emz
Üye
Uygun fiyatlı orta seviye Lumia 830'da bile 5" ekran kullanılmış olması bu cihazın aynı ya da daha büyük ekrana sahip olacağı iddialarını güçlendiriyor. Son olarak tahmin edilen özellikleri ise şu şekilde;
- Qualcomm Snapdragon 805 işlemci ve Adreno 420 GPU
- 5.2 "ekranı
- 2K çözünürlük
- 3 boyutlu dokunmatik
Bence 4K abartı olur, 2K dan farkını normal insan gözünün algılaması bence mümkün değil. Kartal gözü falan lazım sanırım aralarındaki farkı belki ancak o zaman anlayabilirim. Bana mümkün görünmüyor. O yüzden gereksiz buluyorum 4K çözünürlüğü.3 boyutlu dokunmatik????????Nasıl yaaa? Mükemmel olur ama tek dileğim var. S810 kullanılması ve 4K ekran olması Sanırım bu da seneye gelecek amiral gemi modeli olur. Eğer onda da 3 boyut olursa fiyata bakmadan kaparım
Bence 4K abartı olur, 2K dan farkını normal insan gözünün algılaması bence mümkün değil. Kartal gözü falan lazım sanırım aralarındaki farkı belki ancak o zaman anlayabilirim. Bana mümkün görünmüyor. O yüzden gereksiz buluyorum 4K çözünürlüğü.
Ancak Snap 810 kısmında arkadaşlara katılıyorum. Telefon satılmaya başladığında piyasaya rakipleri S 810 işlemcili telefonlar çıkarmış olabilirler. Geri kalmasını istemiyorum açıkçası. Ha neye yarar? Telefonun kullanım ömrünü arttırır bence.
Xbox Kinect var bildin mı? Hah onun telefon için olanı gibi bisey.@papakudioflu abi 3d dokunmatik dediğin şu karoların 3 boyutlu olması mı yoksa tamamen başka birşey mi?
bunun için Kinect'teki gibi çift ön kamera gerekmez mi? ya da bambaşka bir kamera teknolojisi mi kullanılır?Xbox Kinect var bildin mı? Hah onun telefon için olanı gibi bisey.Telefona hiç dokunmadan uzaktan kontrol edebilme. Mesela resmi aç, zoom yap, cevir, internette gezin falan yani.
Xbox Kinect var bildin mı? Hah onun telefon için olanı gibi bisey.Telefona hiç dokunmadan uzaktan kontrol edebilme. Mesela resmi aç, zoom yap, cevir, internette gezin falan yani.
Nokıa 3d resim için bi ara çalısıyordu 920 ile videosu vardı belkide ayrı bi teknolojiye gerek yoktur.Çünkü adamlar elimizdeki 920 ile yapıyorlardızaten çift ön kamera olursa ön kamera ile 3D resimler de çekilebilir
Muhtemelen derinlik sensoru şarttır. Çünkü bir videoda görmüştüm ekrana yakınlaşıp uzaklaşmayı da algılıyor.bunun için Kinect'teki gibi çift ön kamera gerekmez mi? ya da bambaşka bir kamera teknolojisi mi kullanılır?
zaten çift ön kamera olursa ön kamera ile 3D resimler de çekilebilir
ya da tek ön kamerayla derinlik dışındaki diğer sağa-sola hareketleri mi algılayacak sadece?
dediğiniz gibi derinlik algılıyorsa ya sensör ya da çift kamera şart. çift kamera koyacağına sensör koyar daha mantıklı tabiMuhtemelen derinlik sensoru şarttır. Çünkü bir videoda görmüştüm ekrana yakınlaşıp uzaklaşmayı da algılıyor.
Nokia Yazıyor What?Wowowowowowoowow Harrrammm
Nokia Yazıyor What?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?