İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
Şeytan ayrıntıda :kop2:

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, hajkhanx33, emz ve 2 diğerleri

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Microsoft bile :apple:

• Beğen
Tepkiler: Serhan

ArMaGeDdOn_87

Üye
çünkü en iyisi apple :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Reziller :D

• Beğen
Tepkiler: cemil baba ve Serhan
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Hakikaten kullanıcısı olarak kendimi berbat hissetmeme sebep ms oysaki ne hayaller kurmustum ;-)

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
hani sat kaçta etkinlik..

YkPkY

YkPkY

Üye
Benimde moralim bozuldu

eRdaL.

eRdaL.

Üye
630 da takvim uygulaması açılmıyor nasıl düzelte bilirim aç kapa olmadı kaldırık kurma da yok

dakamon

dakamon

Üye
Yahu dev previevsiz arkadaşlara soruyorum sizde ana menüde aşağı yukarı kaydırma hareketlerinde kasmalar takılmalar oluyormu? Sistemin stabilliği mi gidiyor ne oluyor. Çok can sıkıcı bir durum. Bende paso kasmalar var. Dev prv yüklü.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Walla kardeşim şuan sıkıntısız kullanıorum ayrıyetten ofice lensin bi kaç o.z fark ettim tekrar aşık oldum lumıama

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Yahu dev previevsiz arkadaşlara soruyorum sizde ana menüde aşağı yukarı kaydırma hareketlerinde kasmalar takılmalar oluyormu? Sistemin stabilliği mi gidiyor ne oluyor. Çok can sıkıcı bir durum. Bende paso kasmalar var. Dev prv yüklü.

Valla bendede en yeni pfd sürümü var ve ie'de takılmalar oluyor. Bir uygulamadayken Windows tuşuna basınca baya bir kasıyor animasyon. Yoksa genel olarakta o eski yağ gibi akan hali kalmadı maalesef.
Arkadaşımın Lumia 920'sinde cyan yüklü pfd yok ve hem ie hemde animasyonlar hiç kasmıyor. Valla ne deyim insan kıskanır gibi oluyor.
Ama bir s5 falan görünce insan haline şükrediyor ;)

skynet

Üye
620 de pfd yüklü iken kasılmalar ara ara oluyordu ama şimdi 8.1 cyan yüklü bir sorun yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Etkinlik değil de yeri top Secret:hmmm

Ekli dosyalar

dakamon

dakamon

Üye
Cortana etkinliği diye biliyorum.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Süper yapmış

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, emz, beats ve 2 diğerleri
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Şu konseptlerin on da birini yapsa Microsoft onada şükrederiz ama nerdeeee. Bekle anam bekle. Adamların umurunda değiliz ya:(
Kendileri bile Apple kullanıyor. Uygulamaları desen önce Android ve Ios sonra akıllarına gelirse Wp.
Wpyi aslında seviyorum ama ne deyim Microsoft beni gün geçtikçe soğutuyor sistemden.

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, emz ve skynet
emz

emz

Üye
Bence de çok hoş yapılmış :) Keşke onlar olsa :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Beni listeden silebilirsinz kısa sürdü windows maceramız :)

Üst Alt