Microsoft Build 2013 yaklaşırken Windows Phone ve beklentiler

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
nerden izlicez şimdi :(

ÖEY

ÖEY

Üye
Bir şey soracağım bu dokunmatik özellikli laptoplar var ya. Onlardaki işletim sistemi win8 mi yoksa win8 rt mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ÖEY

ÖEY

Üye

win8&win8pro. WindowsRT tabletlerde var.
Anladım. Laptop almayı düşünüyorum da bu win8.1 bir çıksın hele. Çok kullanışlı geldi bana hem dokunmatik olup hem klavyesinin olması:oke: Bu arada üstad sen bilirsin, bu win 8 rt deki uygulamalar normal win8&pro da çalışmıyordu ya. O düzeldi mi? Ben sanki bir yerlerde MS her iki platformda uygulamarın çalışması için bir çalışma başlattı diye okumuştum.

darkwaters

Üye
telefonla ilgili bişey demeden bitti ya morallarim bozuldu :D

metrix355

metrix355

Üye
Bitti mi aramı verildi ?

metrix355

metrix355

Üye
Bencede ya o kadar merakla bekledik zıvanadan çıkmaya az kaldı :D
:gun1:

ÖEY

ÖEY

Üye
Bana bitti gibi geldi ama anlamadım zaten 3 gün sürecek sanırım.
telefonla alakalı kısmı sona bırakıp katil etmeseler bari.
Valla benim anladığım telefonla ilgili pek bir şey yok. Daha çok masa üstü/laptop/tablet platformlarındaki yenilikleri gösterecekler.

metrix355

metrix355

Üye
Evet bende öyle anladım arkada da Nokia logosu göze çarpmadı değil hani :) :ehe

darkwaters

Üye
Valla benim anladığım telefonla ilgili pek bir şey yok. Daha çok masa üstü/laptop/tablet platformlarındaki yenilikleri gösterecekler.

valla benim ingilizcem zayıf olduğundan mr. and mrs smith ten sonrasını bilmiyorum doğal olarak anlamadım dediklerini umarım sen de yanlış anlamışsındır ya yoksa 14 mayıs vakası olacak bu da :D
NOT: mayısın 14 ü olduğundan emin değilim de demek istediğimi anlamışsınızdır :)

- - - Eklendi - - -

Bir de sorum olacak bu yayın bitti mi ara mı verdiler bittiyse boşuna beklemeyelim devamını :D

metrix355

metrix355

Üye
Mesaj alındı fakat gerçektende doğru anladı arkadaş bende öyle algıladım :) :vur

darkwaters

Üye
Mesaj alındı fakat gerçektende doğru anladı arkadaş bende öyle algıladım :) :vur

Belki ikiniz de yanlış anlamışsınızdır ya inanmak istemiyorum çok heves etmiştim çok ümit etmiştim :D:D

ÖEY

ÖEY

Üye
Belki ikiniz de yanlış anlamışsınızdır ya inanmak istemiyorum çok heves etmiştim çok ümit etmiştim :D:D
Valla bir ara bu MS'in CEO'su podyuma çıktığında sanırım 3 günlük organizasyon programını arkadan gösterdiler oraları tam göremedim bilgisayar başından kalkmak zorunda kaldım. Eğer oradaki listede wp yazıyorsa onu bilemem.

metrix355

metrix355

Üye
Ben zaten sonradan izleyebildim pek bir bilgim yok izlemeye başladığımdan beri duyduklarım

- - - Eklendi - - -

Başladı fakat visual studio anlatılıo

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Allah aşkına şu lanet olası sistem hakkında bilgi verebilirler mi artık? :ehe

• Beğen
Tepkiler: metrix355 ve ÖEY

darkwaters

Üye
Ben zaten sonradan izleyebildim pek bir bilgim yok izlemeye başladığımdan beri duyduklarım

- - - Eklendi - - -

Başladı fakat visual studio anlatılıo
aynen ya bu virsual studio muhabbeti sakız gibi uzar gibime geldi :D

metrix355

metrix355

Üye
visual studio pat diye anlatılamaz ztn yandık :D

Üst Alt