MaxiVision / 1. MaxiCep Profil Müzikleri Yarışması [SONUÇLAR / HEDİYELER]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benden ona,ondan ona biraz daha ertelenseydi koparırdık bişeyler
Şaka bi yana,katılanlara teşekkür ediyorum.Güzel bir yarışma oldu
İlk 7de 4 tane yönetici var doğal olarak böyle oldu
Teşekkürler Semih...

Mehmet

Emekli Yönetici
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler kazananlari tebrik ederim böyle güzel yarışmaların daha sık yapılması dileğiyle Teşekkürler Ata

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mehmetce38™;1974478' Alıntı:
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler kazananlari tebrik ederim böyle güzel yarışmaların daha sık yapılması dileğiyle Teşekkürler Ata
Böyle güzel yorumları okumak gururlandırıyor
Teşekkürler

melek hasan ve 1. olan enesimi tebrik ederim iyi günlerde kullanın arkadaşlar mümin senide tebrik ederim kardeşim

ata çok güzel bir yarışma oldu organizasyonda iyiydi seni tebrik ederim.une belle histoire

teşekkür ederim halitcim önemli olan yarışmaktı çalışmayan müzik profilimle sonuncu olmam kadar doğal bişey yok herkesin müzik zevki farklı tabi siteninde ortalama müzik zevkini görmüş olduk böylece (bunu adil bir oylama yapıldığını düşünerek söylüyorum tabikide) ama en azından bir kişi bile merak edip parça ismini araştırıp dinlememiş ki 1 oy bile alamamışım yoksa oy almayacak bir parça değildi bu müzikten anlayana tabi

haltie

Üye

kardeşim katılıyorum sana ama belli olmuyor işte onu seni eleştirmek için koymadım yanlış anlama sen biliyosun beni az biraz almaması şaşırttı beni.benimde koyduğum parça hayatımın parçası dedim ama 30 puan aldı herkesim müzik zevki farklı oluyor.

yok be kardeşim yanlış anlar mıyım hiç o nasıl laf

Catty

Emekli Yönetici
Tebrikler Herkese

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Şu işe bak yaa
Devir dairesine döndü yarışma

Bana Devrettiğiniz İçin Teşekkür Ederim
Fakat Bendekınıde Enes'e Devredelım ..

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
™ мγdяєaм;1975150' Alıntı:
Bana Devrettiğiniz İçin Teşekkür Ederim
Fakat Bendekınıde Enes'e Devredelım ..

Saçmalama leynn
Devrede devrede birinci yaptınız zaten hak etmediğim halde ...

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Saçmalama leynn
Devrede devrede birinci yaptınız zaten hak etmediğim halde ...
Birinci yapmadık birinci Negative
Sadece ödülü devrettik, yöneticiler olarak almadığımız için
™ мγdяєaм;1975169' Alıntı:
Olsun Atacım İstemiyorum
Ben Haberın Olsun ..
Bir üye ödülü almaz ise ödül ondan sonraki kişiye devrolur.

İntifada adlı üyemiz 20 kontör kazanmıştır.
Eğer o da verdiğimiz hediyeyi elinin tersiyle itmek gibi bir hakarette bulunursa hediye bir sonraki üyeye devrolunacaktır.
Bu yarışmada MaxiCep tarafından verilen ödüle saygısızlık yapmayacak, onu gururla kabul edecek pek çok üye olduğu kanaatindeyim. O yüzden 40 kişiden elbet ödülü kabul edenler olacaktır.
Saygılarımla.

Ben daha yeni gördüm bu konuyu

tragedie

Emekli Yönetici
Ata teşekkür ederim ben Kabul ediyorum Zaten bunu kabul etmesem yarışmaya Katılmazdım katılan ve yarışan bütün arkadaşlara teşekkürler

anan burda değil yavrum yanlış yerde arıyosun

--------------- Ekleme ---------------

Biri beni tutsun aklıma kötü kötü şeyler geliyor Muzurluğum üzerimde bu günlerde

ouSahin

Üye
anan burda değil yavrum yanlış yerde arıyosun

Öncelikle bu güzel yarışma için herkeze teşekkür ederim ... tabikide önemli olan eglenmek güzel bir yarışma geçirmekti .. kimsenin kontür yada derece almak için yarıştıgını sanmıyorum

Dereceyi giren arkadaşları tebrik ederim bana oy veren arkadaşlarada ayrı bir teşekkür etmek lazım ben bu kadar puan beklemiyordum

Yeni bir yarışma olursa bana haber verin lütfen hep yarışma bittiği zaman farkediyorum bende 1 yarışmaya katılmak istiyorum biriniz bana haber verirseniz sevinirim.Siteye 1.5 yıldır üyeyim bir türlü yarışmaları denk getiremiyorum

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Daha aktif olmanızı tavsiye ederim

Daha aktif olmanızı tavsiye ederim

haklısın zaten siteye daha yeni yeni aktif olmaya başladım. ilk defa bu ay paylaşım yaptım.Okul sebebiyle aktif olamıyordum ama artık önümde aktif olmak için yeterince zaman var elimden geleni yapacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...