Maxicepten Kimler Geldi Kimler Geçti..? (nostalji)

Sponsorlu Bağlantılar

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
ben çoğunu tanıyamadım!!!

Ama geri gelirlerse hepsiniyle tanışırız!!!

Biz arkadaşız yaw!!!

Küslük olmaz!!!

Belki işleri vardır!!

Hep ii tarafında bakalım!!

mAd_girL

mAd_girL

Üye
amacım kesinlikle ortalıgı karıştırmak yada kavga cıkarmak değil ama bazı arkadaşların ayrılmasına neden olanlar biraz düşünsün..

hidayet

hidayet

Üye
listedekilerin hepsini hemen hemen hatırlıyorum ne günlerdi bee

yitik savaşçı

Üye
<span style="color:#000000">s</span><span style="color:#666666">l</span><span style="color:#999999">a</span><span style="color:#C0C0C0">y</span><span style="color:#CCCCCC">e</span><span style="color:#FFFFFF">r</span> geri gelsin&#33;

mAd_girL

mAd_girL

Üye
<div class='quotetop'>(yitik oyun &#064; May 5 2006, 06&#58;02 PM) [post=328837]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<span style="color:#000000">s</span><span style="color:#666666">l</span><span style="color:#999999">a</span><span style="color:#C0C0C0">y</span><span style="color:#CCCCCC">e</span><span style="color:#FFFFFF">r</span> geri gelsin&#33;
[/b][/quote]
bencede hem o hemde digerleride dönsün

hasisa

hasisa

Üye
benim asıl merak ettiğim konu maxicep&#39;in genel üye sayısı,ve foruma devamlı giren kişilerin sayısı

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Vay be sabah 6-7lere kadar beraber geçirirdik günlerimizi o zamanlar başka idi tabi ama ne yapalım gel deyince de gelmiyorlar ki

• Beğen
Tepkiler: ibrahimhalilcay
D3N1Z

D3N1Z

Üye
seboff felan wardı onları da alsaydın onlarda uzun zamandır yoklar aramizda 2 kuzenlerdi ne oldu onlara

VoLo

VoLo

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; May 5 2006, 10&#58;03 AM) [post=328566]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Asl&#305;nda ayr&#305;lmam&#305;z için geçerli bir neden olmad&#305;kça nickinizi tamamen iptal etmek do&#287;ru olmaz kan&#305;s&#305;nday&#305;m.Her zaman buralardan bilgi ve belge almak durumunda kalabiliriz.En az&#305;ndan bir merhaba için dahi olsa girmekte fayda vard&#305;r. Her ortamda oldu&#287;u gibi tabii ki 50 bin insan&#305;n içinde iolumlu insanlar oldu&#287;u kadar olumsuz tav&#305;rlar sergileyen arkada&#351;lar&#305;m&#305;z da olacak ama biz iyi olursak herkes iyi olur Birbirimize daha anlay&#305;&#351;l&#305; olursak san&#305;r&#305;m birçok olumsuz görünen konulardan s&#305;yr&#305;lm&#305;&#351; oluruz.Sayg&#305;lar...
[/b][/quote]

necmettin abi gerçekten çok do&#287;ru bi noktaya de&#287;inmi&#351;sin.tebrikler

ahmet seni de ayr&#305;ca tebrik ediyorum.böyle bi konu açt&#305;&#287;&#305;n için.listedeki arkada&#351;lardan bi k&#305;sm&#305;n&#305; tan&#305;yorum.ama sitede az yada çok eme&#287;i geçen arkada&#351;lar&#305;n geri dönmesini isterim.ahmet tekrar te&#351;ekkürler

jöly

Üye
çok güzel bir çalışma olmuş van hoijdonk teşekkürler

DefectoR: Murat abi 2 senedir tanıdığım birisi. Maxiden ayrılalı 2 ay oldu ama son zamanlarda hiçbir şekilde gözükmüyor.

murat&#39;ın necmettin abi&#39;nin de dediği gibi işleri bu ara çok yoğun o yüzden msne bile çok az giriyor

şu an vatani görevini yapan RİDDİCK(cihan) da Allahın izniyle 16 mayıs da terhis oluyor daha sık görebileceğiz kendini maxide

Kimyage

Üye
Ben geldim ... Hala hatırlanmakta güzel

darkred

darkred

Üye
<div class='quotetop'>(Kimyager &#064; May 6 2006, 02&#58;52 AM) [post=329191]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ben geldim ... Hala hatırlanmakta güzel
[/b][/quote]
hoşgeldiinnnn inşallah bi daha ayrılmazsın

iceboy

iceboy

Üye
<div class='quotetop'>(mAd_girL &#064; May 5 2006, 03&#58;16 PM) [post=328808]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
amacım kesinlikle ortalıgı karıştırmak yada kavga cıkarmak değil ama bazı arkadaşların ayrılmasına neden olanlar biraz düşünsün..
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(yitik oyun &#064; May 5 2006, 04&#58;02 PM) [post=328837]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Katiliyorum. Slayer ile konusmuslugum yok kisisel olarak ama buradaki paylasimi yorumlari cok etkileyiciydi. Yorumlarina zaten hastaydim... Ayrildigini yeni ogrendim ve sebebine bakinca cok sacma bir sebebten yargilanmis&#33;&#33;&#33;
Bence insan kendi basina sorun yasatmaz. Bir tartisma olmasi icin iki kisi gerekir; atesi yakmak icin kibrite ihtiyac duyuldugu gibi&#33;&#33;&#33; Bu yuzden yargilanacaksa iki taraf yargilanmaliydi ve ceza iki tarafada verilmeliyd aslinda&#33;&#33;&#33;

Hosgeldin Kimager... Surekli burda olman dilegiyle...

ukalaboy

ukalaboy

Üye
bende hatırlıyom yarısını be

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Biz bazı arkadaşlar görürde geri gelir derken bizim bi şekilde sınırsız olarak banladıklarımız gelsin demedik..&#33; Kimyager senin dönüşün imkansız bu siteye bunu sende biliyorsun..

Bizim gönderdiklerimiz veya daha kaba bir tabirle attıklarımız buraya gelemez bu böyle biline.&#33;

Yeni gelmiş ayakları yapma bize senin burda olduğunu zaten biliyorum (başka bi nickle)...

denizhan
merco

Güle Güle..

Not:Kimlerin 1 den çok nick i var kim kimdir biliniyor ancak ortamı bozduklarında müdahale ediliyor bunun herkes tarafından bilinmesinde fayda olduğunu düşünerek buraya not düşüyorum.Teşekkürler...

gknky

gknky

Üye
acaba bende günün birinde maxicep ten ayrılırsam benim arkamdan nasıl dersiniz merak ettim ???

swedeniz

swedeniz

Üye
<div class='quotetop'>(gknky &#064; May 6 2006, 11&#58;15 AM) [post=329334]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
acaba bende günün birinde maxicep ten ayrılırsam benim arkamdan nasıl dersiniz merak ettim ???
[/b][/quote]
denemekte fayda var direk ban

gknky

gknky

Üye
bu espriyi beğendim

Caine

Caine

Üye
mayday okulda, midnight buyuk ihtimalle evlendi veya bana bir ara dediği gibi afrikaya gitti,slayer arada msnde vs... eski ortam güzeldii, nostalji yerinde olmuşş. bir ara kendimide listede zannettim
elelrine sağlık van hoijdonk

Ozan

Ozan

Admin
Çok güzel bir uraş olmuş, listedeki herkese geçmiş için teşekkür.