vefalı admın:)
-->SEİDS Üye bende gidecem birgün.sonyericsson u satin alacam.geri gelcem.simdi bana diolar sony babanin mi die.o zaman sony benim dicem
bende gidecem birgün.sonyericsson u satin alacam.geri gelcem.simdi bana diolar sony babanin mi die.o zaman sony benim dicem
Marchegiani Üye SONSONY' Alıntı: bende gidecem birgün.sonyericsson u satin alacam.geri gelcem.simdi bana diolar sony babanin mi die.o zaman sony benim dicem Genişletmek için tıkla ... Merak etme, sen yazılmazsın.
SONSONY' Alıntı: bende gidecem birgün.sonyericsson u satin alacam.geri gelcem.simdi bana diolar sony babanin mi die.o zaman sony benim dicem Genişletmek için tıkla ... Merak etme, sen yazılmazsın.
Ozan Admin TuRkiShCowboy' Alıntı: Biz de geldik geçeceğiz ... Genişletmek için tıkla ... Üyenin geçmeyeni kabulümüzdür
TuRkiShCowboy' Alıntı: Biz de geldik geçeceğiz ... Genişletmek için tıkla ... Üyenin geçmeyeni kabulümüzdür
Catty Emekli Yönetici Negative' Alıntı: Üyenin geçmeyeni kabulümüzdür Genişletmek için tıkla ... Ya geçerse , ya geçerse , ya geçerde sizi unutursa
Negative' Alıntı: Üyenin geçmeyeni kabulümüzdür Genişletmek için tıkla ... Ya geçerse , ya geçerse , ya geçerde sizi unutursa
Ozan Admin Catty' Alıntı: Ya geçerse , ya geçerse , ya geçerde sizi unutursa Genişletmek için tıkla ... E o zaman avatar altı yazına bakalım senin
Catty' Alıntı: Ya geçerse , ya geçerse , ya geçerde sizi unutursa Genişletmek için tıkla ... E o zaman avatar altı yazına bakalım senin
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Negative' Alıntı: Üyenin geçmeyeni kabulümüzdür Genişletmek için tıkla ... Tamam geçmeyiz öyleyse Burası nasıl bırakılabilir ki
Negative' Alıntı: Üyenin geçmeyeni kabulümüzdür Genişletmek için tıkla ... Tamam geçmeyiz öyleyse Burası nasıl bırakılabilir ki
Catty Emekli Yönetici Negative' Alıntı: E o zaman avatar altı yazına bakalım senin Genişletmek için tıkla ... Şaka yapıyom şaka
Negative' Alıntı: E o zaman avatar altı yazına bakalım senin Genişletmek için tıkla ... Şaka yapıyom şaka
Marchegiani Üye Burası bırakılmaz bir yer, girebilmek için Güvenli Mod'da girip şifreyi kırdım. (Bilgisayar yasaklı da bu aralar.. )
Burası bırakılmaz bir yer, girebilmek için Güvenli Mod'da girip şifreyi kırdım. (Bilgisayar yasaklı da bu aralar.. )
ALpeRenBuGRa Üye Olmaz olur mu? tofy ve jöly vardı. Unutulmaz bayan üyeler olarak. --------------- Ekleme --------------- Benim toprağım fanatik fbli mad_girl'i de unutmamak lazım.
Olmaz olur mu? tofy ve jöly vardı. Unutulmaz bayan üyeler olarak. --------------- Ekleme --------------- Benim toprağım fanatik fbli mad_girl'i de unutmamak lazım.
ChavRash Emekli Yönetici O zamanlar %80 mobil teknoloji ağırlıklı olduğundan sitede bayan üye yoktu.. Varsa da biz bilmiyoruz. Alperen abi onlar 2007 kuşağı değil mi?
O zamanlar %80 mobil teknoloji ağırlıklı olduğundan sitede bayan üye yoktu.. Varsa da biz bilmiyoruz. Alperen abi onlar 2007 kuşağı değil mi?
elive Emekli Yönetici çok güzel bir nostalji.. tanımamıza rağmen güzel derlenmiş bir konu.. artık maxicep ailesi diyebiliriz..
çok güzel bir nostalji.. tanımamıza rağmen güzel derlenmiş bir konu.. artık maxicep ailesi diyebiliriz..
ouSahin Üye oo alperen abi sen burdamısın geçerken bir bakim dedim seni gördüm yorum yazim dedim iyisindir umarım
oo alperen abi sen burdamısın geçerken bir bakim dedim seni gördüm yorum yazim dedim iyisindir umarım