ÖEY
Üye
E bu kadar şey dağıttıktan sonra artık uygulama geliştiriciler bizi uyuz etmezler umarımohaaabuilde katılan herkese surface Pro hediye
![]()

E bu kadar şey dağıttıktan sonra artık uygulama geliştiriciler bizi uyuz etmezler umarımohaaabuilde katılan herkese surface Pro hediye
![]()

nerden izlicez şimdi![]()
Bir şey soracağım bu dokunmatik özellikli laptoplar var ya. Onlardaki işletim sistemi win8 mi yoksa win8 rt mi?
Anladım. Laptop almayı düşünüyorum da bu win8.1 bir çıksın hele. Çok kullanışlı geldi bana hem dokunmatik olup hem klavyesinin olması
win8&win8pro. WindowsRT tabletlerde var.
Bu arada üstad sen bilirsin, bu win 8 rt deki uygulamalar normal win8&pro da çalışmıyordu ya. O düzeldi mi? Ben sanki bir yerlerde MS her iki platformda uygulamarın çalışması için bir çalışma başlattı diye okumuştum.Bitti mi aramı verildi ?
Valla benim anladığım telefonla ilgili pek bir şey yok. Daha çok masa üstü/laptop/tablet platformlarındaki yenilikleri gösterecekler.Bana bitti gibi geldi ama anlamadım zaten 3 gün sürecek sanırım.
telefonla alakalı kısmı sona bırakıp katil etmeseler bari.
Valla benim anladığım telefonla ilgili pek bir şey yok. Daha çok masa üstü/laptop/tablet platformlarındaki yenilikleri gösterecekler.

Mesaj alındı fakat gerçektende doğru anladı arkadaş bende öyle algıladım![]()
![]()

Valla bir ara bu MS'in CEO'su podyuma çıktığında sanırım 3 günlük organizasyon programını arkadan gösterdiler oraları tam göremedim bilgisayar başından kalkmak zorunda kaldım. Eğer oradaki listede wp yazıyorsa onu bilemem.Belki ikiniz de yanlış anlamışsınızdır ya inanmak istemiyorum çok heves etmiştim çok ümit etmiştim![]()
aynen ya bu virsual studio muhabbeti sakız gibi uzar gibime geldiBen zaten sonradan izleyebildim pek bir bilgim yok izlemeye başladığımdan beri duyduklarım
- - - Eklendi - - -
Başladı fakat visual studio anlatılıo