MCleaner v2.11 Türkçe S60v3/S60v5 Unsigned (Mükemmel program) MaxiCep-By YusufEMRE

Sponsorlu Bağlantılar

furkan5800

furkan5800

Üye
Güzel uygulamaymış teşekkürler...

kenan@doner

kenan@doner

Üye
teşekkürler

koyuncusan

Üye
merhaba
bende 5800 modeli var. yükleyemedik sertfika yok diye hata verdi. öncelikle sertifka olayını nasıl halledebilirim. yardımcı olursanız sevinirim.

storm06

Üye
Arkadaşım ellerine sağlık mutlaka güzeldir program,güzeldir diyorum çünkü signed yapıp telefonuma kurdum.Telefonum Nokia E71,fakat hiç bir fonksiyonu çalışmıyor,pardon şifreli giriş yapması haricinde bir fonksiyonu çalışmıyor.Gizlilik bölümüne numaralar atadım test amaçlı aramalarıda mesajlarıda direk gösteriyor,işlem kaydında bile gizlemiyor,ayrıca işlem kaydından tek numara silme olayını beğendim fakat ondada sadece aramaları gösteriyor mesaj iletişim bilgilerini göstermiyor dolayısıyla mesaj işlem kaydı numarasını da silemiyoruz..Black list olayınıda yaptım ondada değişen bişey yok arama geldiğinde direk çalıyor?
Anlamadım hiç birşey,programlara yabancı olmamama rağmen çözemedim.
kullanımını detaylı bi şekilde yazarsanız biz mi hata yapıyoruz anlamış oluruz.

İlginize şimdiden teşekkürler..

kirdar20

Üye
tesekkurler..

*exalance*

*exalance*

Üye
Sertifika hatası diyo bu kanka :)

----------Eklendi @ 08:37:52 ---------- Yazıldı @ 08:37:20 ----------

n 73 te :)

Wild Style

Wild Style

Üye
Sertifika hatası aldım :(

kml80

kml80

Üye
sağol çok işime yaradı ellerinize sağlık:oke:

----------Eklendi @ 13:53:32 ---------- Yazıldı @ 13:51:30 ----------

Sertifika hatası aldım :(
opda da sertifikalayabilirsin bende hata aldım sertifikalayıp çalıstırdım zaten unsigned yazıyor bu siteden sertifikalayabilirsin iyi forumlar

1234567777

Üye
supersın

frostfoxx

Üye
Bu uygulamanın menüdeki adını nasıl değiştirebiliriz ya da çalırken menüde görünmemesini nasıl yaparız?

kurban.nabruk

Üye
Mükemmel bir proğram bu tek hatla tam çapkınlık işi ellerine sağlık :aha:

berk bilgin

berk bilgin

Üye
Teşekkür

vincente

vincente

Üye
arkadaşım program 2.11 değil 2.01

ayrıca fonksiyonların hiçbiri çalışmıyo maşallah arayan arayana sabahtan beri menüde denemediğim şey kalmadı bi çağrıyı bile engelleyemedik kara liste hikaye yani

sen fazlasını biliyorsan millet feryad ediyo anlatta anlayalım lütfen

gezgin1881

gezgin1881

Üye
arkadaşım program 2.11 değil 2.01

ayrıca fonksiyonların hiçbiri çalışmıyo maşallah arayan arayana sabahtan beri menüde denemediğim şey kalmadı bi çağrıyı bile engelleyemedik kara liste hikaye yani

sen fazlasını biliyorsan millet feryad ediyo anlatta anlayalım lütfen

kurduktan sonra teli kapatıp acmak yeter ;)

ixmen66

ixmen66

Üye
Eline sağlık kardeşim n numara olmuş

BAYBARS.

Üye
Bendeki 2.1.3 versiyonu..Kesinlikle işe yarıyor..Umarım önceki versiyon gibi bir zaman sonra çalışmamazlık yapmaz..

06volkan325

Üye
merhaba e72 de kullanabilirmiyim

BUCAKLI

Üye
Eline sağlık kardeşim çok güzel çalışma inş çalışır başarilarının devamını dilerim

merveyqc55

Üye
Slm ya bn yeniym sitenizde telefonum samsun gts 3653 jar ve jad destekli oyunlari yüklüym ama desteklenmen içerik diyo yardmınıza ihtiyacm war admin ltfn yardm

----------Eklendi @ 20:29:01 ---------- Yazıldı @ 20:28:15 ----------

Slm ya bn yeniym sitenizde telefonum samsun gts 3653 jar ve jad destekli oyunlari yüklüym ama desteklenmeyen içerik diyo yardmınıza ihtiyacm war admin ltfn yardm

----------Eklendi @ 20:31:20 ---------- Yazıldı @ 20:29:01 ----------

Samsung gts 3653

Üst Alt