Mad EagLe
Üye
Ayrıca Windows işletim sisteminde ios gibi lisans fiyatı da içinde oluyor. Sonuçta Android sistemi de bir açık kaynak linux dağıtımı. 25 karakterli ürün anahtarı mevzusu Windows Phone'da da variki tarafa da hak veriyorum, şimdi biz sistemi tanıdığımız için bu sistemin Android kadar donanım sömürmediğini ve sp200 ile bile diğer Lumialara göre çalışma farkında çok büyük kayıplar yaşamadığını ama söz konusu Android olunca bu donanım farkının kullanıma çok fazla etkili olduğunu biliyoruz ve o yüzden sp200 koymasına saygı duyuyoruz (en azından ben).
ama devir donanım çılgınlığı iken ve bir çok kişi Android telefon kullanırken ve telefon karşılartırmaları yaparken doğal olarak donanımlara bakarken gidip sp200 yerine sp800 3gb rame bakar. çünkü WP sistemini bilmez, Andorid gibi düşünür. yüksek sistem yüksek performans.
Microsoft Android kullanıcılarını çekecekse donanım olarak da eşitlemesi gerekir, zaten düşük-orta seviyeyi hedeflediğinden donanımın çok bi önemi kalmıyor sp200ü koyuyor canavar gibi performans 500-600 liraya![]()