Haber Microsoft Build 2015 Etkinliği - Bilgiler ve Paylaşımlar

Sponsorlu Bağlantılar

orian

orian

Üye
Tanıtılacaktı ya da tanıtılmayacaktı. WP kullanan herkes bu buildin geliştiricilere ve mühendislere özel olacağını düşünmemişti. 3 günlük buildde wp ile ilgili tatmin edici şeyler konuşulmadı. @dilmenibrahim in dediği de bu bence. Telefon çıksa sabah alacak değiliz zaten ama sükse yapacak bir model tanıtımı ve sistemle ilgili güzel haberler bekliyorduk

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Tanıtılacaktı ya da tanıtılmayacaktı. WP kullanan herkes bu buildin geliştiricilere ve mühendislere özel olacağını düşünmemişti. 3 günlük buildde wp ile ilgili tatmin edici şeyler konuşulmadı. @dilmenibrahim in dediği de bu bence. Telefon çıksa sabah alacak değiliz zaten ama sükse yapacak bir model tanıtımı ve sistemle ilgili güzel haberler bekliyorduk

Aynen sonuçta bu forumda ve başka yerlerde tanıtılması bekleniyordu beklenen olmadı bende onu söyledim dediğin gibi hemen alacak değiliz burası Wp bölümü olunca herkes telefonlardan haber bekliyor pc den değil

braayn

braayn

Üye
Aynen sonuçta bu forumda ve başka yerlerde tanıtılması bekleniyordu beklenen olmadı bende onu söyledim dediğin gibi hemen alacak değiliz burası Wp bölümü olunca herkes telefonlardan haber bekliyor pc den değil
Katılıyorum wp 10'dan haber bekliyorduk ama win 10'dan haberler aldık.Build bizi pek sevindirmedi.

Neden chromeda tanıtıyorlar ? Explorer in neyi eksik ?

saylhamiosun

Üye

İnşallah yanılmıyorumdur ve devmamı gelen güzel haberlerden birtanesi de budur;Sanırım Nawzill,Facebook hesabından yaptığı duyuruya göre,Facebook uygulamasını WP'ye portlayacak....

dakamon

dakamon

Üye
Sanırım yeni telefonlar eylül ekim dönemi gelecek bence. Bi lumia 940 bide 840 tanıtılır gibi geliyor bana

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sanırım yeni telefonlar eylül ekim dönemi gelecek bence. Bi lumia 940 bide 840 tanıtılır gibi geliyor bana

Lumia 840 ve 840 XL, Lumia 940 ve 940 XL

Lumia 840 Özellikleri:
  • 5" Full HD Ekran
  • 64-bit Snapdragon 610 chipset
  • 2 GB ram
  • 16 GB Depolama +MicroSD
  • 14 MP pureview arka kamera 5 MP ön Kamera,
  • 2420mAh batarya
Lumia 840 XL Özellikleri :
  • Lumia 5.7" Full HD Ekran
  • 2 GB ram
  • 16 GB depolama + MicroSD
  • 14 MP pureview arka ve 5 MP ön kamera
  • 3,000 mAh batarya
Lumia 940 Özellikleri :
  • 5.2" QuadHD Ekran
  • 64-bit Snapdragon 808&810
  • 3-4 GB ram
  • 32-64 GB depolama + MicroSD
  • 24 MP pureview arka, 5-8 MP ön kamera
  • 3000 mAh batarya
Lumia 940 XL Özellikleri :
  • 5.7" QuadHD Ekran
  • 64-bit Snapdragon 808&810 chipset
  • 3-4 GB ram
  • 24 MP pureview arka ve 5-8 MP ön kamera
  • 3300 mAh batarya
Bunlar mantık dahilinde tahminlerim. Fakat işe duygusal olarak bakarsak benim gönlüm işlemci tarafında Intel X5 ya da X7 Cherry Trail işlemcilerden yana. Bir de ekranların QuadHD olması bence gerçek bir ihtiyaç değil. QuadHD ekranın verdiği görüntü zevki mi önemli harcadığı ekstra batarya mı derseniz bana göre batarya daha önemli.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Ben de işlemci tarafında inteli görmeyi istiyorum. Ekran konusunda full hd fazlasıyla yeterli. Android tarafında üretici çok fazla( irili ufaklı ) bu yüzden farklılık için Quad ekran panelleri çıkmaya başladı. Hatta daha da ileri gidersek donanımını verimli kullanamadığı ve bir üst sürüm için daha fazla donanım istediği için adroid aga çekirdek ve ram savaşları başladı şimdi sıra ekranlara geldi. Bakınız lumia 520 ve iphone 4 stabil sistem.aşırı bir donanım istemiyor

• Beğen
Tepkiler: ihsan.snmz
dakamon

dakamon

Üye

Lumia 840 Özellikleri:
  • 5" fu ll HD Ekran
  • 2 GB ram
  • 2420mAh batarya
  • Lumia 5.7" fu ll HD Ekran
  • 2 GB ram
  • 3,000 mAh batarya
Lumia 940 Özellikleri :
  • 5.2" QuadHD Ekran
  • 3-4 GB ram
  • 3000 mAh batarya
  • 5.7" QuadHD Ekran
  • 3-4 GB ram
  • 3300 mAh batarya
Bunlar mantık dahilinde tahminlerim. Fakat işe duygusal olarak bakarsak benim gönlüm işlemci tarafında Intel X5 ya da X7 Cherry Trail işlemcilerden yana. Bir de ekranların QuadHD olması bence gerçek bir ihtiyaç değil. QuadHD ekranın verdiği görüntü zevki mi önemli harcadığı ekstra batarya mı derseniz bana göre batarya daha önemli.

Valla bende inteli görmek isterim ayrıca intelin MS hello için geliştirdiği bi kamera varmış onu da ön kamera olarak koysunlar. :) yüzümüze bakıp kilidi açsın :) Böyle giderse eğer iyi de bir iş bulursam 940xl yi almak istiyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Valla bende inteli görmek isterim ayrıca intelin MS hello için geliştirdiği bi kamera varmış onu da ön kamera olarak koysunlar. :) yüzümüze bakıp kilidi açsın :) Böyle giderse eğer iyi de bir iş bulursam 940xl yi almak istiyorum.
mayıs ayında Surface Pro 4 tanıtımı yapılacak. Temmuz ayında da Windows 10 yayınlanır. Bu tarihler arasında Lumia cihazlarda da bir hareketlilik olabilir.

dakamon

dakamon

Üye
mayıs ayında Surface Pro 4 tanıtımı yapılacak. Temmuz ayında da Windows 10 yayınlanır. Bu tarihler arasında Lumia cihazlarda da bir hareketlilik olabilir.
Tatil dönemine denk geldiği için ayrıca win10 un telefon sürümünün sonbaharda verileceğini de hesaba katınca bence telefon için ayrı bir gövde gösterisini sonraya saklayacaklardır. Çünkü PC ile Telefonu aynı dönemlerde tanıtırlarsa birinden biri ötekini bastırır. Bana kalırsa w10 un PC çıkışına istinaden sonbaharda lumia yeni nesil amiral gemi ve orta amiral gemi modellerini tanıtırlar :) geçen sene 930 sanırım yaz aylarında tanıtılmıştı yada icon.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

Lumia 840 Özellikleri:
  • 5" fu ll HD Ekran
  • 2 GB ram
  • 2420mAh batarya
  • Lumia 5.7" fu ll HD Ekran
  • 2 GB ram
  • 3,000 mAh batarya
Lumia 940 Özellikleri :
  • 5.2" QuadHD Ekran
  • 3-4 GB ram
  • 3000 mAh batarya
  • 5.7" QuadHD Ekran
  • 3-4 GB ram
  • 3300 mAh batarya
940 istediğim özelliklere sahip umarım fiyatı fazla uçuk olmazsa ilerdeki telefonum o olabilir

dakamon

dakamon

Üye
Özellikleri tahmin. :) ama pahalı yaparlar tr burası :D
Özellikler tahmin ama @papakudioflu kafasından atmadı :) yurtdışındaki sitelerde de bazı sızıntı sitelerinde de bu özellikler konuşuluyor ondan :)

braayn

braayn

Üye
Ali Kemal Bey wp 10 Full halimi yayınlanır temmuzda ??

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ali Kemal Bey wp 10 fu ll halimi yayınlanır temmuzda ??
Öncelikle artık WP10 veya Windows 10 for phones isimlerini kullanmamanızı rica ediyorum. Artık Windows 10 Mobile resmidir olarak tescillendi.

Windows 10 bilgisayarlar için Temmuz sonunda yeni cihazlarla birlikte lanse edilecek diye bilgiler geliyor. Telefonlar içinse bir kaç ay daha beklemek gerekir.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Esendağlı, braayn ve 1 kişi daha

ArMaGeDdOn_87

Üye
Yeni telefonlar eylül ayında tanıtılır

dakamon

dakamon

Üye
W10M diyelim

dakamon

dakamon

Üye
Bide wp10 deyince daha anlaşılır oluyor. Bizim ona gerçek adıyla hitap etmemiz için telefona o güncellemenin gelmesi şart :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
amaan telefon işte :D

kamuraN021

kamuraN021

Üye

Böyle bi'şey gelebilir mi?

Üst Alt