.Arkadaşlar telefonu sıfırladığımda, yedekleri yüklemezsem mesajlar yüklenir mi yüklenmez mi? Hesabı bağlayınca rehber gibi yüklenir diye düşünüyorum ama emin değilim.
telefonu sıfırladığınızda eski kullandığınız hesabı bağlarsanız yedeği geri yüklemeseniz bile rehberiniz otomatik gelir, ama mesajdan emin değilim.
Evet 14203 sürüm numaralı bir güncelleme gelecek. Bu da dün güncellenen pil tasarrufu uygulamasının açıklamalarında ortaya çıktı. Artık pil tasarrufu uygulaması live tile'ı gerçek zamanlı olarak gösterim yapacak fakat bu özelliğin çalışması için 14203 güncellemesi yapılmış olması gerekiyor. Ayrıca pil tasarrufu uygulaması 14203 güncellemesinden sonra hızlı ayarlara da atanabilecek.Daniel rubinhonun haberine göre yakın bir zamanda 8.1.14203 sürüm numaralı güncelleme developer prewievlere verilebilir. Tabi yanlış anlamadıysam haberi. Bu güncelleme ile anlık live tile ve pil tasarrufu uygulaması daha fonksiyonel olacak. Bazı sorunlar görmüştü arakdaşlar son güncelleme ile pil tasarrufunda. Bu güncelleme ile tam uyumlu hale gelebilir sistemle uygulama.
Şarjdan yeni çektim, bana son şarjdan beri geçen süreyi 2 gün veriyor
Tahmini kalan süreyi de 1 günden fazla vermiş. Çok eğlenceli bir işletim sistemimiz var.