Abi gelipte burda G3 ile 930 u karşılaştırmayın gozunuzu seveyim ya G3 önde benim için ama tabii ki Galaxy s5 bir 930 etmez ama G3 ile 930 başbaşa kapışabilecek 2 telefon , Z3 ona keza lumianın önde olması gerek ilk önce daha sağlam yapması gerek kendini sağlam derken piyasada ismini duyurması gerek daha çok Samsung yada iPhone gibi , Microsoft Nokia ismini kaldırarak en buyuk yanlışı yaptı bence Nokia diyince yine de bir havan oluyordu telefonun kaliteli gozukuyordu yine insanlara albenisi oluyordu hemde Lumia ismi ile uyumluydu şimdi ? Microsoft Lumia desen adam güler sana ciddiyim ben bunları yaşarız biz göreceğiz hepimizde ama Lumia ismi piyasada yer etmedikten sonra Alt segmen çıkarsa ne orta segment çıkarsa ne ? iPhone ve Galaxy nabza göre şerbet veriyor bak bi ara 920 , 1020 satışları baya arttı iPhone 5c çıkardı kesmeye çalıştı başardı mı ? Bence evet birazcık başardı.. Yani uzun lafın kısası ilk önce üst segmentler ile piyasada isim yapması sonra alt segmenlerle de satışı güçlendirmesi lazım bana sorarsanız bu denilen ozelliklerle gelirse eğer 1030 4.99" biraz duşuk kalır ha benim için iyi ama iPhone 6 ve Plus ve S5 için kotu bir rakam bence

ama özellikleri harikulade 41 Mp ana kamera ve 20 Mp periskopik on kamera olayı hoşuma gitti Adreno 420 biraz duşundurucu geldi bana açıkçası ama 430 ile gelseydi biraz daha iyi olabilirdi gibi geliyor ekran boyutlarına bakılırsa 1020 ye göre donanımsal tuşlar biraz daha aşşağıda tutulmuş ana panel biraz daha canlı duruyor ekran daha buyuk gibi gozukuyor 4.99" olması bundan dolayı sıkıntı olmaz sanırım Snapdragon dediğim gibi Adreno 430 ve Snapdragon 810 olsaydı daha güzel bir telefon olabilirdi işletim sistemi eğer WP10 ile gelirse ona diyecek lafım yok güzel bir işletim sistemi wp ama uygulama sayısı biraz bozuyor , lafı çok uzattım sanırım

kimse okumayabilir ama 1030 kamerasıyla efsanevi bir giriş yapacak ve S5 ve iPhone 6 yı ezicek gibi duruyor hadi hayırlısı

Arkadaşlar yorumların bazılarında 24 Mp ana 5 mp on kamera denilmiş ama genellikle soylentiler 41MP ana 20 MP periskopik on kamera olarak geçiyor 24MP ana 5 MP ön kameraysa alınmaz bu telefon bence