Vayyy izlendiğimi bilmiyordum henrybenzema1410 
evet arkadaşlar bu aralar az da olsa internete girebiliyorum ama önümüzdeki günlerde daha çok vakit ayırma şansım olacak o zaman sizin için güzel şeyler yapmaya devam edeceğim inş. Ayrılma sebeblerim çoktu aslında askerlik iş ve evlilik üst üste gelince bayağı bi ayrı kaldık ama inş. telafi edeceğim

Evet maxicep ilk kurulduğu zamanlarda oldukca çok çalıştık 1 numara olacağını bildiğimiz için elimizden gelenin en iyisini yaptık ve hiçbir zaman aklımıza 2. olmak gibi en ufak bir düşünce gelmedi bu sebebden dolayı şuanda maxicep siz değerli arkadaşlarımızın da katkılarıyla 1 numara
Yöneticilik yaptığım zamanlarda da yapmadığım zamanlardada çok konuşan birisi değildim ben genelde işin mutfak kısmında çalışır sizlere gekerli program oyun ve bunların gerekli -larını bulurdum yada bir programın nasıl çalıştığını dair resimli anlatımlarını hazırlardım bu yüzden beni tanıyan az kişi vardır ama ben hepinizi tanır ve çok severdim ve şimdi yeni gelen arkadaşlarıda tanıyıp sevmeye devam edecem çünkü bu iş sevgisiz olmuyor.
Ayrıca ahmet arkadaşıma çok teşekkür ederim bu güzel konuyu açtığı için
Herkez kendine iyi davransın çünkü bunu hak ediyorsunuz...
Saygılarımla
CURUNAN