Microsoft, Lumia 940, 940 XL, Surface 4, Xbox One Mini ve Band 2 Tanıtımı için Ekim Ayında Etkinlik

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft, Lumia 940, 940 XL, Surface 4, Xbox One Mini ve Band 2 Tanıtımı için Ekim Ayında Etkinlik
Toplu tanıtım yapacak sanırım microsoft :ehe


Microsoft’un Ekim ayında önemli bir tanıtım etkinliği düzenleyeceği ve yeni cihazlarını burada gün yüzüne çıkaracağı iddia ediliyor.


Microsoft, Nokia Cihazlar ve Servisler iş kolunu satın aldıktan sonra Surface tabletler ve Microsoft Band ile birlikte teknoloji dünyasının önemli bir donanım üreticisi konumuna geldi. Özellikle Windows 10 Mobile ile tanıtılacak amiral gemi Lumia modelleri merakla beklenen Microsoft hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Son dönemde Microsoft hakkında önemli haberlere imza atan Çin merkezli internet sitesi Wpdang’ın haberine göre Microsoft Ekim ayında yeni cihazlarını tanıyacağı büyük bir etkinlik düzenlemek için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu tanıtımda, Windows 10 Mobile amiral gemileri Lumia 940 ve Lumia 940 XL, Surface Pro 4 tablet, Xbox Mini oyun konsolu ve Microsoft’un giyilebilir teknoloji ürünü Band 2 fitness aksesuarı gün yüzüne çıkarılacak.

Bilindiği üzere Windows Phone hayranları uzun zamandır Microsoft’un tanıyçtacağı amiral gemi Lumia akıllı telefonları bekliyor. Lumia Cityman ve Lumia Talkman kod adları ile geliştirilen bu iki cihaz hakkında sayısız bilgi sızmış fakat onaylanmış teknik özellikleri ve tasarımlarına dair bir bilgi halen bulunmuyor.

Öte yandan Microsoft, Surface Pro 3 tabletini Haziran 2014 tarihinde, Microsoft Band ise bu Ekim ayında bir yıl önce duyurulmuş olacak. özetle son zamanlarda Windows 10 güncellemesine odaklanan Redmond merkezli teknoloji devinin artık donanım yelpazesini güncelleme zamanı gelmiş görünüyor. Bu nedenle Wpdang’ın ortaya attığı bı iddianın gerçeklik payı oldukça yüksek olarak yorumlanıyor.

Microsoft’un IFA konferansında yeni ürünlerini tanıyacağı tahmin ediliyordu. Fakat Microsoft kaynaklarına yakınlığı ile bilinen The Verge’ün kıdemli editörü Tom Warren’ın verdiği bilgiye göre Microsoft, IFA konferansında herhangi bir tanıtıma imza atmayacak. Bu bilgi de göz önüne alındığında, yukarıda da söylediğimiz gibi Microsoft’un Ekim ayında bir etkinlik düzenlemesi iddiası kulağa gayet mantıklı geliyor.

Microsoft, Lumia 940, 940 XL, Surface 4, Xbox One Mini ve Band 2 Tanıtımı için Ekim Ayında Etkinlik Düzenleyebilir! - MaxiCep
 


0MG90

0MG90

Üye
Surface telefon tanıtılacak mı?
Xbox One Mini :hmmm
 
Serhan

Serhan

Üye
940 lar 950 olmamışmıydı ? Bir tane daha mı amiral gemi gelecek
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Xbox One, Playstation 4 karşısında su gibi akıp gitmişti. Bence yinede o imajı kurtarmaz.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Para babası microsoft isterse yaparlar neden olmasın :hmmm
 


Üst Alt