MCleaner v2.11 Türkçe S60v3/S60v5 Unsigned (Mükemmel program) MaxiCep-By YusufEMRE

Sponsorlu Bağlantılar

bluemai

bluemai

Üye
bu ediz yiğit kardeşin 5800 ına nasıl yüklendi ki uygulama? s60v3 değilmi, yoksa s60v5 e de oluyor mu?

Yusuf_EMRE

Üye
    Konu Sahibi
bu ediz yiğit kardeşin 5800 ına nasıl yüklendi ki uygulama? s60v3 değilmi, yoksa s60v5 e de oluyor mu?

v5 desteğide olabilir Benim test etme şansım olması istersen bir dene kardeş

dearlover

dearlover

Üye
teşekkürler

bluemai

bluemai

Üye
teşekürler.. aynen öyle kardeş istersen başlığı S60V5 ede uygulanabilir şeklinde ilave edebilirsin..
5800 a sertifikaladım oldu

Yusuf_EMRE

Üye
    Konu Sahibi
AlpReis

AlpReis

Üye
Eyvallah

hasman

Üye
güzel kaliteli ve gelişmiş.s60 ın ilk versiyonunda bir program vardı,intelvoice manager mıydı öyle bişi aynı onun gibi bir program.....tebrik ederim yunus kardeş.

yetmişdokuz

Üye
çok teşekkür ederim usta. Mükemmel çalışıyor.

Kanun-man

Kanun-man

Üye
Gercekten 10 numara pRogrammş eyv.

neden38

Üye
program sertifika hatası weriyo dostum (n82 de denedim)

ferkan

Üye
ya arkdaşlar bu programı birtürlü sertifikalayamadım lütfen yardım edermisiniz. Nokia E72 cihazım var. LÜTFENNN

Yusuf_EMRE

Üye
    Konu Sahibi
ya arkdaşlar bu programı birtürlü sertifikalayamadım lütfen yardım edermisiniz. Nokia E72 cihazım var. LÜTFENNN
Kardeş sitede sertifika sorunları ile alakalı yüzlerce konu var Biraz incelerseniz çözüm bulacaksınız

ferkan

Üye
halletim kardeşim eyw

Zymenn

Zymenn

Üye
Bu yazılımın şu an 1.4.1 versiyonu kurulu mesajlar konusunda ayrıca bir saklama durumu var ama gelen giden kayıtları tutma konusunda galiba ayar yapamadım. Çünkü kayıt tutmuyor. Birde yeni sürüm ve Türkçesini kurayım belki düzelir.

tifati

tifati

Üye
Merhaba kardeş emeğin için çok sağol fakat ben N73 kullanıyorum benim telefonda Sertifika sağlayıcınızla görüşün falan dedi olmadı ne yapmalıyım tarihi falan geri mi alayım ?

Yusuf_EMRE

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba kardeş emeğin için çok sağol fakat ben N73 kullanıyorum benim telefonda Sertifika sağlayıcınızla görüşün falan dedi olmadı ne yapmalıyım tarihi falan geri mi alayım ?

Sertifika sorunlariyla alakali yuzlerce konu var sitede, o konulara bir gozat kardesim.
Yani cihazini h@cklemen lazim N73 h@ck iside dier cihazlara gore cok daha kolaydir zaten

mamo19933

Üye
kardeş ben bunu yükledim telefona açılır gibi oluyo sonra tekrar uygulamalar menüsüne dönüyo 1-2 saniye sürmeden

Yusuf_EMRE

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben bunu yükledim telefona açılır gibi oluyo sonra tekrar uygulamalar menüsüne dönüyo 1-2 saniye sürmeden

cihazınızın marka ve modeli nedir?
Programı silip yeniden yükleyip birde o şekilde denermisiniz

balbebek

Üye
program sertifika hatasıı vrıo yuklemıyo. ne yapmam lazım:hmmm

Üst Alt