Microsoft Build 2013 yaklaşırken Windows Phone ve beklentiler

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Surface phone cikarsa alirim kesin, surface pro alacaktim ama babamin yurtdisina daha yeni cikmasi(malum Türkiye'de surface yok) ve tatile girmem ile birlikte daha fazla dayanamayarak xbox almistim haziranin 13'unde falan, ama hala surface pro almadigim icin uzgunum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence fazla karamsarsınız. Microsoft win8.1 icin minor guncelleme olacak demişti. Ve minor bir guncelleme icin cok fazla yenilik ve geliştirme iceren bir guncelleme yayinlandi. Win8.1'in gwtirdigi yeniliklerin tam listesine ulaşabilirsiniz. Wp8.1 icinse Major guncelleme olacak denmişti. Minor guncellemesi boyle olan bir firmanin major guncellemesi nasil olacak merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:eller: avuçlarımız aşındı abi be. :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Abi o sitenin Türkçe'si yok mu yahu en alttan Türkiye yaptım ama hala ingilizce gösterdi

PureFood

PureFood

Üye
Abi valla şu yazdıkların olmasa ne yaparız :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi o sitenin Türkçe'si yok mu yahu en alttan Türkiye yaptım ama hala ingilizce gösterdi

onların Turkçesinin olacağını zannetmiyorum. Önümüzdeki günlerde Microsoft Türkiye paylaşır büyük ihtimalle. Ama şu bir gerçek MVP'ler CVP'ler en unlu geliştiriciler bile bu kadarını beklemiyordu. Native 3D baskı,Multi monitör dpi scalling,hands free(ön kamerayla cihazı yönetme) ki bu uzun zamandır telefon ve pclere gelmesi beklenen kinect ile ilgili olabilir,start butonu,boot to Desktop sadece bir kaçı.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

onların Turkçesinin olacağını zannetmiyorum. Önümüzdeki günlerde Microsoft Türkiye paylaşır büyük ihtimalle. Ama şu bir gerçek MVP'ler CVP'ler en unlu geliştiriciler bile bu kadarını beklemiyordu. Native 3D baskı,Multi monitör dpi scalling,hands free(ön kamerayla cihazı yönetme) ki bu uzun zamandır telefon ve pclere gelmesi beklenen kinect ile ilgili olabilir,start butonu,boot to Desktop sadece bir kaçı.

Valla abi cahilliğime ver ama tek anladığım ön kamerayla cihazı kontrol etme o zaten samsung s4 de var :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Valla abi cahilliğime ver ama tek anladığım ön kamerayla cihazı kontrol etme o zaten samsung s4 de var :hmmm

sadece cihazı değil cihazda ki uygulamaları da kontrol edebiliyor. Xbox kinect'i biliyorsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın:)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

sadece cihazı değil cihazda ki uygulamaları da kontrol edebiliyor. Xbox kinect'i biliyorsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın:)

Evet abi şimdi seni daha iyi anladım çok iyi olur :oke: o zaman s4ü söylemedim farzedelim :D

kursat99

kursat99

Üye

Sen bi Kinect i araştır, çok iyi anlarsın. Ayrıca S4 te ön kamerayla cihazı kontrol etmek deveye hendek atlatmaktan daha zor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
veee built keynote day2 başladı. Channel9 MSDN adresi den izleyebilirsiniz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
WWDC 2013 katılımcı sayısı: 5,000

Google I/O 2013 katılımcı sayısı: 5,500

Microsoft Build 2013 katılımcı sayısı: 15,000

nanotex

nanotex

Üye
Bugünki gelecek haberleri sayıyorum: Instagram mağazada. Temple run 2 mağazada. Resmi vine mağazada. Resmi facebook uygulaması ve messenger uygulaması mağazada.
WP 8.1 yayınlandı güncellemeleri kontrol edip indirebilirsiniz. Yenilikler: Bildirim merkezi ve bağlantı yöneticisi eklendi. Batarya performansı max seviyede. Görüntülü konuşma aktif. Radyo aktif. Bildirim ışığı aktif.

Kalp krizi geçirmek serbest, umutlanmak yasak!

- - - Eklendi - - -

WTF???

IVI-Elia

Üye
hani bazı söylemler var ya üzülerek soyluyorum ama. Surface phone çıkma ihtimali var mı en zından yakın zaman için.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o resimdeki wp8.1 yüklü lumia825'lerle yapılmış bir kiosk

darkwaters

Üye
Bugünki gelecek haberleri sayıyorum: Instagram mağazada. Temple run 2 mağazada. Resmi vine mağazada. Resmi facebook uygulaması ve messenger uygulaması mağazada.
WP 8.1 yayınlandı güncellemeleri kontrol edip indirebilirsiniz. Yenilikler: Bildirim merkezi ve bağlantı yöneticisi eklendi. Batarya performansı max seviyede. Görüntülü konuşma aktif. Radyo aktif. Bildirim ışığı aktif.

- - - Eklendi - - -

WTF???

Bütün dünya buna inansa,birlik olsa,hayat bayram olsa..:heyo2::smdance:

sympatico

Üye

- - - Eklendi - - -

WTF???

microsoft bunların hepsini aynı anda verse varya bütün önyargılar yıkılır , ateistler hacca gider , galatasaraylılar bi daha " ama bizim uefa kupamız " var demez , 5 aylık bebekler micasofyt micasofyt diye konusmaya baslar

• Beğen
Tepkiler: nanotex

Üst Alt