Haber Microsoft Build 2015 Etkinliği - Bilgiler ve Paylaşımlar

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz, GianniInfantino, suyunsesi ve 2 diğerleri

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Microsoft Edge in tasarımını çok beğendim, gereksiz butonlardan arındırılmış sade ve modern.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

saylhamiosun

Üye
Ziyadesiyle oldukça keyifli ve verimli bir ilk gün etkinliği oldu.Devamının da gelmesi dileğiyle;
Gerek sunumundan ötürü Microsoft'a,gerekse Maxicep forumu itibariyle konuya hassasiyet gösterip katkı sağlayan herkese çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: emz, maydinmaydin ve Esendağlı
dakamon

dakamon

Üye
Bu edge yi bende sevdim kesin kullanıcam. Ama isim olarak işte bu olmuş dedim mi? demedim :) Microsoft kenar :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
zaakaan

zaakaan

Üye
Infinity Blade III'ün yapımcısına mail atayım hemen. Belki tamam der. Sadece iOS'ta vardı galiba, bize de gelsin Android'de olmasın. :D

serinaga

serinaga

Üye
Etkinliği buradan takip ettim, gayet güzel şeyler gelmiş, ms. bu defa şaşırttı açıkçası derslerine çalışmışlar. Ayrıca buradan bilgilendirme için destek veren herkese çok teşekkürler @bulutsuzgece @papakudioflu @Sensation ...

• Beğen
Tepkiler: emz
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bu edge yi bende sevdim kesin kullanıcam. Ama isim olarak işte bu olmuş dedim mi? demedim :) Microsoft kenar :D

Edge tam kenar olarakda çevrilmez aslında hani uç nokta gibi düşünün:D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Supercell'e mail atalım :D

• Beğen
Tepkiler: emz ve zaakaan
dakamon

dakamon

Üye
Ne oldu şimdi :D Telefona özel bir tanıtım olmadı bu sefer. 8.1 in builde tanıtılışını hatırlıyorum da ah be. O lansmanın 10 da 1 heyecanı zevki yoktu valla. Şimdi işin yoksa gelecek sene olacak build i bekle :)

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Daha 2 gün var!

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Ne demek istiyo çevirir misiniz

saylhamiosun

Üye
Allahınızı severseniz önce şu Clash of Clans ve Retrica hadiselerine öncelik tanıyalım.Mazallah yoksa kesecekler kendilerini :)

• Beğen
Tepkiler: hasim38, emz ve ogzhnoTr
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Tanıtılan tüm özellikleri ilk mesajda toplayabilir misiniz zahmet olmazsa @papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: brk-rtrk
emz

emz

Üye
Arkadaşlar öncelikle istediğiniz programları seçin ve bir öncelik sıralaması yapın. Ardından tek tek isteyelim hepsini. Dur ben bir konu açayım :D
Arkadaşlar bu konudan isteklerinizi yazmaya başlayın. Varsa konuyla ilgili tavsiyelerinizi iletin uygulayalım :)
Tavsiye - WP 10 İçin Uygulama İstekleri - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
emz

emz

Üye

Hakikaten dehşetül ala. Mükemmel ya. Yeniden 2 ay sonra bir heyecan başlattılar bende. Nedense ümitlendim bu sefer yine ki BUNUN NEDENİ YAPACAĞIZ DEMELERİ DEĞİL YAPMIŞ OLMALARI :DCidden bu bile bana yeter şimdilik. :)

Üst Alt