Microsoft Lumia 950 XL Hayırlı olsun bana :)

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Telefonunuza CustomPFD yükleyerek aşağıdaki adreste bulunan değerleri burada paylaşmanız mümkün mü acaba?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

humanhunter

humanhunter

Üye
Telefonunuza CustomPFD yükleyerek aşağıdaki adreste bulunan değerleri burada paylaşmanız mümkün mü acaba?

Bende bunları arıyorum kaç gündür :)

Nirvana92

Nirvana92

Üye
alınabilecek en gereksiz telefonlardan biri oldugunu duşunuyorum ha paradan yana sıkıntı yok diosam sorun degil tabi

• Beğen
Tepkiler: 0343434
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Nasıl telefondan memnun musun?

furyzer0

furyzer0

Üye
alınabilecek en gereksiz telefonlardan biri oldugunu duşunuyorum ha paradan yana sıkıntı yok diosam sorun degil tabi
Ederinin üstünde satılıyor şu an ama abartılacak gibi kötü de değil kendime uygulama kullanarak kopek suratı yapmasam da olur :)

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: venusutarit, ZzZz11, Aybars1979 ve 7 diğerleri
Luck Star

Luck Star

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullan.

serifmstf

serifmstf

Üye
Arkadaşlar Microsoft Lumia 950 XL telefonum elime ulaştı sorusu olan merak ettiğiniz detayları varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım..
hayırlı olsun :) birkaç makro ve normal fotoğraf çekip,kaliteleri düşmemesi için zip arşivine koyarak upload eder misiniz :)

furyzer0

furyzer0

Üye
hayırlı olsun :) birkaç makro ve normal fotoğraf çekip,kaliteleri düşmemesi için zip arşivine koyarak upload eder misiniz :)
ben de 950 var sensörleri aynı sanırım istersen atabilirim fotoğraf

Sent from mTalk

serifmstf

serifmstf

Üye
ben de 950 var sensörleri aynı sanırım istersen atabilirim fotoğraf

Sent from mTalk
olur farketmez ama fotoğrafın orjinal halini zip veya rar içine koyarsan sevinirim.diğer türlü kalite düşebiliyor :)

furyzer0

furyzer0

Üye
furyzer0

furyzer0

Üye
olur farketmez ama fotoğrafın orjinal halini zip veya rar içine koyarsan sevinirim.diğer türlü kalite düşebiliyor :)
neyse hızlıresimden atıyorum

Sent from mTalk

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, BLasTeaR, Esendağlı ve 2 diğerleri
0343434

0343434

Üye

Sent from mTalk

Hocam siz mi bunları çektiniz yoksa firmanın örnekleri mi? Çok kaliteli çekimler olmuş çünkü.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

furyzer0

furyzer0

Üye
Hocam siz mi bunları çektiniz yoksa firmanın örnekleri mi? Çok kaliteli çekimler olmuş çünkü.

bizzat ben çektim daha fazla örneklerim cep telefonu fotoğrafçılığı konusunda mevcut oraya da bakabilirsin

Sent from mTalk

0343434

0343434

Üye
bizzat ben çektim

Sent from mTalk

Tebrik ediyorum hocam gerçekten çok iyi anlar yakalamışsınız. Zaten cihazın kamerasını tasarlayan reis ayrı kaliteli. Siz de bunu ana dökmüşsünüz.

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
furyzer0

furyzer0

Üye
Tebrik ediyorum hocam gerçekten çok iyi anlar yakalamışsınız. Zaten cihazın kamerasını tasarlayan reis ayrı kaliteli. Siz de bunu ana dökmüşsünüz.

teşekkür ederim eleman da Nokia ya gitti artık ne olacak yeni Microsoft cihazların hali bilemiyorum :D

Sent from mTalk

• Beğen
Tepkiler: 0343434
Esendağlı

Esendağlı

Üye
teşekkür ederim eleman da Nokia ya gitti artık ne olacak yeni Microsoft cihazların hali bilemiyorum :D

Sent from mTalk
Resimler harika eline sağlık,telefonda resimlerde çok güzel güle güle kullan.

0343434

0343434

Üye

Sent from mTalk

Hocam Nokia çıkarsın yeni cihazları o saman yeni konuda daha iyi donanıma sahip cihazlarla çektiğiniz resimlere bakarız inşallah.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve furyzer0
serifmstf

serifmstf

Üye

Sent from mTalk
mükemmel :D bide burası neresi ya çok güzel bi yer :)

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
furyzer0

furyzer0

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 0343434 ve asikm23

Üst Alt