Microsoft Lumia 950 XL Hayırlı olsun bana :)

Sponsorlu Bağlantılar

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
he bu arada 2 ek sorum daha var
1.cisi 2k ekran nasıl parlaklığı nasıl yani rahatmı gözü yoruyormu :D
2.cisi 4k video çekimi yaptınmı hiç yaptıysan eğer telefonda bir ısınma farkettinmi kaç dk sence ortalama çekiyor video 4k olarak işlemcinin etkisiyle :D
Ekran bence gayet iyi 4 k video 1 dakika çekimde saniyede 30 kare ile 378 mb tuttu ısınma olmadı

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Ekrat bence gayet iyi 4 k video 1 dakika çekimde saniyede 30 kare ile 378 mb tuttu ısınma olmadı

Ekran bence gayet iyi 4 k video 1 dakika çekimde saniyede 30 kare ile 378 mb tuttu ısınma olmadı
hayır :ah ben onu demedim kaç dk dayanıyor yani demek istediydim belli bir saniyeden sora kamerayı kapatın diye bir uyarı vermesi lazım asıl demek istediğim oydu

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Peki sence 1520 nin ekranımı yoksa 950xl nin ekranı mı,ben amoled ekranı ıps kadar sevemedim de.

0343434

0343434

Üye
Cihazın kulaklık çıkışı ile hoparlör kalitesi nasıl?

System X

System X

Üye
Sağol
görüşüne gelince tercih meselesi beğenmeyen android vs kullansın wp nin kalitesini kullanmayı bilen anlar ayrıca yatırım olsun diye değil kullanmak için aldım
wpnin kalitesini nedense biz göremedik...android evet iyi bir işletim sistemi değil belki ama günün sonunda windows phonedan daha iyi bir işletim sistemi olduğu da ortada...ki andorid alsaydın daha iyi microsoft uygulamalarına kavuşmuş olacaktın...iosa klavye bile geldi androide de yakında gelir...

neyse bunlar zaten bilindik şeyler yüz kere yazmaya lüzum yok da wp ile kalite kelimelerini yanyana kullanınca açıklama gereği duydum.
umarım hayrını görürsün.

bmw_m6

bmw_m6

Üye
wpnin kalitesini nedense biz göremedik...android evet iyi bir işletim sistemi değil belki ama günün sonunda windows phonedan daha iyi bir işletim sistemi olduğu da ortada...ki andorid alsaydın daha iyi microsoft uygulamalarına kavuşmuş olacaktın...iosa klavye bile geldi androide de yakında gelir...

neyse bunlar zaten bilindik şeyler yüz kere yazmaya lüzum yok da wp ile kalite kelimelerini yanyana kullanınca açıklama gereği duydum.
umarım hayrını görürsün.

Ben elimden ki 1520 lere alici bulamayinca birer takim mandal birde plastik teşt karsiligi degistim. :D saka bir yana pyasanin altina koydum aylarca arayan bile olmadi sonunda ikinci el urun alan bir yere hediye karti karsiligi satim(nakit paraya almam dediler) para ya ihtiyacimdan degil ,zaten kullanmiyorduk bende esimde , evde durdukca yeni cikan surumu kurup dahada sinir oldugum icin sattim.

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Peki sence 1520 nin ekranımı yoksa 950xl nin ekranı mı,ben amoled ekranı ıps kadar sevemedim de.
Bence amoled daha iyi renkler daha net özellikle siyah renk bi başka

umarım hayrını görürsün.
Elimde Z2 de var arkadaşım android de kullanıyorum makina harika
Sony wp olsaydı Sony alırdım microsoft marka android olsaydı almazdım

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Bence amoled daha iyi renkler daha net özellikle siyah renk bi başka

Elimde Z2 de var arkadaşım android de kullanıyorum makina harika
Sony wp olsaydı Sony alırdım microsoft marka android olsaydı almazdım
dostum biraz tercih meselesi de bu z2 z3 kalas gibi geliyor bana :D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Aybin.Kilic
pissed26

pissed26

Üye
hayrını gör kardeşim 518ppi ekran nasıl nettir şimdi bizde 296 ile uğraşalım :lac:

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aybars1979
eRdaL.

eRdaL.

Üye
İris göz tarayıcısı nasıl çalışıyor

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
bu iris göz tarayıcısı ne işe yarıyor göz kusurlarını mı buluyor?
göz numarasını ölçüyor demeyi çok isterdim de sanırım o ilerki yıllarda :D

iris tarayıcıya bakıyorsunuz ve telefonunuzun kilidi açılıyor. parmak izi okuyucu gibi. ancak çok daha güvenlisi...

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Seri fotoğraf çekimlerimde hafif kasılmalar oldu arkadaşkar başka sıkıntım olursa yazarım yine

erhanercan

erhanercan

Üye
Umarim zamanla ekranda iz miz kalmaz amoled oldugundan sacma sapan sorunlar cikarmaz serviste mahvederler bunu

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Bugün yayınlanan Redstone yapısını yükleyecek misin usta?
Ancak yarın yüklerim şarj yok
Birde bu sıkıntı standart micro usb girişi değil şarj girişi mecbur şarj aleti ile yada usb kablosu ile gezmemiz lazm

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ancak yarın yüklerim şarj yok
Birde bu sıkıntı standart micro usb girişi değil şarj girişi mecbur şarj aleti ile yada usb kablosu ile gezmemiz lazm
USB Type-C uçları microUSB'ye çevirici aparatlar var. Küçücük bir şey. Ondan bulundurmak lazım.

Üst Alt