Maxicepten Kimler Geldi Kimler Geçti..? (nostalji)

Sponsorlu Bağlantılar

Nazy

Nazy

Üye
geçmişte gerçekten çok bilgili ve gerçekten ilgili arkadaşlar vardı hiçbir konu mesajsız kalmaz ve herderde deva vardı. şimdi ise elimizdeki yarım yamalak bilgiyle bişeyler yapmaya çalışıyoruz. umarım eski ortamı tekrar aramayacağımız günler geri gelir. buarada bende kayıplara kaybolsam bi soran olurmu acaba :D

Maxicep O günlere Göre Şuan Daha İyi bir konumda Üye sayısını baz alırsak.
van_hoijdonk biri gider biri gelir
Tabi bazı abilerimizi tekrar armızda görmek mutlu ederdi ama
onlar gitti diye maxicep kesinlikle performans kaybı yaşamadı.

enigma

enigma

Üye
ne biliyim, sanki eskiler daha bi bilgeydi sanırım. kendimi maxicepteyken kvk teknik servisinde gibi hissediyordum. benim için sayının önemi yok.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
bıraz hortlatmıs gıbı olsamda bu konuyu olsun bu nostaljı hortlasın

uzun zamandır bende gırmıodum ılk sayfada kı uyeler benım aktıf oldugum zamanların uyesı bakınca ıster ınanın ıster ınanmayın gozlerım doldu o zamanlar gerceketen super muhabbetler donerdı bunu 2006 yılında yazmıslar yıl 2008 hala bunu soyleyebılırım

ama bı baktım ufaktan sımdıde nostaljık olmus uyelerı gordum mesela
jöly: ablam burda muhabbetın kralıydı bız msndede devam ettık gercekten hepımızın ablasıydı
cepix:kardesım cok katkılarda bulundu ve super kısılıkte bı ınsandır eskı aktıvıtesı yok gıbı geldı bana uzun zaman sonra
mobiloyun:kafası attı sıteden ayrıldı sonra yenı uyelık aldı yıne aktıf oldu belkı suanda aramızda baska nıckle aktıf
gknky:hala aramızda olsada eskı aktıvıtesı yok ama hala katkıda bulunmakta
barabelli(ben): oda bırzamanlar hergun gırerdı ama okul ve yasam tarzından bıraz azaldı :d

daha nıce ısımler vardırda suanda aklıma gelmıyor gordukce aklıma gelıyor

varsa bu mesajımı okuyan eskılerden arkdaslar hatırlıyorlarsa eklesınler postlara nostaljı yapalım

:oke: Ben vakit buldukça bakıyorum...

Nasılsınız maxicep

dreamboys69

dreamboys69

Üye
maxicep'e giren çıkamıyor,belkide hayat şartları yüzünden gidenler gelenler oluyor...ama maxicep hergün gelişip büyümeye devam ediyor...

CanceR

CanceR

Üye
diğer bir çok cep sitesinden en iyisi burası sadece muhabbet eksik biraz muhabbet var ama yönetici kesimi kendi aralarıdan yane :D

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Eee Kimbilir Daha Kimler Gelip Kimler Geçecek....

Ozan

Ozan

Admin
diğer bir çok cep sitesinden en iyisi burası sadece muhabbet eksik biraz muhabbet var ama yönetici kesimi kendi aralarıdan yane :D
Kesinlikle yöneticiler arasında bir gruplasma yok.
Sadece aynı kategorilerde çok aktif olan yöneticiler, öyle görünüyor olabilir.

elmyra

Üye

kesinlikle katılmıyorum sen muhabbete girdinde sen cekil mi dediler yada sen muhabbete girdin onlar sen yokmuşsun gib mi davrandılar söyle döveyim ben onları :ehe:ehe:ehe:ehe

muhabbetin olmadığınada katılmıyorum hepsi sağolsunlar bizimleler

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Curunan Döndü ! Sıra Diğerlerinde :nargile:

mAd_girL

mAd_girL

Üye
evet umarım dönerler.. :agla:agla özledim ben şahsen!

mservank

mservank

Üye

arzu doğru diyor arkadaşım muhabbet eksik değil sen katılmamışsın .

Ozan

Ozan

Admin
Curunan Döndü ! Sıra Diğerlerinde :nargile:
curunan' ın dönmesi maxicep için sevindirici bir haber gerçekten.
Diğer arkadaslarımızı da zaman içerisinde her zaman bekliyoruz. :oke:

Tabi herkes eğitimini, işini ve özel islerini veya hangi sebepten aramıza katılamıyorsa bitirmeli önce, o yüzden saygı duyuyoruz burada şu an arada olmamamıza da.

marvelboy

marvelboy

Üye
Arkadaşlar uzun zamandır aramızda olmayan arkadaşları derledim ve haklarındaki görüşlerimi belirtmek istedim. Aralarında çok samimi olduğumuz ama sonradan maxicep ailesine bi GİDİYORUM bile demeden ayrılanlara çok üzüldüm. Neyse baya uzun bir konu olacak..

slayer: En son aldığı cezadan sonra siteden ayrıldı. Birdaha girmedi. Sıkı dostlukları varken böyle ufak şeylerden dolayı gitti.

aTTra: Maxicepte yönetime beraber girdiğim isimlerden birisiydi. Hasan abi evlendi ve aramızdan ayrıldı. Ben hala görüşüyorum ama maxicepte yok artık..

crawling: Hemşerim, kankam ve çok sıkı dostumdu. Okul sebebiyle adsl'i kapatınca maxicepten koptu ve sadece telefonla görüşebiliyorum. Yöneticilik yapıyordu ama çok aceleci bi kişiliği vardı..

DefectoR: Murat abi 2 senedir tanıdığım birisi. Maxiden ayrılalı 2 ay oldu ama son zamanlarda hiçbir şekilde gözükmüyor.

seriFBurak: Koyu Fenerli ve sporda çok aktif yararlı bir arkadaşımızdı ama sebebini bilmediğimiz birşeyden ötürü yok..

midnight: İşte buna diyecek söz yok. Bana yarın gece görüşürüz kanka deyip birdaha ne msn'e giren nede maxicepe giren samimi dostum. Seni unuttuğumu düşünmüyorsundur umarım. Ben hala dönmeni bekliyorum. En azından gitmek için bi sebebin olmalıydı be aga böyle kolay pes etmezdi benim dostum..

paratoner: Yazın mizah bölümünde aktif bir arkadaşımızdı artık sesi soluğu çıkmıyor..

TonyukuK: Gizemli kişilik. Yöneticilikte yaptı ama daha sonra ayrıldı aramızdan ve internet ile bağlantısını kopardı.

quitac: Paylaşım deyince ilk akla gelen isim. Maalesef o da yok..

®BiGDeViL®: Fanatik sonyericssoncu erkut hocam. Bildiğim kadarıyla ataması yapıldı ve öğretmen olarak anadoluya gitti..

delimakina35: Aykırı bir arkadaşımızdı ne yapsak ters geliyordu ona..

Eğitimci: Sitede sadece 1 kişinin sözünün geçtiğine inanan ve beni düşman olarak gören birisiydi. Yaptıklarının sonucunda uzaklaştırıldı.

xmen: Fanatik 3230'cu. Ona göre bi ara daha iyi telefon yoktu. Artık aramızda yok.

İbo Bey: Paylaşımcı bir arkadaşımız daha. Öss'yi kazanınca aramızdan ayrılmak zorunda kaldı.

curunan: İlk zamanlarda sitemize çok katkısı olan birisiydi. Ama sonrasında şahsi sebepleri nedeniyle ayrıldı..

_CHiLeKesH_: Aykırı tavırları nedeniyle bazı sebeplerden dolayı uzaklaştırıldı..

serdaronlinenet: Gece 5'lere kadar maxicep meyhanesinde takılırdık ama sonra o da kayboldu gitti..

ibrahimcay1: İzmirli ve yazın aktif bir arkadaşımızdı.

vormound: Okullar açılınca ortalardan kayboldu.

karizma: Habersiz yere biranda ortadan kaybolan bir arkadaşımız daha. Çok iyi mobil sohbetlerimiz olmuştur..

Layblood: Samsunlu bir arkadaştı. Yaklaşık 1 sene önce siteden çıktı ve haber yok.

_aLTaN_: Eskiden aktif bir arkadaşımızdı..

mayday_: Sporda çok tartışırdık son zamanlarda o da yok.

yılmass_: Okul açılınca msn maxicep heryerden elini ayağını çekti.

MobiLe_ManiA: Aramızdaki en eskilerden can kardeşim. Görüşüyoruz ama maxicepe takılmıyor.

tt82: Tarık abi. Daha önce alışverişimiz oldu. En son bir konusunda yardım alamadığı için sinirlendiğni görmüştüm sonrada aramızda görmedim.

ilker: Fanatik galatasaraylı ve sinirlerine hakim olamayan birisiydi. Çok tartıştık ama artık..

mesut: İlk zamanlarda sitemizdeydi. Antalyalıydı. Rusyadan bir iş teklifi almıştı hatta bize sormuştu kabul edeyim mi diye o iş teklifinden 2-3 gün sonra çıktı ve sanırım artık rusyada..

oylat: Oylat abimiz için söylenecek o kadar şey var ki.! Sitedeki kardeşiliği başlatan isimdi denebilir. Avukattı. Buradaki herkes 20 yaş seviyesindeyken bize bazı yerlerde yanlışı doğruyu gösterirdi yaşı itibariyle. Kartalda oturduğunu hatırlıyorum ama biranda yok oldu ve gitti...

Nostalji yapayım dedim..

ben yalnızca slayer hatırlıorm ama eminmki hepside site için birbirlerindn yararlı paylaşım yapmışlardr.:oke:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
B@TuH@N'ı da Eklemek Lazım.

thebora

Üye
aralarında hatırladığım değerli arkadaşlar var,siteye çok katkıda bulunmuşlardı.
umarım dönerler

yasirarslan

yasirarslan

Üye
inşaalah sıra bizde

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
vay be nostaljiye bak

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yukarıya gelsin, güncellemeyi diğer arkadaşlarımız yapsın...

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Az Kalsın Bende Burda Yerimi Alıcaktım :ehe