MCleaner v2.11 Türkçe S60v3/S60v5 Unsigned (Mükemmel program) MaxiCep-By YusufEMRE

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
harika

kopkop_13

Üye
Çok güzel bi program ama bana n97 için olanı gerekiyor eğer varsa çok makbule geçicek

henes_42

henes_42

Üye
Siz uygulamaları verin, Türkçe oluyorsa biz yapalım.

üzüldüm, altı üstü sadece tavsiye edebileceğiniz, kullanışlı bir sis editör program ismi sormuştum, en nihayetinde yaptığımda yine burada paylaşılacaktır. bir program adının cimrilik edilerek söylenmemesi gerçekten üzücü oldu böylesi kaliteli bir site adına????

mtn1223

Üye
selam e71 kullanıcısıyım programı telefona kurmak istediğimde sertifika hatası diyor ve yüklenmiyor bunun sebebi nedir acaba acil olarak yardımınızı bekliyorum iyi çalışmalar

Yusuf_EMRE

Üye
    Konu Sahibi
üzüldüm, altı üstü sadece tavsiye edebileceğiniz, kullanışlı bir sis editör program ismi sormuştum, en nihayetinde yaptığımda yine burada paylaşılacaktır. bir program adının cimrilik edilerek söylenmemesi gerçekten üzücü oldu böylesi kaliteli bir site adına????

Alperim güzel kardeşim cimrilikten değil, herkes öğrensin herkes paylaşsın isteriz biz. Arkadaş belkide seni düşündüğünden söylemiş onu.
Yani çeviri işi bazen tahmin ettiğimizden daha zor olabiliyor,sadece programların isimleriyse sorun Ben sana söyliyeyim. Smartsis ile parçalama paketleme yapacaksın zntx ilede edit işini.
Haydi kolay gelsin Aramıza bekleriz:))

--------------- Ekleme ---------------

selam e71 kullanıcısıyım programı telefona kurmak istediğimde sertifika hatası diyor ve yüklenmiyor bunun sebebi nedir acaba acil olarak yardımınızı bekliyorum iyi çalışmalar

Sağol.
Bende E71 kullanıcısıyım ve ekran görüntüleride E71'den, Cihazını ha.c.k.lemen lazım dostum. Veya programı imzalaman.
Haydi kolay gelsin:)

henes_42

henes_42

Üye
YusufEMRE™;2427367' Alıntı:
Alperim güzel kardeşim cimrilikten değil, herkes öğrensin herkes paylaşsın isteriz biz. Arkadaş belkide seni düşündüğünden söylemiş onu.
Yani çeviri işi bazen tahmin ettiğimizden daha zor olabiliyor,sadece programların isimleriyse sorun Ben sana söyliyeyim. Smartsis ile parçalama paketleme yapacaksın zntx ilede edit işini.
Haydi kolay gelsin Aramıza bekleriz:))

--------------- Ekleme ---------------

ismine kurban be Yusuf Emre kardeş, işte bu, teşekkür ederim, gerçekten sağol,

teomaniaa

teomaniaa

Üye
Helal olsun mehmet abi ben çok uğraştım yapamamıştım hemen indireyim :oke:

deangrace

Üye
güzel program emeği geçen herkesin ellerine sağlık

cyberboogey

cyberboogey

Üye
emeğine sağlık

Yusuf_EMRE

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar. Güle güle kullanın

noqturno

Üye
hocam teşekkürler çok iyi bir program. özellikle şifreli giriş çok iyi olmuş. engellediklerimi sadece ben görebiliyorum. diğer black list programlarında bu yoktu. Emeğine sağlık

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
eLine sağLık Mehmet Kardeş :oke:

cepola

Üye
Program harika. Eopcware denedim once onda cagrı geliyor 1 sn ekranda kaldıktan sonra engelleniyordu artı mesajı da engellemiyordu. BU program ise ekrana herhangi bir arama ibaresi gelmeden onluyo aynı sekilde mesajıda. Sadece ekran ısıgı yanıyor. O kadar da olur. Tam aradıgım ozellikte bir program klavyeniz dert gormesin. Tel : 6720 Clasic

boraman27

Üye
sertifika hatası veriyor kardeş e 71 de..

misyon

Üye
Merhaba Safranboludan sevgiler ilk önce MCleaner v2.11 Türkçe S60v3 Unsigned i E63 yükliyemiyorum signed olarak yapma olasılığınız varmı acaba. şimdiden teşekkürler
Meltem Ela

Yusuf_EMRE

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Safranboludan sevgiler ilk önce MCleaner v2.11 Türkçe S60v3 Unsigned i E63 yükliyemiyorum signed olarak yapma olasılığınız varmı acaba. şimdiden teşekkürler
Meltem Ela

Biz teşekkür ederiz ama öyle bir şansımız yok ne yazıkki:(
En iyisi siz cihazı hac.k yapın toptan çözüm olsun Bütün uygulamaları sorunsuz yüklersiniz o zaman..

Üst Alt