Microsoft Lumia 950 XL Hayırlı olsun bana :)

Sponsorlu Bağlantılar

Ali_KRKY

Üye
1000 lira üstü haketmiyor diyorsun fakat iki tane telefonun var görünüyor profilinde ve ikisi de ilk çıktığı zamana bakınca 1000 tl üzerinde :)
benim devamında da yazdıklarım onlarda bahsettiğim ise küresel piyasadan bahsettim. Wp almama gelince ben wp hayranı olduğum için o parayı verip aldım
1000 lira üstü haketmiyor diyorsun fakat iki tane telefonun var görünüyor profilinde ve ikisi de ilk çıktığı zamana bakınca 1000 tl üzerinde :)
benim devamında da yazdıklarım onlarda bahsettiğim ise küresel piyasadan bahsettim. Wp almama gelince ben wp hayranı olduğum için o parayı verip aldım

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Esendağlı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
950 ve 950 XL için (Insider olmayanlar için) 10586.107 yayınlandı.
Yenilikler:
  • Reliability and stability improvements.
  • Bluetooth connectivity improvements with car and other accessories.
  • Microsoft Edge improvements to PDF rendering and navigation.
  • Improvements for battery usage with Iris Recognition for Windows Hello.
  • Update system improvements to fix a situation where some users had phone software updates and app downloads stuck at 0% for extended time periods.
  • Change to update system to now require phone to be plugged into a charger when downloading and preparing phone software updates.
  • Fix for a problem causing erroneous low storage prompts for some users when trying to download phone software updates.
  • Fix for a problem that caused erroneous prompts of Outlook account settings being out-of-date for some users, although account settings had not been changed.
  • Fix for a problem that caused some phones to get stuck on BitLocker Recovery screen after a reset.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve sfgnrl
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Her iki arkadaşa da hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve venusutarit
System X

System X

Üye
ölü yatırım yapanı gördüm de ölüye yatırım yapanı ilk defa görüyorum..
hayırlı olsun...

• Beğen
Tepkiler: versino2, cemil baba, flutewoddy ve 6 diğerleri
venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
ölü yatırım yapanı gördüm de ölüye yatırım yapanı ilk defa görüyorum..
hayırlı olsun...
Sağol
görüşüne gelince tercih meselesi beğenmeyen android vs kullansın wp nin kalitesini kullanmayı bilen anlar ayrıca yatırım olsun diye değil kullanmak için aldım

• Beğen
Tepkiler: serinaga, symbianbelle, KırmızıBeyaz60 ve 4 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
Bir insan bir telefona 2 bin tl üstü veriyorsa hiç bir şey demiceksin adam seviyor ki alıyor hoşuna gitmiş ki alıyor o parayı veriyor. He telefonun alınamayacağını da diğer konularda yazılabilir tabi yada alınacağı :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, maydinmaydin ve venusutarit
Murat Alper

Murat Alper

Üye
öncelikle hayırlı olsun
1.sorum snapdragon 810 işlemci fazla ısınıyormu test yaptınmı :ehe
2.sorum iris taraması nasıl stabilmi :D
3.bataryası nasıl gidiyor
güle güle eskit

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
öncelikle hayırlı olsun
güle güle eskit

Elbette cihaz sahibi arkadaş hepsini cevaplayacaktır ama bugüne kadar paylaşılan bilgi ve videolardan yola çıkarsak;

1-Microsoft Snapdragon 810'da sıvı soğutma sistemi kullandığı için ısınma sorunu yok bilindiği kadarıyla.
2-İris tarayıcı, parmak izine göre daha üst düzey güvenlik sağlamasına karşın henüz parmak izi kadar hızlı değil. Tabi bunda Windows Hello'nun henüz beta aşamasında olmasının ve iris tarayıcıların gelişim sürecinin devam etmesinin etkisi büyük. İris algılama bazen 2-3 saniyeye yayılabiliyor yada telefon düzgün bir açı ve mesafede tutulmadığında algılamayabiliyor.
3-Batarya konusunda kullanan arkadaşlar bizi aydınlatacaktır. Ancak tabi öncelikle en son verilen yazılım sürümünü (10586.107'yi) yükleyip birkaç gün kullanmaları lazım.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle hayırlı olsun
güle güle eskit
Denedim hiç ısınmıyor ne kamerada ne de oyunda
iris tarama oldukça iyi sorunsuz çalışıyor
batarya için henüz erken sürekli kurcalama vs daha yeni zamanla belli olur ama günü çıkarsa yeter

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hayırlı olsun ben de yaz aylarında bir daha gözden geçireceğim cihazları ona göre bakarım artık

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, venusutarit ve Murat Alper
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Benim zoruma giden ve bu cihazı bana aldırmayan düşünceye sebep olan da işte tam olarak bu:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, Esendağlı, suyunsesi ve 2 diğerleri

skynet

Üye
950 serisinin de başlangıç ekranı simgesi boş mu acaba ?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
bendede 2 tane var ama toplasan aldığım paraları 1000tl anca vermişimdir ikisine toplam.
Sağol
görüşüne gelince tercih meselesi beğenmeyen android vs kullansın wp nin kalitesini kullanmayı bilen anlar ayrıca yatırım olsun diye değil kullanmak için aldım
Attığınız mesajları takibe alıyorum olumsuz mesajınız gördüğüm an bu yazınızı hatırlatacağım. :thumbup::seytan:

erhanercan

erhanercan

Üye
Düşme testi yapar misin dermisim:)))) hayirli olsun arkadasim. :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Elbette cihaz sahibi arkadaş hepsini cevaplayacaktır ama bugüne kadar paylaşılan bilgi ve videolardan yola çıkarsak;

1-Microsoft Snapdragon 810'da sıvı soğutma sistemi kullandığı için ısınma sorunu yok bilindiği kadarıyla.
2-İris tarayıcı, parmak izine göre daha üst düzey güvenlik sağlamasına karşın henüz parmak izi kadar hızlı değil. Tabi bunda Windows Hello'nun henüz beta aşamasında olmasının ve iris tarayıcıların gelişim sürecinin devam etmesinin etkisi büyük. İris algılama bazen 2-3 saniyeye yayılabiliyor yada telefon düzgün bir açı ve mesafede tutulmadığında algılamayabiliyor.
3-Batarya konusunda kullanan arkadaşlar bizi aydınlatacaktır. Ancak tabi öncelikle en son verilen yazılım sürümünü (10586.107'yi) yükleyip birkaç gün kullanmaları lazım.
Sıvı soğutma olayı yalan değil miydi? İçini açıp bakmışlardı hatta

Murat Alper

Murat Alper

Üye
he bu arada 2 ek sorum daha var
1.cisi 2k ekran nasıl parlaklığı nasıl yani rahatmı gözü yoruyormu :D
2.cisi 4k video çekimi yaptınmı hiç yaptıysan eğer telefonda bir ısınma farkettinmi kaç dk sence ortalama çekiyor video 4k olarak işlemcinin etkisiyle :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Üst Alt