Haber Microsoft Build 2015 Etkinliği - Bilgiler ve Paylaşımlar

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
iki tarafa da hak veriyorum, şimdi biz sistemi tanıdığımız için bu sistemin Android kadar donanım sömürmediğini ve sp200 ile bile diğer Lumialara göre çalışma farkında çok büyük kayıplar yaşamadığını ama söz konusu Android olunca bu donanım farkının kullanıma çok fazla etkili olduğunu biliyoruz ve o yüzden sp200 koymasına saygı duyuyoruz (en azından ben).
ama devir donanım çılgınlığı iken ve bir çok kişi Android telefon kullanırken ve telefon karşılartırmaları yaparken doğal olarak donanımlara bakarken gidip sp200 yerine sp800 3gb rame bakar. çünkü WP sistemini bilmez, Andorid gibi düşünür. yüksek sistem yüksek performans.
Microsoft Android kullanıcılarını çekecekse donanım olarak da eşitlemesi gerekir, zaten düşük-orta seviyeyi hedeflediğinden donanımın çok bi önemi kalmıyor sp200ü koyuyor canavar gibi performans 500-600 liraya :)
Ayrıca Windows işletim sisteminde ios gibi lisans fiyatı da içinde oluyor. Sonuçta Android sistemi de bir açık kaynak linux dağıtımı. 25 karakterli ürün anahtarı mevzusu Windows Phone'da da var :)

trepcan

trepcan

Üye
Ayrıca Windows işletim sisteminde ios gibi lisans fiyatı da içinde oluyor. Sonuçta Android sistemi de bir açık kaynak linux dağıtımı. 25 karakterli ürün anahtarı mevzusu Windows Phone'da da var :)
Geçen yıl nisan ayından bu yana Windows Phone ve Windows tabletlerde 9" altındaki ürünlerde lisans ücreti almıyor. Lisans ücreti artık söz konusu değil yani.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Geçen yıl nisan ayından bu yana Windows Phone ve Windows tabletlerde 9" altındaki ürünlerde lisans ücreti almıyor. Lisans ücreti artık söz konusu değil yani.
Evet problem yaşadığınızda Microsoftu aradığınızda zaten ücretsiz ürün anahtarı üretip veriyor. Telefonda olması saçma olurdu sonuçta. OEM mantığı ile satılıyor işte.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Office için nisanın son haftası denmişti bugün son gün yayınlanırmı acaba

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yav Microsoft'un hatası var elin samsungu orta seviye telefon çıkarırken bile snapdragon 600 falan koyuyor mc inatla resmen bizden gidin sanki bizim telefonumuzu almayın der inatla hala snap200 işlemci koyuyor şaka gibi resmen
katılıyorum sana daha güçlü cihazlar yapsa daha iyi olur en az 4 çekirdek olmalı diye düşünüyorum alt versiyonlara üst tarafada 8 10 ne varsa

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar fiyatlarında coşmasını istemiyorsak, daha makul donanıma razı olacağız. Sonuçta bu donanımlarla diğer sistemlerden daha ucuza ama onlarla yakın performansı kullanıyoruz. (Orta ve alt segment ürünler için yazdım).

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim ve maydinmaydin
Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
Merhaba arkadaşlar, bugünkü etkinlik kaçta başlıyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar fiyatlarında coşmasını istemiyorsak, daha makul donanıma razı olacağız. Sonuçta bu donanımlarla diğer sistemlerden daha ucuza ama onlarla yakın performansı kullanıyoruz. (Orta ve alt segment ürünler için yazdım).
seri üretim olduğu için çok yansımaz diye düşünüyorum ama ülkemizde zaten pahalı teknoloji

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Etkinliğin 2. günü başladı. Canlı izlemek için:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Millet nerede neler oluyor

dakamon

dakamon

Üye
Yeni tarayıcı iki benchmark testinde 1. Olmuş

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: saynesim ve ihsan.snmz
4MaGuS

4MaGuS

Üye
evrensel sağlık uygulamasından bahsediliyor

afwerker

afwerker

Üye
Bugunde pek birşey gelmeyecek gibi duruyor ya :S

zaakaan

zaakaan

Üye
Aynen, Joe falan gelmeyecek mi? Ona göre devam edeyim takip etmeye.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bugün sönük kaldı herhalde

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bugün sönük kaldı herhalde
Bunda birazda özgürün( @bulutsuzgece ) katkısı var,o gelseydi anlatırdı canlı canlı daha güzel olurdu,baya birşeyler gösterdiler ama anlamadığm için sadece seyrettim:)

afwerker

afwerker

Üye
Bunda birazda özgürün( @bulutsuzgece ) katkısı var,o gelseydi anlatırdı canlı canlı daha güzel olurdu,baya birşeyler gösterdiler ama anlamadığm için sadece seyrettim:)
Telefonla ilgili pek fazla bişey göremedik sadece visual studio :(

alaca61

Üye
varmı arkadaşlar guncellemeyle ilgili bişeyler

braayn

braayn

Üye
Sanırım wp ile ilgili yarın daha yoğun geçecek...

Üst Alt