Microsoft Lumia 950 XL Hayırlı olsun bana :)

Sponsorlu Bağlantılar

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Ufak bir kutu açılımı ve cihaz inceleme videosu çekme sansınız varmı
yarın birkaç fotoğraf atarım kutuda telefon data kablosu ve kablosu ile birleşik şarj cihazı var kulaklık yok birde kullanım kılavuzu videoya söz vermeyim vaktim olmayabilir

alaca61

Üye
Telefon bayilere gelsede faturaya ek olarak alsam. Lumia620 vardı 5gun önce kriz gecirti sonunda bana duvara yapıstırdım hala duvarda.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, BLasTeaR ve ON9
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu telefonu almayı çok düşündüm ama Microsoft Türkiye'ye kızdığım için vazgeçtim. Eğer alsaydım ilk işim de Mozo kapaklara sipariş vermek olacaktı.

Merak ettiğim ise Lumia 950 veya 950 XL sahipleri; orjinal mi kullanacaksınız yoksa Mozo kapak almayı düşünüyor musunuz? Çünkü bu telefon orjinal kapağıyla bana çok yavan geliyor.

alaca61

Üye
Ah bır alabılsem okadar nakit yok

• Beğen
Tepkiler: venusutarit
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Öncelikle hayırlı olsun :tebessüm:

Mozo kılıfla telefon bambaşka bir havaya bürünüyor.
Eğer bulursan kesinlikle Mozo kılıf almalısın.

Lumia 950 ve Lumia 950 XL için İlk Premium Arka Kapakların Fiyatı Belli Oldu! - MaxiCep

Oldukça pahalıydı ama belki fiyatında düşme olmuştur.

Mozo kılıf olmayınca pek çok arkadaşın da belirttiği gibi cihaz çok ucuz bir görüntü çiziyor.
Çünkü arka plastik kapak kalitesiz.

Herşey bir yana telefon donanım olarak çok iyi.
Ancak yazılım yani sistem henüz diğer sistemler kadar hazır ve oturmuş olmadığı için o harika donanımın keyfini sürerken biraz sıkıntıların da olacak.
Güle güle kullan ;)

bmw_m6

bmw_m6

Üye
yarın birkaç fotoğraf atarım kutuda telefon data kablosu ve kablosu ile birleşik şarj cihazı var kulaklık yok birde kullanım kılavuzu videoya söz vermeyim vaktim olmayabilir
Cok uygun fiyata sattığı için kulaklık koymamışlardır.

• Beğen
Tepkiler: 0343434, suyunsesi, BLasTeaR ve 1 kişi daha

Ali_KRKY

Üye
Bu telefonu almayı çok düşündüm ama Microsoft Türkiye'ye kızdığım için vazgeçtim. Eğer alsaydım ilk işim de Mozo kapaklara sipariş vermek olacaktı.

Merak ettiğim ise Lumia 950 veya 950 XL sahipleri; orjinal mi kullanacaksınız yoksa Mozo kapak almayı düşünüyor musunuz? Çünkü bu telefon orjinal kapağıyla bana çok yavan geliyor.
telefonu konya muser iletişimden elden aldım aldığım şube yetkilisinde 950 xl vardı ve mozo kapaklıydı 950 içinde mozo kapak siparişi verdiğini söyledi fakat 250 tl gibi bi fiyat olacak muhtemelen dedi o kadar para veripde alabilcemi hiç sanmıyorum bu arada evet çok hoş olmuş mozo kapaklı 950 xl canlı goren biri olarak soyleyebilirim

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi

biraz kullanayım sıkılınca değiştiririm kapağı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefonu konya muser iletişimden elden aldım aldığım şube yetkilisinde 950 xl vardı ve mozo kapaklıydı 950 içinde mozo kapak siparişi verdiğini söyledi fakat 250 tl gibi bi fiyat olacak muhtemelen dedi o kadar para veripde alabilcemi hiç sanmıyorum bu arada evet çok hoş olmuş mozo kapaklı 950 xl canlı goren biri olarak soyleyebilirim
250 lira mı? Gaz içmiş onlar. İnternetten sipariş ver gelsin 45€ fiyatı resmi sitesinde.

Ali_KRKY

Üye
gerçekten çok abartmışlar muhtemelen bende bi kapak alırım çünkü çok hoşuma gittikapaklı olarak :)

atakanakata

atakanakata

Üye
ben de sırf malzeme kalitesinden vazgeçenlerdendim. ama babam lumia 920 den sıkıldığını bunun yenisi çıkması mı diye sorunca gösterdim beğendi ve hediye edicem şubat sonu alıyorum kesin olarak :) kapak olayını da daha sonra hallederim artık.

Ali_KRKY

Üye
10.0.10586.29 aldıktan sonra bi güncelleme yaptım orjinal surum no ya bakmamıştım.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
dakamon

dakamon

Üye
Hayır şunu da anlamıyorum Mozo kapaklar bu kadar iyiyse telefona çok farklı hava katıyorsa fabrika çıkışını öyle üretselerdi. Arkadaşlar bunu sorgulamak bu kadar mı zor? Yani burada ciddi bir eksiklik beceriksizlik var. Ve biz 2500 telefona verip bi 80-90 lirada o telefonu güzel gösterecek kapağı almayı hayalliyoruz. Çok tuhaf çok.

• Beğen
Tepkiler: 0343434 ve suyunsesi
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
950XL uçabiliyomu ? Hani 2600₺ verdiniz uçmalı bence :)

• Beğen
Tepkiler: versino2, bozkirdangelen ve Aybars1979
bmw_m6

bmw_m6

Üye
Uçmasa da verdigin paranin hakini veriyor ;)

• Beğen
Tepkiler: 0343434 ve venusutarit

Ali_KRKY

Üye
verdiğin paranın hakkı konusuna gelirsek bana gore asgari ucretin 1300 lira olan ulkemizde hiçbi telefon 1000 liranın üstünü haketmiyor ama gel gelelimki küresel piyasa bunu gerektiriyor. Öte yandan ip bana gore o parayı haketmiyor dediğim gibi bu telefonlarda haketmiyor ama verdiğim paraya benim kanım değdi diyor çünkü wp den vazgeçmek istemiyorum diğer platformlar bana hitap etmiyor

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle, Esendağlı ve sfgnrl
dakamon

dakamon

Üye
verdiğin paranın hakkı konusuna gelirsek bana gore asgari ucretin 1300 lira olan ulkemizde hiçbi telefon 1000 liranın üstünü haketmiyor ama gel gelelimki küresel piyasa bunu gerektiriyor. Öte yandan ip bana gore o parayı haketmiyor dediğim gibi bu telefonlarda haketmiyor ama verdiğim paraya benim kanım değdi diyor çünkü wp den vazgeçmek istemiyorum diğer platformlar bana hitap etmiyor
1000 lira üstü haketmiyor diyorsun fakat iki tane telefonun var görünüyor profilinde ve ikisi de ilk çıktığı zamana bakınca 1000 tl üzerinde :)

Üst Alt