Microsoft Build 2013 yaklaşırken Windows Phone ve beklentiler

Sponsorlu Bağlantılar

gkcll

gkcll

Üye
bekliyoruz bakalım umarım güzel şeyler olur

narnia16

narnia16

Üye
Arkadaşlar etkinlik çarşamba günü TSİ kaçta başlayacak?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
WPCentral'deki bir haberde Build zirvesinde WP8.1 ile ilgili fazla bir şey beklemeyin diyor.
Yalnızca GDR2 ve GDR3'ün detayları hakkında bilgiler verilebileceğinden bahsediyor.
WP8.1 ile ilgili ise belki daha sonradan ayrı bir konferans düzenlenebileceğini ancak bunun da Ekim ayından önce pek olası görünmediğini belirtmişler.

PureFood

PureFood

Üye
WPCentral'deki bir haberde Build zirvesinde WP8.1 ile ilgili fazla bir şey beklemeyin diyor.
Yalnızca GDR2 ve GDR3'ün detayları hakkında bilgiler verilebileceğinden bahsediyor.
WP8.1 ile ilgili ise belki daha sonradan aynı bir konferans düzenlenebileceğini ancak bunun da Ekim ayından önce pek olası görünmediğini belirtmişler.

Neyse umutları biz her zamanki gibi düşük tutalım da..

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
saynesim

saynesim

Üye
İnşallah süper bir güncelleme olurda bizim için hayırlı olur

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence güncellemenin içinde neler olduğu neredeyse belli zaten. O yüzden beklentileri yüksek tutmayalım. Yani demek istediğim, şu Nokianın yeni kamerası, kilit ekranı değişimi (saat ve çift tıklama ile açma) birde bizim pek hissedemeyeceğimiz ufak tefek hata gidermeleri sistem güncelleştirmeleri olacaktır. Başka da bişi beklemiyorum ben :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Bence de arkadaşlar aslında hiç beklentiye girmeden wp8.1 beklemek lazım. Benim tek beklentim wp8.1'in 2014 ilk çeyreğinde değil de Kasım-Aralık gibi yayınlanması. Onun dışında gdr2 + gdr3 bunlarda ufak tefek şeyler olacak belli oldu bence.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Biz 8.1 i bekleye duralım elalem telefonunu uzay teknolojisine çıkartıcak biz wp9 gelsin demeye başlayacağız. O gelecek bakıcaz adamlar evrenin ötesinin teknolojisine geçmiş, biz yine geride kalmışız. Bu sefer diyeceğiz ki wp9.1 gelsin o zaman herşey değişecek. Bunun sonu yok biz şu ana kadar hep geriden geliyoruz. Benim istediğim bunun değişmesi. İstiyorum ki elimdeki telefon kısa bir süre de olsa diğerlerinin önünde olsun :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
O değilde bugün 26 haziran hiç mi birşey yok yetkililerden Bi haber olan? :D

- - - Eklendi - - -

O değilde bugün 26 haziran hiç mi birşey yok yetkililerden Bi haber olan? :D

csH

csH

Üye
Bugun degil miydi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
June 26 (from 9am) - June 28 (until 3pm) yani TSİ bugün 19.00'da başlayacak.

katil_197

katil_197

Üye
Sensation senin sayende saat kaçta olduğu arakmaktan kurtuldum :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Hangi kanalda acaba

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
WP8 olsa olsa TV8 de olur :ehe

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606 ve nanotex
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve darkwaters
PureFood

PureFood

Üye
abi joe belfiore katılmamış ? avrupa'daymış, ne diyorsun bu duruma

- - - Eklendi - - -

katılamıyormuş düzeltiryorum.

ekoks20

ekoks20

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi joe belfiore katılmamış ? avrupa'daymış, ne diyorsun bu duruma

- - - Eklendi - - -

katılamıyormuş düzeltiryorum.

haberim var goruştuk:)

Espoo'daki Nokia fabrikasina gitti.buyuk telefonlarla ilgili bir surpriz uzerinde calişiyorlarmiş. Ben de daha fazlasini bilmiyorum. Sanirim 5.5&5.6" bir lumia geliyor. Veya SurfacePhone'u Nokia yapacak.

PureFood

PureFood

Üye

haberim var goruştuk:)

Espoo'daki Nokia fabrikasina gitti.buyuk telefonlarla ilgili bir surpriz uzerinde calişiyorlarmiş. Ben de daha fazlasini bilmiyorum. Sanirim 5.5&5.6" bir lumia geliyor. Veya SurfacePhone'u Nokia yapacak.

satın alma haberleri var bir de sürekli, üzücü şeyler bunlar..

yeni Lumia üst düzey olursa şahane olur.. Snapdragon600 falan..

Üst Alt