Sanırım wp ile ilgili yarın daha yoğun geçecek...
Kendim kullanmadan bu verilere güvenmiyorum.Aynı grafiği diğer browserlarda verse guvenmem..
bence böyle olursa kendi evransel aynı sistem dedikleri şeye karşı çıkmış gibi olabilirler biraz, bana sorarsanız hepsinin aynı tarihte aynı gün civarında paylaşıma sunulması gerekiyor, bu arada siz bunu nerden duydunuzTelefon için w10, pc için w10 yayınlandıktan sonra yayınlanacağı kesinleşti. Bide w10 un bazı özellikleri de sonbaharda yeni bir güncelleme ile eklenecekmiş w10 a.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Şu hali bilerek ve görerek yıllardır nasıl internet explorer değiştirilmez diye düşünmeden edemiyorum.
Şu hali bilerek ve görerek yıllardır nasıl internet explorer değiştirilmez diye düşünmeden edemiyorum.
balmer ceo lukta kalsaydı win10 yada edge falan gelmezdi.Valla öyle umut ediyoruztelefonlara bugün mü geçecekler acaba
Edge'nin şu an ki html5 test skoru kaç acaba?
şimdiye kadar tanıtılan güzel olabilir lafım yok ama telefonlar da önemli bari holo gibi telefonda da şaşırtsaValla öyle umut ediyoruz
Bence bütün bunlar bir çatı altında buluşup harika bir sistem olarak karşımıza çıkacak.şimdiye kadar tanıtılan güzel olabilir lafım yok ama telefonlar da önemli bari holo gibi telefonda da şaşırtsa
Artmaya devam ediyor. Geçen ay yayınlanan yapıda 372 puan alıyordu. Ayrıca eklenti desteğinin RTM sürümünden sonra verileceği belirtildi. Yani daha da artacak her güncellemede
microsoft edğe diye geçmiyor hala bende son sürümü kurdum şuanki sonuçlar böyle
Ceo değişince anca anladılarbalmer ceo lukta kalsaydı win10 yada edge falan gelmezdi.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bende baya inceledim tarayıcıyı eklenti desteği nerede diye şuan eklenmemiş ve html5test kısmında bu yüzden biraz düşük puan alıyor dediğiniz gibi zamanla yükselecektir, şuana kadar spartanda karşılaştığım tek sorun normal sayfalarda sorun yok maxicep de gezinme veya facebookta falan ancak video açtığınızda biraz yavaşlıyor gibi bunun nedeni benim win10'un sanal sistemde 2gb ram ayırdığımdan olabilirArtmaya devam ediyor. Geçen ay yayınlanan yapıda 372 puan alıyordu. Ayrıca eklenti desteğinin RTM sürümünden sonra verileceği belirtildi. Yani daha da artacak her güncellemede