OttomaN TigeR
Üye
Aklıma nedense " Sebestian dur Allah'ını seversen ortalık karıştı" lafı geliyor.
Microsoft gene hayal kırıklığı yarattı anlaşılan![]()
bu arada Diego değil miydi o yahu? 
Aklıma nedense " Sebestian dur Allah'ını seversen ortalık karıştı" lafı geliyor.
Microsoft gene hayal kırıklığı yarattı anlaşılan![]()
![]()

Abi o sitenin Türkçe'si yok mu yahu en alttan Türkiye yaptım ama hala ingilizce gösterdi
onların Turkçesinin olacağını zannetmiyorum. Önümüzdeki günlerde Microsoft Türkiye paylaşır büyük ihtimalle. Ama şu bir gerçek MVP'ler CVP'ler en unlu geliştiriciler bile bu kadarını beklemiyordu. Native 3D baskı,Multi monitör dpi scalling,hands free(ön kamerayla cihazı yönetme) ki bu uzun zamandır telefon ve pclere gelmesi beklenen kinect ile ilgili olabilir,start butonu,boot to Desktop sadece bir kaçı.

Valla abi cahilliğime ver ama tek anladığım ön kamerayla cihazı kontrol etme o zaten samsung s4 de var![]()

sadece cihazı değil cihazda ki uygulamaları da kontrol edebiliyor. Xbox kinect'i biliyorsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın![]()
o zaman s4ü söylemedim farzedelim 
Valla abi cahilliğime ver ama tek anladığım ön kamerayla cihazı kontrol etme o zaten samsung s4 de var![]()
WWDC 2013 katılımcı sayısı: 5,000
Google I/O 2013 katılımcı sayısı: 5,500
Microsoft Build 2013 katılımcı sayısı: 15,000
<------
MicrosoftBugünki gelecek haberleri sayıyorum: Instagram mağazada. Temple run 2 mağazada. Resmi vine mağazada. Resmi facebook uygulaması ve messenger uygulaması mağazada.
WP 8.1 yayınlandı güncellemeleri kontrol edip indirebilirsiniz. Yenilikler: Bildirim merkezi ve bağlantı yöneticisi eklendi. Batarya performansı max seviyede. Görüntülü konuşma aktif. Radyo aktif. Bildirim ışığı aktif.
Kalp krizi geçirmek serbest, umutlanmak yasak!
- - - Eklendi - - -
WTF???

Bugünki gelecek haberleri sayıyorum: Instagram mağazada. Temple run 2 mağazada. Resmi vine mağazada. Resmi facebook uygulaması ve messenger uygulaması mağazada.
WP 8.1 yayınlandı güncellemeleri kontrol edip indirebilirsiniz. Yenilikler: Bildirim merkezi ve bağlantı yöneticisi eklendi. Batarya performansı max seviyede. Görüntülü konuşma aktif. Radyo aktif. Bildirim ışığı aktif.
Kalp krizi geçirmek serbest, umutlanmak yasak!
- - - Eklendi - - -
WTF???