Haber Microsoft Build 2015 Etkinliği - Bilgiler ve Paylaşımlar

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ultra amiral deyimine de iyicene alıştık bu arada:) @bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
braayn

braayn

Üye
Mega ultra plus amiral uzar gider :) bizim sistemimiz ultra olsun da cihaz sonra ultra olursa olsun.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bari cihaz Samsung edge serisi gibi çift kenar veya 3,5,6 gen olsa elips olsa tarz bir şey olsa

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

suyunsesi

suyunsesi

Üye

Böyle bi'şey gelebilir mi?
Uzundur gördüğüm hiç bir tasarımı beğenmiyordum. Bunu beğendim. Lakin bir soru işaretim var. Bu tasarımı yapan kişi o kalemi bu tasarımın neresine sokmayı planlamışki :sirit:

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Uzundur gördüğüm hiç bir tasarımı beğenmiyordum. Bunu beğendim. Lakin bir soru işaretim var. Bu tasarımı yapan kişi o kalemi bu tasarımın neresine sokmayı planlamışki :sirit:
Kalem bi gelsin de sokacak yeri buluruz biz :) kalem gelse de kullanmıcam da olmaması uzuyor insanı :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Kalem bi gelsin de sokacak yeri buluruz biz :) kalem gelse de kullanmıcam da olmaması uzuyor insanı :)
Bir tasarımcı olarak kalemi cep ekranında nasıl kullanabilirim ki diye düşünüyorum ama bence de olması gerekiyor. Yani en azından hızlı not alırken, nette birşeyleri işaretlerken (spartan) çok işe yarayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: ceza87, sfgnrl ve Esendağlı
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Belki harici kalemdir gömleğin cebine takarız :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Üst Alt