ArMaGeDdOn_87
Üye
şu aşamada hem sistem olarak hem mağaza olarak geride,eylül yada ekim de yeni tanıtılcak iPhone modeliyle geçmeyi düşünüyorum ama jolla da yeni bir cihaz tanıtırsa jolla da olabilirŞahsen Programa düşkün olan kişilerden değilim.Whatsapp varmış yokmuş önemli değil onunda alternatif programları var.Wp sevenler geride olsun sizin tabirinizce sizide ios'a alalımda jet hızıyla ay'a çıkın bari
inşallah kısa zamanda kapanır ve çoğu gerekli uygulamada WP için mağazada yerini alırUygulama geliştiricilerin çoğu wp8.1 i bekliyor tahminimce çünkü wp8 çok kapalı Bi sistem bence wp8.1 ile birlikte wp diğer platformla olan uygulama açıklığını kapatacağını düşünüyorum
İnsanlar hep benim malım en iyisidir diye yorum yapıyor . Gözlerini resmen kapatmışlar. Arkadaşlar işin mağaza boyutu zamanla gelişir onun için ms ye kızamam ama şu işletim sistemi neden bu kadar dandik işte ona kızıyorum.inşallah kısa zamanda kapanır ve çoğu gerekli uygulamada WP için mağazada yerini alır
İnsanlar hep benim malım en iyisidir diye yorum yapıyor . Gözlerini resmen kapatmışlar. Arkadaşlar işin mağaza boyutu zamanla gelişir onun için ms ye kızamam ama şu işletim sistemi neden bu kadar dandik işte ona kızıyorum.
EVet ios un ilk çıktığı zamanıda biliyorum. Mobil veri bile kapatılamazdı , bildirim ekranı vs yoktu , uygulama yükleme ios 2 ile geldi vss.IOS'un ilk çıktığı zamanki halini görmediniz. WP yine iyi başladı. Ama bir gerçek var ki o da WP işletim sistemlerin açık olmaması. Bir Linux gibi değil ki ona göre istediğin uygulamayı geliştirebilesin. Ama zamanla olur mu bilemem ama WP alıyorsan ondan Android rahatlığını beklemeyeceksin maalesef.
EVet ios un ilk çıktığı zamanıda biliyorum. Mobil veri bile kapatılamazdı , bildirim ekranı vs yoktu , uygulama yükleme ios 2 ile geldi vss.
Ama şunuda unutmamak gerekir ben taa iosun 7 sene önceki halini düşünüp wp için iyi veya kötü diyemem şuan ki zaman bakarım. Ben tüketiciyim ms benim babamın şirketi değil.
Aynı zamandada wp işletim sistemi 4 yıldır piyasadadır , wp7 ile 2010 yılında çıktı , şuan 2014 yılındayız : )) 2010 yılında wp7 alan adam ile şuan wp8 telefon alan adamın beklentileri arasından fark yok : ))
Evet haklısınız biraz geç gelişiyor wp ancak sonucunda gelişiyor değilmi... Ayrıca bütün mesajlarınızı okudum android wp den akıcı demişsiniz buna cevap vermiyorum bile... sizde htc one yi çok abartıyorsunuz kusura bakmayın da çevremde o kadar one kullanan arkadaşım var ve son olarak bu bi tercih meselesi kimse size silah zoruyla aldırmadı beğenmezseniz gider ios yada android cihaz alırsınız Windows Phone formunda bizim kullandığımız işletim sistemine DANDİK deme hakkınız yok
Sen L625 kullanıyorsun Ben ise L920 kullanıyorum. O kadar para verimiş ben bile bu işletim sistemine senin kadar bağlanmıyorum. Neden üstünüze alınıyorsunuz onuda anlamadım , dandik desem ne olur muhteşem desem ne olur
Ortamı gerecek bir durum yok.
Herkes fikrini söyleyebilmeli ve herkesin fikrine saygı duyulmalı.
Herkesin haklılık payı var bundan emin olabilirsiniz.
Aynı konularda hem fikir olmayabiliriz bu normal.
uçurumun büyüklüğü kişisel ihtiyaç ile ilgili bence. Bana da yeterli mesela mağaza. Hatta yetkim olsun mağaza da aynı şeyi yapan ikinci uygulamaya izin vermez idim. Sonuçta atalarımız ne demişler...eksik çok arada uçurum var
Wp8 de ekranı yavaşça parmağı kaldırmadan kaydırınca yazılarda ve kutularda titreşim oluyor , bende yok diyenin ya gözü iyi görmüyordur yada inkar ediyordur.
WEb tarayıcı , müzik listesi , arayüz , vss çoğu kısımda bu akıcılık sorunu oluyor , işte ben bu yüzden android 4.1 ve sonrası daha akıcı diyorum.Ama bu seferde millet sallıyorsun diyor , ya insanlar kullandığı cihazı tanımıyor yada başka bir sorun var. Akıcılık ve sade arayüz üzerine oynayan bir işletim sisteminin akıcı olmaması ne kadar acı değil mi _?evet, öylelumia 1520 de de var. Ama sadece ara yüzünde var. Oyun, uygulama vs. De bu sorun yok. Bende şikayetçiyim bundan. Ama çokta sıkıntı değil. Olmasa iyi olurdu tabi
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?