Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MCleaner v2.11 Türkçe S60v3/S60v5 Unsigned (Mükemmel program) MaxiCep-By YusufEMRE
güzel kaliteli ve gelişmiş.s60 ın ilk versiyonunda bir program vardı,intelvoice manager mıydı öyle bişi aynı onun gibi bir program.....tebrik ederim yunus kardeş.
yetmişdokuz
Üye
çok teşekkür ederim usta. Mükemmel çalışıyor.
Kanun-man
Üye
Gercekten 10 numara pRogrammş eyv.
neden38
Üye
program sertifika hatası weriyo dostum (n82 de denedim)
ferkan
Üye
ya arkdaşlar bu programı birtürlü sertifikalayamadım lütfen yardım edermisiniz. Nokia E72 cihazım var. LÜTFENNN
Kardeş sitede sertifika sorunları ile alakalı yüzlerce konu var Biraz incelerseniz çözüm bulacaksınız
ferkan
Üye
halletim kardeşim eyw
Zymenn
Üye
Bu yazılımın şu an 1.4.1 versiyonu kurulu mesajlar konusunda ayrıca bir saklama durumu var ama gelen giden kayıtları tutma konusunda galiba ayar yapamadım. Çünkü kayıt tutmuyor. Birde yeni sürüm ve Türkçesini kurayım belki düzelir.
tifati
Üye
Merhaba kardeş emeğin için çok sağol fakat ben N73 kullanıyorum benim telefonda Sertifika sağlayıcınızla görüşün falan dedi olmadı ne yapmalıyım tarihi falan geri mi alayım ?
Merhaba kardeş emeğin için çok sağol fakat ben N73 kullanıyorum benim telefonda Sertifika sağlayıcınızla görüşün falan dedi olmadı ne yapmalıyım tarihi falan geri mi alayım ?
Sertifika sorunlariyla alakali yuzlerce konu var sitede, o konulara bir gozat kardesim.
Yani cihazini h@cklemen lazim N73 h@ck iside dier cihazlara gore cok daha kolaydir zaten
mamo19933
Üye
kardeş ben bunu yükledim telefona açılır gibi oluyo sonra tekrar uygulamalar menüsüne dönüyo 1-2 saniye sürmeden