İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Kimsenin belkide farketmediği bir şey söylicem. Bu whatsapptaki hoparlörün boş boş çalışması sesi varya onun aynısından lumia camera beta da da var. Diğer kamera uygulamalarını denemedim ama büyük ihtimal onlarda da vardır. :)

Hodor

Üye
ooo lamiya alırım bi dal :pro:

SERKNRN

SERKNRN

Üye
arkadaşlar 1520 telefonumun cebimden cıkardığımda ekranındaki renkler karıştı...
servise göturdum ekran kırılmış almayız dediler..
yeni ekran 440 tl dediler...bir oneri veya bilgiye ihtiyacım var lütfen cevap

dakamon

dakamon

Üye
arkadaşlar 1520 telefonumun cebimden cıkardığımda ekranındaki renkler karıştı...
servise göturdum ekran kırılmış almayız dediler..
yeni ekran 440 tl dediler...bir oneri veya bilgiye ihtiyacım var lütfen cevap
Eğer sen haklı olduğunu düşünüyorsan para da vermek istemiyorsan tüketici hakem heyetine başvur tarafsız bir bilirkişi tarafından incelenmesini iste. Cepten çıkartılan telefon böyle olacaksa burada bence tasarım hatası vardır. Sonuçta bunu sana satarken şu tarz pantolon giy cebin şu kadar genişlikte olmalı diye uyarıyorlar mı, uyarmıyorlar. 440 tl iyi para.

SERKNRN

SERKNRN

Üye
Eğer sen haklı olduğunu düşünüyorsan para da vermek istemiyorsan tüketici hakem heyetine başvur tarafsız bir bilirkişi tarafından incelenmesini iste. Cepten çıkartılan telefon böyle olacaksa burada bence tasarım hatası vardır. Sonuçta bunu sana satarken şu tarz pantolon giy cebin şu kadar genişlikte olmalı diye uyarıyorlar mı, uyarmıyorlar. 440 tl iyi para.
Tüketiciler derneği en iyi çözümsanırım...bu arada nokia destek ten mail attım şikayet olarak sağlam yazı yazdım bakalım ne olacak...tüm tellerim noktaydı eğer kötü bir geri dönüş alırsam daha microsoft ve nokia marka herhangi bir ürün sokmam eve

ofulanof

ofulanof

Üye
Veri alımında sorun yaşıyorsunuz hatası veriyor hep
Sıkıntı ne olabilr
lumai 930

dakamon

dakamon

Üye

Bu linke gelip donanımhaberdeki yayında 2014 e damgasını vuran 10 telefon içine lumiaları sokalım. :)

Rulaz1

Üye
İyi günler yeni aldığım Lumia 720 telefonumun alta çalışan windows geri tuşalarının ışıkları ara ara kendiliğinden sönüyor sonra yanıyor.Normal bişey mi bilgisi olan varmı?

dakamon

dakamon

Üye
İyi günler yeni aldığım Lumia 720 telefonumun alta çalışan windows geri tuşalarının ışıkları ara ara kendiliğinden sönüyor sonra yanıyor.Normal bişey mi bilgisi olan varmı?
Eğer ekran tam karanlık değil ama bi kararma durumuna geçince oluyorsa sıkıntı yok. Yada batarya tasarrufu için yapıyordur.

serinaga

serinaga

Üye

Kilit ekranı zaman aşımı süresi dolmadan hemen önce söner, aydınlıkta yanmaz, loş ve karanlık ortamlarda yanar. Loş ortamlarda kararsız davranabilir. Eğer siz ekranda dokunmadan karanlıkta yanıp sönüyorsa, o zaman donanımsal bir sıkıntı olabilir ...

Rulaz1

Üye
Kilit ekranı zaman aşımı süresi dolmadan hemen önce söner, aydınlıkta yanmaz, loş ve karanlık ortamlarda yanar. Loş ortamlarda kararsız davranabilir. Eğer siz ekranda dokunmadan karanlıkta yanıp sönüyorsa, o zaman donanımsal bir sıkıntı olabilir ...
Benim cahilliğim ilk defa akıllı telefon kullanıyorum ışık sensörü varmış tam lambanını altında duruyordum karanlığa geçince tekrar yanıyor. bir süre dokunmayınca sönüyor dediğiniz gibi teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :gul:

• Beğen
Tepkiler: serinaga
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Ülkemizin çizgisini değiştiren insan, Seni saygıyla anıyorum.

• Beğen
Tepkiler: deha48, Murat Alper, caner1010 ve 5 diğerleri
m542tf

m542tf

Üye
Telefon iyice sapıttı ekran kafasına göre yanlış noktaları algılıyor. Ekran titremeleri cabası kulaklık girişide çatladı zaten duvara çalmama ramak kaldı.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Telefon iyice sapıttı ekran kafasına göre yanlış noktaları algılıyor. Ekran titremeleri cabası kulaklık girişide çatladı zaten duvara çalmama ramak kaldı.

Duvara çalmışsın gibi davranıyor zaten telefon :D

• Beğen
Tepkiler: emz ve m542tf
m542tf

m542tf

Üye
Duvara çalmışsın gibi davranıyor zaten telefon :D
Duvara çalsam iyi hale kalmaz o da (daha önce iki aylık n72 parçaladım duvarda ) neyse yedek telefon bulunca servise gidecek artık.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Beyler sizce bu makina ney fikri olan varmı

Son düzenleme:
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hakikaten oha yani...

• Beğen
Tepkiler: emz
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
wlla ardakşlar bende bilemedim ama ama ama işte : )

Üst Alt