venusutarit
Üye
Varsa öyle bir şey hemen alırım sıkıntı oluyor böyleUSB Type-C uçları microUSB'ye çevirici aparatlar var. Küçücük bir şey. Ondan bulundurmak lazım.
Varsa öyle bir şey hemen alırım sıkıntı oluyor böyleUSB Type-C uçları microUSB'ye çevirici aparatlar var. Küçücük bir şey. Ondan bulundurmak lazım.
Güncellemeyi hala göremedik arkadaşım yüklerim demiştim ama hala bekliyoruz vermeleriniBugün yayınlanan Redstone yapısını yükleyecek misin usta?
insideri yukledinizmi? Çünkü bu insiderlere verilen bi güncelleme. Ben yüklemeyi şuan için duşunmuyorumGüncellemeyi hala göremedik arkadaşım yüklerim demiştim ama hala bekliyoruz vermelerini
Memnun olmadığın yanı varmı 950 ninbende belki beklerdim hp yi fakat benim cihaz günü çıkartamadığı için mecburen beklemeden aldım![]()

olmamasıda işime geliyo hani benim çocuk alıyo eline eski telefondan alıştı ekrana tıklayarak açıyodu ekranı sonra kurcalıyodu bunda öyle yapıyo ama ekran açılmıyo 
yok çok iyi 950 nerden aldım bu cihazı dmeedim dememde inş.
çift dokunmayla uyandırmayı bende bulamadım sanırım bu cihazda yok o özellikolmamasıda işime geliyo hani benim çocuk alıyo eline eski telefondan alıştı ekrana tıklayarak açıyodu ekranı sonra kurcalıyodu bunda öyle yapıyo ama ekran açılmıyo
![]()
Bu iki cihazda henüz çift tıkla uyandırma özelliği aktif değil.Memnun olmadığın yanı varmı 950 nin
Birde ben çift tıkla uyandırmayı bulamadım sende var mı
Öyle ağır oyun denemedim normal oyunlarda oyunda ısınma olmadı şarj olurken hafif ısınma oluyor birde yoğun kullanımda alt kısımda hafif ısınma oluyor ama rahatsız edecek kadar değil950/xl kullanan arkadaşlar merakım şu ki ısınma sorunu var mı? Kullanımda oyun vs denemişsinizdir sanırım. Bilgilendirirseniz sevinirim.
İlk günden beri diyorum. Eldiven vb. ile kullanma da yok.Yuh çift tıkla uyandırma nasıl aktif olmaz ya
Aynen dokunma hassasiyet ayarı da yok bakalım başka ne eksikler çıkacakİlk günden beri diyorum. Eldiven vb. ile kullanma da yok.
950XL 699 dolardan çıkmamış mıydı? Ne ara bu kadar düştü? Bu satıcı güvenilir olmayabilir.Benim zoruma giden ve bu cihazı bana aldırmayan düşünceye sebep olan da işte tam olarak bu:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burayı anlayamadım, microUSB olursa da ona uygun kabloyla gezmemiz lazım değil mi?Ancak yarın yüklerim şarj yok
Birde bu sıkıntı standart micro usb girişi değil şarj girişi mecbur şarj aleti ile yada usb kablosu ile gezmemiz lazm
Micro usb şarj standart neredeyse her evde var onun için gerek görmüyorum ben USB Type-C her yerde yok daha yeni olduğu için950XL 699 dolardan çıkmamış mıydı? Ne ara bu kadar düştü? Bu satıcı güvenilir olmayabilir.
Burayı anlayamadım, microUSB olursa da ona uygun kabloyla gezmemiz lazım değil mi?
Katılıyorum sana kardeş 2 gün sonra tekrar getirirler aynı özelliği yenilik yaptık derlerOlan özellikleri kaldırmalarına uyuz oluyorum
İlk günden beri diyorum. Eldiven vb. ile kullanma da yok.
Var, 4 mikrofonu ile birlikte.HADİ BEE
rich recording var mı ?