Maxicepten Kimler Geldi Kimler Geçti..? (nostalji)

Sponsorlu Bağlantılar

turgay89

turgay89

Üye
arkadaslar slayer neden ayrıldı siteden ?? sitede emegi olan sozu gecen ve paylasımcı bir arkadastı bana gore. uyarı aldı demissiniz. acaba ne uyarısı aldı??

emreakcali

emreakcali

Üye
ya o isimlerin cognu bende hatirladim coguyla karsilikli yazismisizdir
demek o adamlar yok artik ha üzüldüm vallaha

iceboy

iceboy

Üye
Ya bence konu disinda olan tum mesajlar silinsin arkadaslar!!!

Anlami cok guzel olan konu, tum anlamini yitirdi! Nostalji bolumu, tartisma bolumune dondu!!!

Birakalim bizleri cocuk olarak cagiran (ki burda 40 yaslarinda insanlar var) kisi ne dusunurse dusunsun ama mesajlari burada yer almasin! Yani ortalikta bir tartisma mekani olmasin!!! Cunku boyle olunca sevinen karsi taraf oluyor...
"Mesaji sileceginize eminim" gibisinden bloflere karnimizin tok oldugunu gosterelim bu ve bunun gibilere...

Konunun eski niteligini almasi dilegiyle....

<span style="color:#3333FF">KONUYLA ALAKASI OLMAYAN SÖZLER ÇIKARILMIŞ OLUP KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR... </span>

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Ah eski günler ahh..&#33;&#33;

2005&#39;in İlk Ayları Süperdi

Şimdi Kötü Demiyorum,Sadece O Günleri Hatırlıyorum Ve Bir 70 Lik Açıyorum..&#33;&#33;

perfectlover

Üye
Bu arkadaşların bir kısmını hatırlıyorum ama tamamamını hatırlamama maalesef üyelik başlangıç tarihim yetişmiyor. Ama tanıyanların anlattıkları onlar hakkında da fikir sahibi olmama yetiyor. Hakikaten kimler gelmiş, kimler geçmiş.

SANCAR

SANCAR

Üye
ben de siteden ayrilali uzun zaman oldu yine de arada bir bakiyordum
hatirlanmak isterdim

a21a

a21a

Emekli Yönetici
seriFburak; eşimin yeğeni, dersleri yoğun olduğundan internete giremiyor..
İbrahimcay; komşumun oğlu.. dersleri nedeni ile o da internet mağduru...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(SANCAR &#064; May 11 2006, 05&#58;51 PM) [post=332553]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben de siteden ayrilali uzun zaman oldu yine de arada bir bakiyordum
hatirlanmak isterdim
[/b][/quote]

Daha çok son giriş tarihlerine ve son mesajlarına baktım o yüzden seni yazmadım..

seriFBurak

seriFBurak

Üye
vayy hatırlanmak güzel bişi beeee

Shadowman07

Shadowman07

Üye
kimler geldi geçti ama dostluk bozulmadı..

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
bizde beraberlik olduktan sonra biri gider biri gelir

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
e.m.r.e.c.i.x &#39;&#39; Gelen Gideni Aratır&#39;&#39;

Bu zihniyetle düşünen kişiler hep kaybetmiştir..&#33; 1&#39;i gider 5&#39;i Gelir,Gelen 5&#39;li 1&#39;i Kadar Olamaz...&#33;&#33;

Umarım Anlıyorsundur..Aramıza yeni katılmışsın,eskileri tanımıyorsun,onlar gittiler,başkaları

geldi,gelenler kötümü hayır asla kötü değil ama bana göre onlar kadar değil..&#33;

darkred

darkred

Üye
<div class='quotetop'>(cepix &#064; May 11 2006, 10&#58;19 PM) [post=332752]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
e.m.r.e.c.i.x &#39;&#39; Gelen Gideni Aratır&#39;&#39;

Bu zihniyetle düşünen kişiler hep kaybetmiştir..&#33; 1&#39;i gider 5&#39;i Gelir,Gelen 5&#39;li 1&#39;i Kadar Olamaz...&#33;&#33;

Umarım Anlıyorsundur..Aramıza yeni katılmışsın,eskileri tanımıyorsun,onlar gittiler,başkaları

geldi,gelenler kötümü hayır asla kötü değil ama bana göre onlar kadar değil..&#33;
[/b][/quote]

kardeşim döktürmüş yine helal olsun valla.bende aynen böyle düşünüyorum

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Sağol Kardesim

TonyukuK

TonyukuK

Üye
Slm millet.. Hatrlanmak beni gururlandrdı..Arada bi uğruyorum siteye we admn weya nick&#39;imin geçtiği konuları görünce gerçekten duygulanıorm.. Beni sewendende sewmeyendende Allah(C.C) razı olsun.. Sağlıcakla kalın kardeşlerim.. Arada bi uğrycam, söz weriorm.. Kendinize ii bakın, birbirinize ii dawranın.. Saygılarımla.. "Emekli Binbaşı TonyukuK"

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Sende kendine iyi bak...&#33;

Bizler sizleri unutmayız

barabelli

barabelli

Üye
bıraz hortlatmıs gıbı olsamda bu konuyu olsun bu nostaljı hortlasın

uzun zamandır bende gırmıodum ılk sayfada kı uyeler benım aktıf oldugum zamanların uyesı bakınca ıster ınanın ıster ınanmayın gozlerım doldu o zamanlar gerceketen super muhabbetler donerdı bunu 2006 yılında yazmıslar yıl 2008 hala bunu soyleyebılırım

ama bı baktım ufaktan sımdıde nostaljık olmus uyelerı gordum mesela
jöly: ablam burda muhabbetın kralıydı bız msndede devam ettık gercekten hepımızın ablasıydı
cepix:kardesım cok katkılarda bulundu ve super kısılıkte bı ınsandır eskı aktıvıtesı yok gıbı geldı bana uzun zaman sonra
mobiloyun:kafası attı sıteden ayrıldı sonra yenı uyelık aldı yıne aktıf oldu belkı suanda aramızda baska nıckle aktıf
gknky:hala aramızda olsada eskı aktıvıtesı yok ama hala katkıda bulunmakta
barabelli(ben): oda bırzamanlar hergun gırerdı ama okul ve yasam tarzından bıraz azaldı :d

daha nıce ısımler vardırda suanda aklıma gelmıyor gordukce aklıma gelıyor

varsa bu mesajımı okuyan eskılerden arkdaslar hatırlıyorlarsa eklesınler postlara nostaljı yapalım

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu konunun ilk sayfasında mesaj yazanlara bakınca onlardan sadece Hasan (Chavrash) ve ben burdayız.

Başke ne denebilir ki? ;)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
Umarım ben de o listede olmam .. Güzel çalışma

çok duygulandım ya :(
gözlerim dolu dolu oldu bir anda... hey gidi eski günler...

bir de şu yukarıdaki mesajı okuyunca (ilk sayfada) hakkaten derin bir offffffff çekesi geliyor insanın :agla:agla:agla

enigma

enigma

Üye
geçmişte gerçekten çok bilgili ve gerçekten ilgili arkadaşlar vardı hiçbir konu mesajsız kalmaz ve herderde deva vardı. şimdi ise elimizdeki yarım yamalak bilgiyle bişeyler yapmaya çalışıyoruz. umarım eski ortamı tekrar aramayacağımız günler geri gelir. buarada bende kayıplara kaybolsam bi soran olurmu acaba :D