Haber Microsoft Build 2015 Etkinliği - Bilgiler ve Paylaşımlar

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

• Beğen
Tepkiler: zaakaan

zaakaan

zaakaan

Üye
Bitiyor mu müzikle yoksa ara mı bu?

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
...decode...

...decode...

Üye
Müzikle keynote'un 1. günü sona erdi diyebiliriz, Joe Belfiore twitter'ından yaptığı açıklama ile telefonlarda nelerin değiştiğini bugün anlatmak istediğini ama sürenin yetmediğini söyledi. Günün sonunda Windows blogundan nelerin değiştiğinden bahsedecekmiş.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Microsoft Corporation, zaakaan ve 1 kişi daha
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yalnız piyanistin hava bi ayrı :D

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

saylhamiosun

Üye
Hololens tanıtılırken büyük ekranda fragmanı dönen filmin adı neydi yahu? Koskoca etkinlikte takıla takıla ona takıldım :)

Keyifliydi.Teşekkürler Microsoft

...decode...

...decode...

Üye
Bugüne dair en önemli gelişme tabii ki de iOS-Android uygulamalarının Terry Myerson'un gösterdiği şekilde Visual Studio 2015'i kullanarak kolayca Windows Phone'a port edilebilmesiydi. Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama şu anda mağazada bulunan Candy Crush Saga iOS platformundan portlanarak Windows Phone mağazasında yer almış.

• Beğen
Tepkiler: saynesim, suyunsesi, Sensation ve 2 diğerleri
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Telefon yok yani sağlık olsun

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Rudy abimizden değişik şeyler bekliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: emz ve ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Onumuzde 2 gün daha var

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Telefonların tamamiyle bilgisayar özelliği kazanmasına açıklık getirseniz? Exe falan çalıştırabilecek mi? Açıklayacak var mı?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Continuum özelliği neydi arkadaşlar ? Bilgisayarlarda qualcomm işlemci gördünüz mu hiç ?

...decode...

...decode...

Üye
Telefonların tamamiyle bilgisayar özelliği kazanmasına açıklık getirseniz? Exe falan çalıştırabilecek mi? Açıklayacak var mı?
Şöyle oluyor o durum; telefonunuzu bir USB kablo ile bilgisayara bağladığınız zaman bilgisayarın start menüsünün yerini telefonunuzun başlangıç ekranı alıyor ve o ekrandan istediğiniz işleri yapabiliyorsunuz, Office'de dosya düzenlemek ve bunun gibi şeyler.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, suyunsesi, Esendağlı ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Windows 10 for phones ile gelen Continuum özelliği ile büyük ekranlı cihazlara bağlanan telefonlar aynı bir bilgisayar gibi işlem yapabilecek. .Exe çalıştıracak mı bilmiyoruz ama full pc özellikleri çalışacak dendi.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
şu hololens i apple aynı bu şekilde tanıtsaydı teknoloji siteleri hatta normal haber siteleri öyle manşetlerle anlatırlardı ki günlerce de inmezdi gündemden, 3-4 yıl önce bile o duvarda yazılar yazan concept iphone videolarına bir kutsal kitaptan bile daha fazla inanan ve gerçek olduğunu söyleyenleri hatırlarsak bu hololens için ne dönecek muhabbetleri hayal bile edemezdiniz,reklamın markanın ne kadar etkili olduğunun ispatı. ama neyseki bunu microsoft yapıyor da olması gerektiği kadar şaşırıp tebrik ediyoruz.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve Esendağlı
...decode...

...decode...

Üye
Continuum'un telefonlarda işleyişine dair;

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: braayn, serinaga, suyunsesi ve 2 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
WP10 gören varmı? Ben göremedim de :) pc pc pc :) tek heyecanlandığım hololensti gerisini zaten az çok biliyorduk

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Ben şimdiden win10.1 i düşünür oldum telefonlar için :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz ve ulabuneya
...decode...

...decode...

Üye
Telefondaki değişimler hakkında blogda bir yazı yayınlanacak ilerleyen saatlerde, bu kadar endişeye gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Ben bayıldım etkinliğe şahsen,iOS android uygulama portlanabilmesi bile oldukça yeterli.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle, bulutsuzgece, emz ve 6 diğerleri

Üst Alt